Ολυμπιακός. Ο Μπρούνο βρίσκεται «υπό αέριο» για μια εβδομάδα, οι Κύπριοι και ο Ατρόμητος κρύβονται

Μπρούνο προετοιμασία για τη μεγάλη επιστροφή του εκπαίδευση τότε την περιπέτειά του με τον κοραναϊό, αλλά είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα συνεχιστεί μέσα ολυμπιακός στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Πέρασε περισσότερο από ένα μήνα από την ημέρα του Μπρούνο έδωσε θετικό αποτέλεσμα για το Covid-19, παρουσιάζοντας επιπλοκές στην πορεία.

Βραζιλιάνος μέσος Αναμένεται ότι σε μια εβδομάδα θα επιστρέψει αργά στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησηςΠροετοιμασία για τη μεγάλη επιστροφή του. Η περίοδος που λείπει είναι πολύ μεγάλη.

Το γεγονός ότι θα επιστρέψει στην προπόνηση δεν σημαίνει ότι ο Martins θα βασιστεί σε αυτόν για τα επόμενα παιχνίδια. Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό ότι δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς βρίσκεται στα αξιοθέατα πολλών ομάδων.

Ο Απόλλων Λεμεσός έχει ήδη κάνει την κίνηση του, ενώ η Ομόνοια την έχει στην ατζέντα του“Αλλά εκτός από τις κυπριακές ομάδες, υπάρχει και η αιώνια … αγάπη του Νταμίρ Καναδά Με τον Μπρούνο. Ας μην ξεχνάμε, τελικά, ότι ο Αυστριακός ήταν αυτός που τον έφερε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πειραιά.

Επομένως, είναι απολύτως φυσιολογικό να το έχει αυτό υπόψη ο προπονητής του Atromitosειδικά επειδή υπάρχει κινητικότητα γύρω από αυτό Λάζαρο Χριστοδουλόπουλος հետաքրքր Το ξαφνικό ενδιαφέρον που προέκυψε από την Κύπρο.

Ωστόσο, αναμένεται ότι το ζήτημα του Bruno θα λήξει πολύ σύντομα. Τώρα η καλύτερη ευκαιρία είναι να αφήσετε τον Ολυμπιακό με δάνειο, όχι να συνεχίσετε τη σεζόν στο λιμάνι.

“LIGHT” στην πόρτα σας և στον υπολογιστή σας

,Source