Ονομάστηκε Άννα Μαρία. “Ήταν το σπίτι του Big Brother … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Λίγο μετά τη μεγάλη νίκη της στο Big Brother, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη πήρε συνέντευξη από το περιοδικό 7 Days TV և, μεταξύ άλλων, είπε ότι μερικές φορές, το σπίτι του Big Brother μετατράπηκε σε κόλαση γι ‘αυτήν.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ celeb. Όλα τα νέα των διασημοτήτων στο Celebrity News Cyprus με ένα κλικ

Η Άννα Μαρία, η οποία φέρεται ότι βρίσκεται στο πλευρό του SKAI δίπλα στον Autias, έκανε μια αναφορά για τις ειδικές περιπτώσεις που την έφεραν στα όριά της στο παιχνίδι.

Εδώ είναι που είπε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη για τον Big Brother

Πόσο δύσκολο ήταν για εσάς, που είστε τόσο διαφορετικοί, να μείνετε στο παιχνίδι;

Ήταν ένα μαρτύριο. Δεν υπήρχε μόνο μια δύσκολη στιγμή στο παιχνίδι, αλλά πολλές. Η προδοσία του Ραμόνα ή η κατάρρευση της πόρτας όταν με βγήκαν ως κλέφτης ψεύτης Δεν μπορούσα να αντέξω όλες τις κατηγορίες τους, όλα αυτά συσσωρεύτηκαν μέσα μου. Τα περιέγραψα όλα ως κόλαση. Οι δυνατές στιγμές που άφησα ήταν οι κακές στιγμές.

Ήταν αυτοί που με διόρθωσαν, έριξαν την ψυχολογία μου, ακρωτηριάζουν την προσωπικότητά μου. Με προσβάλλουν πολλές φορές ενώ τα δικαιολόγησα και τα υπερασπίστηκα. Τα φρόντισα, δεν το μετανιώνω. Χαίρομαι που κέρδισα την αγάπη του κόσμου, αλλά χαίρομαι που εξακολουθώ να παίρνω κατηγορίες από τα παιδιά, αναρωτιέμαι πότε τελειώνει.

Τι νομίζετε ότι ήταν λάθος; Եւ Τα παιδιά είχαν μια τέτοια παρανόηση για τον χαρακτήρα σας.

Νομίζω ότι υπήρχαν πολλοί χειραγωγημένοι άνθρωποι στο παιχνίδι. Δεν θα αναφέρω ποιοι ήταν. Οι άνθρωποι ξέρουν ποιος εννοώ. Είδα ότι υπήρχε πλύσιμο εγκεφάλου, γι ‘αυτό τους δικαιολόγησα, τους υπερασπίστηκα. Έλεγα στον εαυτό μου. “Άννα, θα αντέξεις, δεν θα υπομείνουν.” Ο Χρήστος Βαρούκης μου είπε συγκεκριμένα ότι ήμουν ένα μήνα πριν το παιχνίδι, ότι κατάλαβα τα πάντα.

Έχετε μετανιώσει για οποιοδήποτε μέρος του παιχνιδιού; Πραγματοποιήσατε απεργία επειδή κάνατε λάθος κατά την παραμονή σας;

Το συμβάν με την πόρτα. Δεν έχω καταστρέψει ποτέ ξένη περιουσία στη ζωή μου. Ποτέ δεν τιμωρήθηκα, ακόμη και στο σχολείο. Εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να αντισταθώ και έσπασα την πόρτα. Δεν ήταν σωστό αυτό που έκανα, αλλά νομίζω ότι οι άνθρωποι με κατάλαβαν. Δεν μπορούσα να το αντέξω, οι κατηγορίες εναντίον μου είχαν συσσωρευτεί. Αλλά αποφάσισα να συνεχίσω να παίζω γιατί οι άνθρωποι με υποστήριξαν.

Τι θα κάνει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με το χρηματικό έπαθλο του Big Brother;

Ο δικηγόρος εξέφρασε τη μεγάλη του αγάπη για τους ανθρώπους που τον ψήφισαν, τον υποστήριξε στο παιχνίδι, εξηγώντας ταυτόχρονα ότι ήθελε να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Γι ‘αυτό θα βοηθήσει την οικογένειά του, τους φίλους του, οποιοδήποτε άλλο άτομο που χρειάζεται χρήματα. Αναφέρθηκε επίσης σε όλα όσα ζούσαν στο σπίτι.

“Δεν έχω λάβει ακόμη χρήματα. Φυσικά σκεφτόμουν πώς θα χρησιμοποιούσα το βραβείο. Αλλά το είπα ούτως ή άλλως. Θα βοηθήσω την οικογένειά μου, θα βοηθήσω τους γνωστούς μου, τους γνωστούς μου, πολλούς ξένους που δεν ξέρω. Θα το κάνω, θα βοηθήσω.

Το Ψυχαράκι είναι το Ψυχαράκι. Δεν είναι λόγια, είναι πράξεις. Θέλω να με καλέσεις ξανά, είμαι τόσο κουρασμένος σήμερα. Θέλω να θυμάσαι ότι σε αγαπώ πραγματικά. Σε ευχαριστώ που με αγαπάς! Λυπούμαστε που δεν μπόρεσα να απαντήσω σε χιλιάδες μηνύματα. Ελπίζω να βρω χρόνο να το κάνω αυτό », είπε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Source