Ομολογία του Ivy Adamu για λήψη απόφασης … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο Ivy Adamu προσκλήθηκε στην εκπομπή “Mega Star” το Σάββατο το απόγευμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ celeb. Όλα τα νέα των διασημοτήτων στο Celebrity News Cyprus με ένα κλικ

Η διάσημη τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, μίλησε στη Μάντο Γκαστεράτου για την απόφασή της να γίνει μητέρα σε πολύ νεαρή ηλικία. Η Ivy Adamu խ Michalis Quinelis έγινε γονέας το 2018, όταν ήταν μόλις 25 ετών.

“Ο Μιχάλης και εγώ ήμασταν μαζί για πέντε χρόνια πριν έρθει το μωρό. Εγκυμοσύνη և το μωρό δεν αποφασίζεται πάντα από εσάς, είναι πώς θα γίνουν τα πράγματα για εσάς, ποιοι είστε δίπλα σας, πώς αισθάνεστε για αυτό εάν είστε έτοιμοι և ώριμοι.

Έτσι από τότε που άρχισα να κάνω πολλά πράγματα εδώ και πολύ καιρό, ήμουν με τον Μιχάλη, ήταν το σωστό άτομο για μένα, ήταν λίγο τυχερός. Ήρθε πολύ φυσικά, ήρθε πολύ λογικά. Τουλάχιστον για μένα, στην περίπτωσή μου. Αυτό δεν σημαίνει ότι ισχύει για όλους. Μπορεί να θεωρηθεί “πολύ σύντομα”.

Αλλά δεν ήρθε στη θέση μου. Δεν έζησε αυτό που έζησα: είδε. “Αν νομίζετε ότι έχω συμμετάσχει σε αυτήν την επιχείρηση από τα 16 μου, έχω μάθει, έχω κάνει τα πάντα, υπάρχει ένα άτομο δίπλα μου που μπορεί να το κάνει”, είπε ο Adamu.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Lor Mazonakis, λέγοντας ότι είναι ευτυχισμένη επειδή ο George Lor Mazonakis είναι καλλιτέχνης που εκτιμά.

Ήταν μια ξαφνική συνεργασία. Είμαι πολύ χαρούμενος “.

Αναφερόμενος στο X-Factor, όπου ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα, ο Ivy Adamu είπε ότι δεν περίμενε τόσο μεγάλη εξέλιξη στο παιχνίδι, μίλησε για την υποστήριξη της οικογένειάς του, αλλά είπε επίσης για την προοπτική να καθίσει στην προεδρία του δικαστή. μουσική παράσταση μόνη της ή με τον Μιχάλη.

«Δεν περίμενα ποτέ να ζήσω».

Δες το βίντεο:

Ο δημοφιλής τραγουδιστής παρουσίασε ζωντανά αγαπημένα τραγούδια στο σετ της παράστασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source