Ολλανδία “Θυσίες” για το Ebape ή το Real!, THE DAILY, kathimerini.com.cy

Διευκρίνισε την προτίμησή του για το τι θέλει να παίξει ο Erling Holland της Μπορούσια Ντόρτμουντ τα επόμενα χρόνια.

Σύμφωνα με το ισπανικό AS, ο Νορβηγός επιθετικός θέλει να μετακομίσει στη “Ρεάλ” Μαδρίτης, καθώς ο πατέρας του Alf Inge πέρασε στον γενικό διευθυντή “Real” Jose Angel Sanchez.

Η ισπανική ομάδα, ωστόσο, αντιμετωπίζει δύο μεγάλα εμπόδια στο δρόμο της για την ολοκλήρωση της μεταφοράς. Η απροθυμία της γερμανικής ομάδας να πουλήσει τον Νορβηγό αυτό το καλοκαίρι, αλλά και τα χρήματα που θα χρεωθούν από τον πράκτορα του ποδοσφαιριστή Mino Raiola σε σχέση με τη μεταφορά σε ένα μεγαλύτερο σύλλογο στις Κάτω Χώρες.

Η ισπανική ομάδα δεν θέλει να πάει σε δημοπρασία με άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για την Ολλανδία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτά είναι τα “Μάντσεστερ Σίτι”, “Βαρκελώνη” και “Λίβερπουλ”.

Εάν, στο τέλος, το Ντόρτμουντ είναι έτοιμο να πουλήσει τους Νορβηγούς σε λίγους μήνες, τότε η διοίκηση του Περέζ είναι αποφασισμένη να του προσφέρει μια σχετικά «φθηνή» οικονομική προσφορά, επειδή… «πολλά χρήματα» «Η πραγματική» σκοπεύει να δώστε στο Παρίσι Saint-Germain να αποκτήσει τον Kilian Ebape.

Ο Γάλλος σταρ, μέχρι σήμερα, παραμένει η αδιάσπαστη “κάψουλα” στην ισπανική ομάδα, σκοπεύουν να κάνουν τα πάντα για να τον αποκτήσουν την επόμενη περίοδο. Η προσφορά αναμένεται να φτάσει τα 150-170 εκατομμύρια ευρώ στο Παρίσι.

,Source