Ομάρ. Ζήτησαν να μην διώξουν το άτομο που διέρρευσε τη φωτογραφία όπου τον ξυλοκοπήθηκαν

Ο Γαλατασαράι δεν πρέπει να λάβει νομικά μέτρα εναντίον του ατόμου που διέρρευσε τη φωτογραφία, η οποία δείχνει τα εγκαύματα στο πρόσωπό του.

Η πρώην Ολυμπιονίκης Ομά Ελαμπδεέλα βρίσκεται σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης μετά από σοβαρά εγκαύματα στα μάτια του από μια επίδειξη πυροτεχνημάτων στα χέρια του, η οποία θα μπορούσε ακόμη και να θέσει σε κίνδυνο το μέλλον του στο γήπεδο.

Ο γιατρός του Ομάρ Βεντάτ Κάγια είπε σε μια δήλωση ότι είναι πολύ καλύτερος, αλλά όλοι περιμένουν τους νεότερους λόγω της υγείας του. Την ίδια στιγμή που ο παίκτης πολεμούσε τη δική του μάχη, μια φωτογραφία του πρώην Νορβηγού δεξιού καπετάνιου Օ Ολυμπιακού είχε διαρρεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, που δείχνει τα εγκαύματα στο πρόσωπό του, καθώς και τις πρώτες βοήθειες που παρέχονται στο αριστερό του μάτι.

Η εν λόγω φωτογραφία, επειδή ήταν λογική, παρακάμπτει το Διαδίκτυο, το οποίο οδήγησε στο γεγονός ότι η διοίκηση του Galatasaray σταμάτησε να κυκλοφορεί, η οποία, μεταξύ άλλων, απείλησε τον παραλήπτη με σοβαρές συνέπειες.

Ωστόσο, ο 29χρονος full-back ζήτησε από την ηγεσία της τουρκικής ομάδας να μην κινηθεί εναντίον του, λέγοντας χαρακτηριστικά. “Μην το κάνεις αυτό. Η οικογένειά του θα υποφέρει. “

Από το Sdna.gr

Ο Γαλατασαράι δεν πρέπει να λάβει νομικά μέτρα εναντίον του ατόμου που διέρρευσε τη φωτογραφία, η οποία δείχνει τα εγκαύματα στο πρόσωπό του, ρώτησε ο Ομάρ Ελαμπντέλαου.

Η πρώην Ολυμπιονίκης Όμα Ελαμπντεέλα βρίσκεται σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης μετά από σοβαρά εγκαύματα στα μάτια του από μια επίδειξη πυροτεχνημάτων στα χέρια του, η οποία θα μπορούσε ακόμη και να θέσει σε κίνδυνο το μέλλον του στο γήπεδο.

Ο γιατρός του Ομάρ Βεντάτ Κάγια είπε σε μια δήλωση ότι είναι πολύ καλύτερος, αλλά όλοι περιμένουν τους νεότερους, κάτι που σχετίζεται με την υγεία του. Την ίδια στιγμή που ο παίκτης πολεμούσε τη δική του μάχη, μια φωτογραφία του πρώην νορβηγικού δεξιού καπετάνιου Օ Ολυμπιακού είχε διαρρεύσει στα κοινωνικά μέσα, δείχνοντας τα εγκαύματα στο πρόσωπό του, καθώς και τις πρώτες βοήθειες που παρέχονται στο αριστερό του μάτι.

Η εν λόγω φωτογραφία, φυσικά, παρακάμπτει το Διαδίκτυο, το οποίο οδήγησε στο γεγονός ότι η ηγεσία του Γαλατασαράι σταμάτησε την κυκλοφορία του, εκείνοι που απειλούσαν, μεταξύ άλλων, εκείνους που το πήραν με σοβαρές συνέπειες.

Ωστόσο, ο 29χρονος full-back ζήτησε από την ηγεσία της τουρκικής ομάδας να μην κινηθεί εναντίον του, λέγοντας χαρακτηριστικά. “Μην το κάνεις αυτό. Η οικογένειά του θα υποφέρει. “

Από το Sdna.gr

Source