Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Εταιρικής Μάθησης Επιπτώσεις στην αγορά του COVID-19 σε επιχειρηματικές ευκαιρίες και στο μέλλον έως το 2026 | Absorb Software, Adobe Systems, Blackboard, D2L – KSU

Το παγκόσμιο Αγορά ολοκληρωμένου εταιρικού συστήματος μάθησης η έκθεση έρευνας 2020 παρέχει μια βασική επισκόπηση της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων ορισμών, ταξινομήσεων, εφαρμογών και δομής αλυσίδας βιομηχανίας. Η έκθεση αγοράς του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Μάθησης παρέχει πληροφορίες σχετικά με το μέγεθος της αγοράς, το μερίδιο, τις τάσεις, την ανάπτυξη, τη διάρθρωση του κόστους, το τοπίο του παγκόσμιου ανταγωνισμού στην αγορά, τους οδηγούς της αγοράς, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες, την ικανότητα, τα έσοδα και τις προβλέψεις του 2026.

Η έκθεση παρέχει μια ολοκληρωμένη επισκόπηση των κρίσιμων στοιχείων της αγοράς και στοιχείων όπως οι οδηγοί, οι τρέχουσες τάσεις του παρελθόντος και του παρόντος καιρού, το σενάριο εποπτείας και η τεχνολογική ανάπτυξη. Αυτή η έκθεση περιλαμβάνει επίσης τη συνολική και ολοκληρωμένη μελέτη της αγοράς του ολοκληρωμένου εταιρικού συστήματος μάθησης με όλες τις πτυχές της να επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς. Αυτή η έκθεση είναι μια εξαντλητική ποσοτική ανάλυση της βιομηχανίας του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Μάθησης και παρέχει δεδομένα για τη χάραξη στρατηγικών για την αύξηση της ανάπτυξης και της αποτελεσματικότητας της αγοράς.

Κάντε μια ερώτηση σχετικά με αυτήν την αναφορά: Έκπτωση 25% “)

https://www.marketinsightsreports.com/reports/04301211801/global-integrated-corporate-learning-management-system-market-size-status-and-forecast-2019-2025/inquiry?Mode=56

Η έκθεση παρουσιάζει το ανταγωνιστικό τοπίο της αγοράς και μια αντίστοιχη λεπτομερή ανάλυση των σημαντικότερων προμηθευτών / βασικών παραγόντων της αγοράς. Κορυφαίες εταιρείες στην Παγκόσμια Ολοκληρωμένη Αγορά Συστήματος Διαχείρισης Εταιρικής Μάθησης: Absorb Software (Canada), Adobe Systems (US), Blackboard (US), Cornerstone OnDemand (US), CrossKnowledge (US), CYPHER LEARNING (US), D2L (Canada), Docebo (Canada), Epignosis (US), Expertus (ΗΠΑ), G-Cube (Ινδία), Geenio (Κύπρος), Growth Engineering (UK), IBM (Kenexa; US), Instructure (Bridge; US), iSpring (US), Latitude CG (US), LearnUpon (Ιρλανδία ), Mindflash (ΗΠΑ), Oracle (ΗΠΑ), και άλλοι.

Αυτοί οι παίκτες έχουν επικεντρωθεί σε στρατηγικές όπως εξαγορές, νέες εξελίξεις και εκδόσεις προϊόντων, συμφωνίες και επενδύσεις που τους βοήθησαν να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους σε ανεκμετάλλευτες και πιθανές αγορές. Το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και οι πολλαπλές χρήσεις είναι παράγοντες υπεύθυνοι για την ενίσχυση της θέσης αυτών των εταιρειών στην παγκόσμια αγορά.

Παγκόσμιο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Εταιρικής Μάθησης Διαχωρισμός αγοράς ανά τύπο προϊόντος και εφαρμογές:

Αυτή η έκθεση χωρίζει την αγορά του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Εταιρικής Μάθησης με βάση Τύποι είναι:

 • Εξ αποστάσεως εκπαίδευση
 • Εκπαίδευση με καθοδήγηση
 • Μικτή μάθηση

Βασισμένο στο Εφαρμογή, η αγορά του Ολοκληρωμένου Συστήματος Διαχείρισης Εταιρικής Μάθησης χωρίζεται σε:

 • Λογισμικό και Τεχνολογία
 • Φροντίδα υγείας
 • Λιανεμποριο
 • BFSI
 • Βιομηχανοποίηση
 • Κυβέρνηση και άμυνα
 • Τηλεπικοινωνίες
 • Οι υπολοιποι

Περιφερειακή ανάλυση για αγορά ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης εταιρικής μάθησης:

Βόρεια Αμερική (Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς και Μεξικό),
Ασία-Ειρηνικός (Κίνα, Ινδία, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Αυστραλία, Ινδονησία, Μαλαισία, Φιλιππίνες, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ),
Ευρώπη (Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Ρωσία, υπόλοιπη Ευρώπη),
Κεντρική & Νότια Αμερική (Βραζιλία, Υπόλοιπο Νότιας Αμερικής), και
Μέση Ανατολή και Αφρική (Χώρες του ΣΣΚ, Τουρκία, Αίγυπτος, Νότια Αφρική, Άλλο).

Περιηγηθείτε σε βάθος και αναφέρετε τη σύνοψη TOC σχετικά με την «Ολοκληρωμένη αγορά συστήματος διαχείρισης εταιρικής μάθησης»

https://www.marketinsightsreports.com/reports/04301211801/global-integrated-corporate-learning-management-system-market-size-status-and-forecast-2019-2025?Mode=56

Επισημαίνει τους ακόλουθους βασικούς παράγοντες:

– Περιγραφή επιχείρησης: – Λεπτομερής περιγραφή των λειτουργιών και των επιχειρηματικών τμημάτων της εταιρείας.

– Εταιρική στρατηγική: – Συνοπτική παρουσίαση της επιχειρηματικής στρατηγικής της εταιρείας.

– Ανάλυση SWOT: – Λεπτομερής ανάλυση των δυνατοτήτων, των αδυναμιών, των ευκαιριών και των απειλών της εταιρείας.

– Ιστορικό εταιρείας: – Πρόοδος βασικών εκδηλώσεων που σχετίζονται με την εταιρεία.

– Σημαντικά προϊόντα και υπηρεσίες: – Μια λίστα με σημαντικά προϊόντα, υπηρεσίες και μάρκες της εταιρείας.

– Βασικοί ανταγωνιστές: – Μια λίστα με βασικούς ανταγωνιστές της εταιρείας.

– Σημαντικές τοποθεσίες και θυγατρικές: – Λίστα και στοιχεία επικοινωνίας των βασικών τοποθεσιών και θυγατρικών της εταιρείας.

– Λεπτομερείς χρηματοοικονομικοί δείκτες τα τελευταία πέντε χρόνια: – Οι τελευταίοι χρηματοοικονομικοί δείκτες που προέρχονται από τις ετήσιες οικονομικές καταστάσεις που δημοσιεύει η εταιρεία με 5ετή ιστορία.

Κάντε κλικ εδώ για να αγοράσετε την αναφορά

https://www.marketinsightsreports.com/report/purchase/04301211801?mode=su?Mode=56

Αυτή η έκθεση παρέχει μια αποτελεσματική επιχειρηματική προοπτική, έχουν συμπεριληφθεί διάφορες περιπτωσιολογικές μελέτες από διάφορους εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας υψηλού επιπέδου, ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και υπεύθυνους χάραξης πολιτικής για να αποκτήσουν ένα σαφές όραμα σχετικά με τις μεθοδολογίες των επιχειρήσεων στους αναγνώστες. Τα μοντέλα SWOT έχουν χρησιμοποιηθεί για την ανάλυση της Ολοκληρωμένης Αγοράς Συστήματος Εταιρικής Μάθησης με βάση τα δυνατά σημεία, τις προκλήσεις και τις παγκόσμιες ευκαιρίες μπροστά στις επιχειρήσεις.

Προσαρμογή της Αναφοράς: Αυτή η αναφορά μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με τις ανάγκες σας για επιπλέον δεδομένα έως και 3 εταιρείες ή χώρες ή 40 ώρες αναλυτών.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με οποιαδήποτε από τις “Αναφορές αγοράς ολοκληρωμένου εταιρικού συστήματος μάθησης” ή θέλετε να προγραμματίσετε μια εξατομικευμένη δωρεάν επίδειξη της έκθεσης αγοράς του ολοκληρωμένου εταιρικού συστήματος μάθησης, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στη διεύθυνση [email protected] .

Τις καλύτερες ευχές μου,

Irfan Tamboli | (Επικεφαλής πωλήσεων)

Αναφορές Market Insights

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: [email protected]

Τηλ: + 1704 266 3234, + 91-750-707-8687

Source