Ομολόγησε ότι απειλούσε με όπλο διανομής τροφίμων και εκβίασε 150 ευρώ από αυτόν

Μέλη του Τμήματος Διερεύνησης Εγκλήματος στη Λευκωσία έχουν χειροπέδες έναν 20χρονο Ελληνοκύπριο άνδρα σε σχέση με τη ληστεία στο όπλο που πραγματοποιήθηκε το 2021. Ένας 32χρονος άνδρας πυροβολήθηκε τον βράδυ της Τρίτης. Διανομέας ινδικών τροφίμων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, μόλις ο 32χρονος έφτασε στη διεύθυνση όπου επρόκειτο να παραδώσει την παραγγελία, ο ύποπτος τον τηλεφώνησε και ζήτησε να συναντηθεί στο κοντινό πάρκο. Όταν ο διανομέας τροφίμων έφτασε στη σκηνή, δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα. Ο 20χρονος λέγεται ότι έχει κλέψει 150 ευρώ από όπλο, χρήματα που ήταν στο ταμειακό μητρώο του 32χρονου.

Οι ερευνητές μπόρεσαν να εντοπίσουν τον 20χρονο մեջ και να εκδώσουν εντάλματα σύλληψης εναντίον του μετά από έρευνες από τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα των αρχών :. Σε γραπτή δήλωση προς τους ανακριτές στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκωσίας, ομολόγησε την κλοπή.

Πρόκειται για ένα άτομο που έχει ασχοληθεί με την αστυνομία αρκετές φορές πριν για σοβαρά εγκλήματα. Η υπόθεση αναμένεται να ακουστεί στο δικαστήριο την Παρασκευή, ενώ ο 20χρονος βρίσκεται υπό κράτηση εν αναμονή της δίκης στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Οι αρχές συνεχίζουν να ερευνούν και να βρουν τον δεύτερο ύποπτο.

Source