Ομαδικός οδηγός των συλλόγων με έδρα τη ΝΝΟ για νέα σεζόν

MACARTHUR FC

Φόρτωση

Προπονητής: Ante Milicic
Τελευταία σεζόν: N / A (πρώτη σεζόν A-League)
Ξένη λεγεώνα: Matt Derbyshire (Αγγλικά, μέσω Omonia, Κύπρος), Benat Etxebarria (Ισπανικά, μέσω Athletic Bilbao), Markel Susaeta (Ισπανικά, μέσω Melbourne City), Loic Puyo (Γαλλικά, μέσω Red Star, Γαλλία)
Παίκτης κλειδί: Μάρκ Μίλιγκαν. Προσπαθώντας να πάει με τον Benat, έναν πιθανό υποψήφιο Johnny Warren, αλλά μπορεί να χρειαστεί χρόνο για να διευθετήσει. Ο Μίλιγκαν δεν θα – ξέρει τι λειτουργεί στο A-League και τι όχι, και για ένα ολοκαίνουργιο κλαμπ, είναι το καλύτερο άτομο που μπορεί να φανταστεί ότι φοράει το περιβραχιόνιο του καπετάνιου.
Ανερχόμενο αστέρι: Τζέικ Χόλμαν. Ένα προϊόν της ακαδημίας του Sydney FC, το Sky Blues δεν ήθελε ποτέ να τον αφήσει να φύγει, και οι οπαδοί του Bulls θα δουν γιατί αυτός ο μέσος Young Socceroos έχει υψηλή βαθμολογία. Σε όλες τις αναφορές είχε μια ραγδαία προ-σεζόν και είναι έτοιμη να πάρει την ευκαιρία του.
Μεγάλη ερώτηση: Πόσο καιρό θα χρειαστεί να κάνουν κλικ σε όλα; Αυτό είναι το μυστήριο για οποιαδήποτε ομάδα επέκτασης της A-League, αλλά η ιστορία δείχνει ότι όλοι ήταν γενικά ανταγωνιστικοί στην πρώτη τους σεζόν. Ο Macarthur έχει μια εντυπωσιακή ομάδα στα χαρτιά, αλλά, όπως προειδοποίησε ο προπονητής τους, το A-League είναι ένα μοναδικό θηρίο και δεν είναι σε θέση κάθε παίκτης να προσαρμοστεί στις μοναδικές προκλήσεις γύρω από τον καιρό, τα ταξίδια και τη σκληρότητα των αγώνων Aussie . Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε.
Προφητεία: Υποψήφιοι τίτλου. Αυτή η ομάδα είναι πολύ καλή για να αποτύχει. Τουλάχιστον οι Bulls θα πρέπει να βρίσκονται στην πρώτη έξι, αλλά υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι θα μπορούσαν να τερματίσουν υψηλότερα ή ακόμα και να πάνε μέχρι το τέλος.

JETS NEWCASTLE

Προπονητής: Craig Deans (ενδιάμεσο)
Τελευταία σεζόν:
Εισαγωγές: Jack Duncan, Ramy Najjarine, Valentino Yuel
Έξω: Abdiel Arroyo, James Donachie, Nick Fitzgerald, Bernie Ibini, Matthew Millar, Dimitri Petratos
Ξένη λεγεώνα: Roy O’Donovan (Ιρλανδός, κατεστημένος)
Παίκτης κλειδί: Στίβεν Ουγκάρκοβιτς. Έχει κάνει θόρυβο για το να θέλει να εγκαταλείψει τα τζετ – και για να είμαι ειλικρινής, ποιος θα μπορούσε να τον κατηγορήσει – αλλά παραμένει για την ώρα. Ο Νιουκάστλ τον χρειάζεται. Είναι ένας από τους καλύτερους μεσαίους του διαγωνισμού και ο μετρονόμος τους στη μέση του πάρκου.
Ανερχόμενο αστέρι: Βαλεντίνο Γιουέλ. Χορήγησε ότι είναι 26 ετών, αλλά είναι σχετικά νέος στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έδειξε μερικές πραγματικά συναρπαστικές στιγμές την περασμένη σεζόν για τη Western United πριν ο τραυματισμός σταμάτησε την πρόοδό του. Εάν τα Jets μπορούν να τον κρατήσουν σε φόρμα, μπορεί να είναι ένας πολύ απαραίτητος σπινθήρας για τους ευρέως.
Μεγάλη ερώτηση: Πότε θα εγκατασταθούν τα πράγματα στο γήπεδο; Με τον πρόεδρο Martin Lee να έχει εγκαταλείψει αποτελεσματικά τον σύλλογο, τα Jets είναι σε κίνδυνο, και δεν θα εγκαταστήσουν έναν νέο ανώτερο προπονητή για να αντικαταστήσει τον αποχωρηθέντα Carl Robinson ή να προσθέσει ουσιαστικές ενισχύσεις στην ομάδα τους έως ότου υπάρξει άλλος ιδιοκτήτης. Εν τω μεταξύ, διασχίζουν νερό. Είναι λιγότερο από ιδανικό, αλλά τα αποτελέσματα και οι επιδόσεις τους πριν από την σεζόν ήταν μάλλον ενθαρρυντικά στις περιστάσεις.
Προφητεία: Ξύλινο κουτάλι διεκδικητές. Κανένας ιδιοκτήτης, κανένας μόνιμος προπονητής, όχι πολύ ενθουσιασμένος στην ομάδα τους, δεν υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες και τίποτα που να υποδηλώνει ότι θα είναι οπουδήποτε εκτός από το πόδι του τραπεζιού.

SYDNEY FC

Προπονητής: Steve Corica
Τελευταία σεζόν: 1ος (νικητές μεγάλων τελικών)
Εισαγωγές: Κανένας
Έξω: Adam Le Fondre, Marco Tilio
Ξένη λεγεώνα: Alex Baumjohann (Γερμανός, κατεστημένος), Μίλος Νίνκοβιτς (Σέρβος, κατεστημένος)
Παίκτης κλειδί: Μήλος Νίνκοβιτς. Έφτασε τα 36 την ημέρα των Χριστουγέννων, αλλά το έχει ακόμα. Το κίνημά του, το πέρασμα και ο στενός έλεγχος του μπορούν ακόμα να ξεκλειδώσουν έναν τύπο και να κάνουν ακόμη και τους πιο στωσούς αμυντικούς να μοιάζουν με ανόητοι.
Ανερχόμενο αστέρι: Καλέμ Νιεβενόφ. Έκανε το ανώτερο ντεμπούτο του στο AFC Champions League, αλλά έμοιαζε και κινήθηκε σαν ένας έμπειρος επαγγελματίας, παίζοντας κάθε λεπτό κάθε παιχνιδιού στο κέντρο της Ντόχα και μόλις έκανε ένα λάθος. Αυτό το παιδί έχει κάτι γι ‘αυτόν και φαίνεται ώριμο για να γίνει αγώνας A-League.
Μεγάλη ερώτηση: Θα πάρει την ευκαιρία του Τρεντ Μπουχάγιαρ; Η αποχώρηση του Adam Le Fondre άφησε μια τρύπα μπροστά αξίας 20 γκολ σεζόν και ο Steve Corica υποστηρίζει τον Olyroo με το στόλο του για να πάρει την πλειονότητα του slack. Εάν ο Buhagiar δεν μπορεί να γίνει μια κανονική απειλή για την επίτευξη γκολ, θα μπορούσε να είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για το Sky Blues, ο οποίος έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο στην πρόσφατη εκστρατεία τους στο ACL, αλλά προσπάθησε να αφήσει τις πιθανότητές τους. Αυτό ήταν είτε μια άσκηση γελοιοποίησης ιστών, είτε ένα μέρος των πραγμάτων που θα έρθουν αυτή τη σεζόν.
Προφητεία: Υποψήφιοι τίτλου. Η σταθερότητα είναι βασιλιάς στην A-League και με έναν μόνο βασικό παίκτη από τη νικηφόρα ομάδα της περασμένης σεζόν να μην είναι πλέον στο κλαμπ, υπάρχει κάθε λόγος να πιστεύουμε ότι η Sydney FC θα είναι ξανά στην κορυφή.

WELLINGTON PHOENIX

Προπονητής: Ufuk Talay
Τελευταία σεζόν: 3η (έχασε στον τελικό αποκλεισμού)
Εισαγωγές: Tomer Hemed, Joshua Laws, Clayton Lewis, James McGarry, Mirza Muratovic, Matthew Ridenton
Έξω: Liberato Cacace, Callan Elliot, Gary Hooper, Callum McCowatt, Walter Scott, Matti Steinmann, Steven Taylor, Brandon Wilson
Ξένη λεγεώνα: David Ball (Αγγλικά, κατεστημένος), Ulises Davila (Μεξικανός, κατεστημένος), Tomer Hemed (Ισραηλινός, μέσω Charlton Athletic)
Παίκτης κλειδί: Τόμερ Χέμετ. Πρώην επιθετικός της Premier League και της La Liga, η αναλογία γκολ ανά παιχνίδι δεν ήταν μεγάλη τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά φαίνεται να έχει το είδος της γενεαλογίας που θα πρέπει να τον ξεχωρίσει σε αυτόν τον διαγωνισμό. Όπως πάντα με τις εισαγωγές, όμως, δεν ξέρεις ποτέ μέχρι να το ξέρεις.
Ανερχόμενο αστέρι: Κάμερον Ντέβλιν. Ξεκινώντας από την πρώτη πλήρη σεζόν του ανώτερου ποδοσφαίρου, αυτός ο επίμονος 22χρονος κάνει το βάρος του γρυλίσματος να δουλέψει για το Phoenix στο κέντρο. Εμφανίζεται ως ένας τεράστιος παίκτης για την Αυστραλία στο Τόκιο 2021, και πέρα ​​από αυτό για τους Socceroos.
Μεγάλη ερώτηση: Πώς θα αντιμετωπίσουν τη ζωή στο δρόμο; Η Ουέλλινγκτον εδρεύει στο Wollongong για το άμεσο μέλλον, δεν έχει παίξει στη δική τους πόλη από τον Μάρτιο και δεν θα ξαναγίνει μέχρι να δημιουργηθεί ένα ταξίδι φούσκας trans-Tasman. Η προοπτική μιας ολόκληρης σεζόν μακριά από τη Νέα Ζηλανδία θα είναι σκληρή για τους παίκτες και το προσωπικό, τόσο ψυχικά όσο και συναισθηματικά. Όσο περισσότερο συνεχίζεται, τόσο πιο δύσκολο θα είναι. Ας ελπίσουμε ότι το Illawarra τους δείχνει κάποια αγάπη και τους υιοθετεί ως δική τους ομάδα, αλλά δεν υπάρχει μέρος σαν το σπίτι.
Προφητεία: Μεσαίο τραπέζι. Το Phoenix έχει χάσει μερικούς βασικούς παίκτες εκτός εποχής, αν και αυτό ισχύει επίσης πριν από 12 μήνες και φαινόταν να ταιριάζει καλά. Υπάρχουν αρκετά για αυτήν την ομάδα για να ενθουσιαστούν, αλλά όχι αρκετά για πολλά άλλα.

WANDTERN SYDNEY WANDERERS

Φόρτωση

Προπονητής: Καρλ Ρόμπινσον
Τελευταία σεζόν:
Εισαγωγές: Phillip Cancar, Graham Dorrans, Ziggy Gordon, Bernie Ibini, Anthony Lesiotis, Daniel Margush, James Troisi
Έξω: Mitchell Duke, Matthew Jurman, Daniel Lopar, Radoslaw Majewski, Pirmin Schwegler, Nick Sullivan, Nicholas Suman
Ξένη λεγεώνα: Simon Cox (Ιρλανδός, κατεστημένος), Nicolai Muller (Γερμανός, κατεστημένος), Ziggy Gordon (Scottish, via Central Coast Mariners), Graham Dorrans (Scottish, via Dundee)
Παίκτης κλειδί: Keanu Baccus. Το αστέρι του Olyroos είχε σοβαρό ενδιαφέρον από τον δανικό σύλλογο AGF Aarhus το περασμένο καλοκαίρι, αλλά οι Wanderers τον κράτησαν και θα είναι ευγνώμονες, επειδή ήταν μια από τις καλύτερες τελευταίες καμπάνιες τους.
Ανερχόμενο αστέρι: Τάτελ Ράσελ. Ο 22χρονος αμυντικός φαίνεται να έχει εντυπωσιάσει τον νέο προπονητή του πριν από τη σεζόν και η θέση της δεξιάς πτέρυγας μπορεί να χάσει.
Μεγάλη ερώτηση: Θα κρατήσει ο Daniel Margush ανάμεσα στα μπαστούνια; Ο Daniel Lopar ήταν τεράστιος για τους Wanderers την περασμένη σεζόν και αφήνει ένα μεγάλο ζευγάρι μπότες – και γάντια – για να γεμίσει ο δοκιμασμένος 23χρονος. Ο τερματοφύλακας είναι ο μοναδικός τομέας της ομάδας του Δυτικού Σίδνεϊ που φαίνεται λεπτός και, ενώ υπάρχουν μεγάλα ραπ στη Margush, ένα προϊόν της Adelaide United που πέρασε μέρος της περασμένης σεζόν με τον Perth Glory, έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που έχουμε δει έναν νέο θεματοφύλακα να σηκώνεται στο A-League.
Προφητεία: Μεσαίο τραπέζι. Ένα αδίστακτο ξεκίνημα προσλήψεων τις τελευταίες εβδομάδες, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία και την ενέργεια του Carl Robinson, θα έπρεπε να επιστρέψει τους Wanderers σε άμεση διαγωνισμό, αλλά εξακολουθούν να φαίνονται λίγο πίσω από τις καλύτερες ομάδες του διαγωνισμού.

Ενημερωτικό δελτίο αθλητισμού

Αθλητικά, αποτελέσματα και σχόλια ειδικών παραδίδονται απευθείας στα εισερχόμενά σας. Εγγραφείτε στο Κήρηξτο ενημερωτικό δελτίο της εβδομάδας εδώ και Η ηλικίαΕβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο εδώ.

Οι περισσότερες προβολές στον αθλητισμό

Φόρτωση

Source