Ολυμπιακός: Ο Ερμής συμφιλιώθηκε με λευκή ισοπαλία

Ο αγώνας “Ολυμπιακός” – “Ερμής” στο Μακαρέο τελείωσε χωρίς νικητή και χωρίς γκολ. Στο παιχνίδι, που πραγματοποιήθηκε μπροστά από δύο οικοδεσπότες σε αρκετούς γύρους, και οι δύο ομάδες απέτυχαν να επιτύχουν το επιθυμητό γκολ, κερδίζοντας έτσι πόντους. Ο Λεωνίδας Βοκόλος γιόρτασε το ντεμπούτο του στον πάγκο των αποθεμάτων του Ολυμπιακού.

Στο 78ο λεπτό, το μαύρο και το πράσινο έμειναν με έναν παίκτη λιγότερο λόγω της απομάκρυνσης του Nemanja Miletic με μια δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ένα λεπτό αργότερα, ο διαιτητής, Μάριος Χριστοφόρου, έπρεπε να αποβληθεί (επίσης με μια δεύτερη κίτρινη κάρτα για να αποτρέψει τη Cindybee από την κράτηση του Mancis), αλλά δεν το έκανε.

Ολυμπιακός (Λεωνίδας Βοκόλος). Karadais, Psaltis, Miletic, Nani, Manrique, Garoufalias, Gustavo da Costa (62 ′ Santana), Sali, Pechlivanis (79 ′ Sotiriou), Van Kessel (53 ′ Ka), Manzis.

Ερμής (Μαρίνος Satsias): Kaike, Dimitriou, Holt, Diaz, Gabriel (67 ′ Lemos), Meira, Sindibe (80 ′ Panteli), Kyriakidis (86 ′ Papatanasiuu), Kone, Kiprou (Γεωργίου), Ρωσία.

Κίτρινος: Manrique, Miletic / Sindibe, Kone:
Αποβολές 78 ‘Miletic (2ο κίτρινο)

Διαιτητής: Μάριος Χριστοφόρου
Πρώτος βοηθός. Μάριος Δημητριάδης
Δεύτερος βοηθός. Χριστός Ε.
4ος
Neophytos Neophytus
VAR: Λούκας Σωτηρίου
AVAR. Χαράλαμπος Γεωργίου
Παρατηρητής διαιτησίας Κώστα Καπετάνιος

Source