Ομαδική φωτιά εναντίον Phaedon για Mutalo T / C ιδιότητες (VIDEO)

Από την Κωνσταντίνα Νεοφίτου

Σε μια τεταμένη ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε μια μακροχρόνια συνεδρίαση της Επιτροπής Προσφύγων στην Πάφο σχετικά με τα T / C ακίνητα և քաղաքապետ քաղաքապետ քաղաքապետ քաղաքապետ քաղաքապետ քաղաքապետ քաղաքապետ և և և ::::::::::::::: :

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση παρουσία του Υπουργού Εσωτερικών, ο οποίος δήλωσε ότι τα έργα είναι επωφελή για την περιοχή. Ωστόσο, διέταξε έρευνα σχετικά με τη συμπεριφορά του κ. Fadon για να εξακριβώσει εάν υπήρχε έγκλημα.

Νίκος Νούρης – Υπουργός Εσωτερικών
“Προκειμένου να αποσαφηνιστεί ο βαθμός στον οποίο αυτές οι παρεμβάσεις που πραγματοποιούνται από το δήμο Πάφου πραγματοποιούνται σε ακίνητα που ενοικιάζονται ή δεν εκμισθώνονται στον δήμο.”

Η επιτροπή είπε ότι το Phaedo Phaedo εκβίαζε, απειλούσε και κατέσχεσε περιουσία και γη που δόθηκε στους πρόσφυγες για την εκτέλεση έργων στο δήμο.

Στην πραγματικότητα, ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Κώστας Κωνσταντίνου είπε ότι ο δήμαρχος συμπεριφέρθηκε όπως ο Ρωμαίος αυτοκράτορας, αναφερόμενος σε οκτώ περιπτώσεις απειλών και εκβιασμού από τον Φαίδον Φαίδον.

Κώστας Κωνσταντίνη – Μέλος του Κοινοβουλίου για το ΔΗΣΥ
“Μια γυναίκα απείλησε να βάλει φωτιά και να κάψει το σπίτι της επειδή η δήμαρχος απείλησε να σπάσει την κλειδαριά αν δεν φύγει.”

Ωστόσο, η στάση του Υπουργού Εσωτερικών δεν ικανοποιεί το ΑΚΕΛ.

Kukuma Accessories – Μέλος του Κοινοβουλίου του ΑΚΕΛ
“Αν και παραδέχεται ότι δεν έχουν υπογραφεί οι συμφωνίες μίσθωσης έργου, αρνείται να συμμετάσχει στη διακοπή της εργασίας. “Αλλά μας στέλνει μια έρευνα που θα ολοκληρωθεί σε ένα μήνα.”

Acha acharias Kulias – Μέλος του Κοινοβουλίου του ΔΗΚΟ
“Ευχαριστώ πολύ τον δήμαρχο, γιατί με την περιφρονητική συμπεριφορά του εμφανίστηκε το μεγάλο πρόβλημα. “Έχει γίνει ο κανόνας για την παροχή αποκλειστικής γης σε πρόσφυγες.”

“ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ”

Σε γραπτή δήλωση, ο δήμαρχος της Πάφου απάντησε σε αυτό που του αποδόθηκε, σημειώνοντας ότι η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Προσφύγων φοβόταν τη διαμάχη και ότι δεν τον είχαν προσκαλέσει στη συνεδρίαση της επιτροπής.

Phaedon Phaedon – Δήμαρχος Πάφου
“Πρόκειται για μια νέα σκοπιμότητα, η οποία προστίθεται στο παιχνίδι του αποπροσανατολισμού της μικροπολιτικής που παίζει η Επιτροπή τις τελευταίες ημέρες, για να αλλάξει τις μακροπρόθεσμες ευθύνες της, αλλά για να εκμεταλλευτεί τη λεγόμενη δυσαρέσκεια ενός πολύ μικρού μέρους” . η δημιουργία προσφύγων, όπως πιστεύει, είναι για μένα μια πολιτική δαπάνη. “

Σύμφωνα με τον κ. Fadon, θα δώσει για καθέναν από αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι, όπως λέει, δεν ξεπερνούν τις 10 περιπτώσεις, κάθε λεπτομέρεια θα αποκαλυφθεί, η αλήθεια, οι παρανομίες πολλών από αυτές.

Source