Ολιστική δήλωση για το θάνατο του ασθενούς … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Σύμφωνα με το κέντρο, ο 80χρονος ασθενής, ο οποίος πέθανε χθες κατά τη διάρκεια της θεραπείας στο Νοσοκομείο Αναφοράς, μεταφέρθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας στο Κέντρο Πρότυπης Φροντίδας Μεταμόρφωσης և Μοντέλο Αποκατάστασης στη Σωτήρα, Αμμόχωστος.

Σε δήλωση, το κέντρο διευκρίνισε τις περιστάσεις του θανάτου ενός 80χρονου άνδρα, ο οποίος δόθηκε από το Υπουργείο Υγείας σε δήλωση χθες.

Η δήλωση ανέφερε, “Ο 80χρονος ασθενής εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας με διάτρηση γαστρεντερικού μετά από γαστρεντερική αιμορραγία μετά από αρνητικό τεστ κοροναϊού. “Στις 22 Δεκεμβρίου, ο άντρας απολύθηκε από το νοσοκομείο Λάρνακας και στάλθηκε στο Κέντρο Αποκατάστασης Ολιστικής Φροντίδας, αλλά χωρίς να συμπεριληφθεί στα αρνητικά τεστ εγγράφων, όπως παρέχονται από το γενικό νοσοκομείο”

Προστίθεται ότι “σύμφωνα με όλες τις διαδικασίες του Υπουργείου Υγείας, ο ασθενής εισήχθη στο Κέντρο Φροντίδας, απομονωμένος για 15 ημέρες σε ειδικό θάλαμο από το προσωπικό του κέντρου ειδικής περίθαλψης, το οποίο έλαβε όλες τις απαραίτητες” εξαντλητικές προφυλάξεις “για να προστατευτεί ο ίδιος και το λοιπό προσωπικό.

Ωστόσο, η δήλωση αναφέρει ότι “μόλις κατέστη σαφές ότι ο ασθενής είχε συμπτώματα κοροναϊού”, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στις 26 Δεκεμβρίου, όπου εξετάστηκε θετικά.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, το Κέντρο Φροντίδας և Αποκατάστασης և το προσωπικό դեկտեմբերի υποβλήθηκε σε δοκιμή κοροναϊού στις 26 Δεκεμβρίου και διπλό τεστ στις 28 Δεκεμβρίου χωρίς κανένα θετικό στοιχείο, υποδεικνύοντας ότι ο ασθενής είχε απολυθεί ως θετικό κρούσμα Λάρνακας. στο νοσοκομείο χωρίς να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα από το νοσοκομείο. “

Πηγή: KYPE

Source