Ολοκαίνουργιο, πλήρως ηλεκτρικό MAXUS eDELIVER 9 – Έξυπνη οδήγηση για ένα πιο πράσινο μέλλον

Ένα νέο ηλεκτρικό εμπορικό όχημα από την MAXUS έρχεται στην πόλη: το MAXUS eDELIVER 9 και πρόκειται να είναι το επόμενο μεγάλο πράγμα στις πιο πράσινες επιλογές μεταφοράς.

Παρά τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το 2020, η MAXUS ηγείται της εμπορικής αυτοκινητοβιομηχανίας φιλική προς το περιβάλλον και τελειώνει το έτος σε υψηλά επίπεδα με την ανακοίνωση του δεύτερου ηλεκτρικού οχήματος της φέτος και του τρίτου για τη μάρκα.

Το eDELIVER 9 λανσάρεται στα τακούνια του eDELIVER 3, το οποίο ξεκίνησε αυτό το καλοκαίρι και αποκαλύφθηκε τότε ως το πρώτο πλήρως ηλεκτρικό όχημα με το MAXUS moniker.

Ας φτάσουμε στα καλά πράγματα. Το eDELIVER 9 το έχει όλο και περισσότερο όταν προσφέρει στον πελάτη μια έξυπνη εμπειρία οδήγησης με πολλές παραλλαγές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε, όλες εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και σε απίστευτη αξία:

Προσδιορισμός

Καρφωμένο ως ηλεκτρικό LCV αιχμής, το eDELIVER 9 προσφέρει εξαιρετική απόδοση, υψηλή απόδοση και εξαιρετική αξιοπιστία σε όλες τις συνθήκες. Είναι πραγματικά το μέλλον της πράσινης μηχανής χωρίς να θυσιάζεται στις προδιαγραφές.

Το MAXUS eDELIVER 9 είναι ένα πλήρως ηλεκτρικό φορτηγό μηδενικών εκπομπών με δύο επιλογές μεγέθους και μια αξιοσημείωτη εμβέλεια, με ρολόι έως 353kms με μία μόνο φόρτιση και λειτουργεί με κινητήρα χαμηλής ενέργειας 150KW υψηλής ισχύος. Το όχημα διαθέτει τρεις επιλογές μπαταρίας από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε – 51,5Kwh, 72Kwh και 88,55 Kwh (LH) με διάφορες μεθόδους ψύξης μπαταρίας που μειώνουν το χρόνο φόρτισης (DC 45mins (5% -80%), καθώς και παράταση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας και αυξήσεις το εύρος λειτουργίας.

Κινητήρας χαμηλής ενέργειας υψηλής ισχύος

Ονομαστική ισχύς / Μέγιστη ισχύς: 70 / 150KW

Λειτουργία DC: 45 λεπτά μπορεί να φορτίσει το 80% της ηλεκτρικής ενέργειας

Λειτουργία AC: 5 ώρες

Χώρος φόρτωσης:

Το πλάτος του διαμερίσματος είναι 2062 mm.

Διαστάσεις (mm): 5546 × 2062 × 2525 MH

5940 x 2062 x 2525 LH

Όγκος φορτίου: 11,0 κυβικά μέτρα (μακρύ μεταξόνιο)

9,7 MH (μεσαίο μεταξόνιο)

Το νέο μοντέλο θα έχει βαθμολογία στα 3500kgs και προαιρετικά 4050kgs με ωφέλιμα φορτία έως 1.700kg / 51.5kWh.

Με έναν ηλεκτροκινητήρα 203ps / 350Nm, το τελευταίο μοντέλο από το MAXUS Σταθερό θα έχει πολλή γροθιά – χωρίς τις εκπομπές.

Η MAXUS προσφέρει μια σειρά παραλλαγών στην σειρά eDELIVER 9, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων καμπίνας πληρώματος, σασί και μίνι λεωφορείων, ενώ ένα δίκτυο εξειδικευμένων μετατροπέων μπορεί επίσης να δημιουργήσει ένα ειδικό φορτηγό για να καλύψει όλες τις ανάγκες των οδηγών και των επιχειρήσεων, συμπεριλαμβανομένης της κινητικότητας, της ψύξης και των ειδικών φορτίων.

Τιμολόγηση:

Οι τιμές για το eDELIVER 9 ξεκινούν από 68.510 € ex. ΦΠΑ με την έγκριση κρατικής επιχορήγησης ηλεκτρικών οχημάτων, καθιστώντας το ένα από τα φορτηγά μεγάλου μεγέθους όλων των ηλεκτρικών φορτηγών στην αγορά. Το eDELIVER 9 είναι διαθέσιμο για παραγγελία τώρα για παραδόσεις από τον Ιανουάριο του 2021.

Ο Mark Barrett, GM της Harris Maxus, σχολίασε: «Παρά τις προκλήσεις του, το 2020 έχει αντιπροσωπεύσει μια νέα εποχή για το MAXUS στην οποία μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία από άποψη εμπορικών οχημάτων μηδενικών εκπομπών. Το eDELIVER 9, ως το μεγαλύτερο, πιο ισχυρό των EV μας, είναι ο μεγάλος αδελφός του eDELIVER 3, οπότε η οικογένεια MAXUS επεκτείνεται με ρυθμό με μια παραλλαγή Chassis για να φτάσει στο Q2 2021.

«Το eDELIVER 9, μια ολοκληρωμένη νέα πλατφόρμα, απεικονίζει τέλεια την εστίαση του MAXUS στη διαφοροποίηση, την προσαρμογή και τη φήμη. Όλα σχετικά με αυτό το φορτηγό είναι ανώτερης ποιότητας και παρουσιάζουν αυτό που εμείς στο MAXUS αφορούν. Θέλουμε να κάνουμε την επιλογή ενός ηλεκτρικού οχήματος όσο το δυνατόν πιο εύκολη για τους πελάτες, είτε ψωνίζουν για ένα όχημα είτε για έναν ολόκληρο στόλο για την επιχείρησή τους. Το eDELIVER 9 τα έχει όλα από άποψη προδιαγραφών, χώρου και είναι 100% ηλεκτρικό. “

Η εξέλιξη της γκάμας ηλεκτρικών οχημάτων MAXUS

Με το λανσάρισμα του eDELIVER 3 αυτό το καλοκαίρι, υπήρχαν ακόμη περισσότερες επιλογές για επιχειρήσεις που θέλουν να επενδύσουν σε έναν πράσινο στόλο. Και τώρα, το eDELIVER 9 είναι η τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να μεταβούν στο ηλεκτρικό, αλλά χρειάζονται επιπλέον χώρο και περισσότερες επιλογές μπαταρίας. Είναι ο επόμενος εναλλάκτης παιχνιδιών.

Το όνομα πίσω από το MAXUS

Καινοτόμος, πρωτοπόρος στη σκέψη και μελλοντική εστίαση, η Shanghai Automotive Industry Corporation (SAIC) είναι το όνομα πίσω από το MAXUS και είναι η μεγαλύτερη εταιρεία αυτοκινήτων στην Κίνα. Με έδρα τη Σαγκάη, η SAIC παράγει σχεδόν επτά εκατομμύρια οχήματα κάθε χρόνο τόσο για εγχώριες όσο και για διεθνείς αγορές και είναι μια εισηγμένη εταιρεία της Fortune Global 500 με περίπου 100.000 υπαλλήλους.

Το MAXUS διανέμεται σε επτά περιοχές με το δεξί αυτοκίνητο από τον Harris Maxus, μέλος του ομίλου εταιρειών Harris, μια από τις πιο σεβαστές και μακροχρόνιες εταιρείες αυτοκινήτων στην Ιρλανδία.

Η SAIC διαθέτει πολλές γνωστές μάρκες στο χαρτοφυλάκιό της, συμπεριλαμβανομένων, από το 2010, της φημισμένης σειράς MAXUS των LCV. Η SAIC έχει επενδύσει περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια ευρώ σε αυτό το εμπορικό σήμα, με έμφαση στην ασφάλεια, την καινοτομία και την εισαγωγή νέων προϊόντων στη γκάμα, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς ηλεκτρικών κινητήρων που ήδη θέτουν τα πρότυπα για το μέλλον της εμπορικής αυτοκινητοβιομηχανίας με οικολογικό καύσιμο. Το eDELIVER 9 είναι η τελευταία προσθήκη σε αυτήν την ολοένα αυξανόμενη σουίτα.

Γιατί να πάρετε ηλεκτρικό τώρα;

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι θα υπάρχουν 140 εκατομμύρια ηλεκτρικά οχήματα στο δρόμο παγκοσμίως μέχρι το τέλος της δεκαετίας ως άμεσο αποτέλεσμα των κυβερνήσεων που υπέγραψαν τη συμφωνία για το κλίμα του Παρισιού το 2030.

Αυτό σημαίνει ότι τα επόμενα δέκα χρόνια, οι κινητήρες καύσης θα καταργηθούν και όλοι – οι επιχειρήσεις που περιλαμβάνονται – θα πρέπει να σκεφτούν πρακτικά και σοβαρά για πιο πράσινες επιλογές μεταφοράς. Το eDELIVER 9 είναι ένας σοβαρός διεκδικητής και προσφέρει από τις καλύτερες τιμές εκεί έξω για επιχειρήσεις που θέλουν να κάνουν τη μετάβαση.

Σήμερα, ο Όμιλος Harris αντιπροσωπεύει τη μάρκα MAXUS σε συνολικά επτά περιοχές: το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, το Τζέρσεϋ, το Γκέρνσεϊ, τη Νήσο του Μαν, τη Μάλτα και την Κύπρο. Υπάρχουν πάνω από 55 έμποροι σε όλες τις περιοχές.

Source