ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΜΒΟΛΙΟ CORONAVAC ΓΙΑ ΤΗΝ “ΕΓΚΡΙΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ” – Κυπριακός Δημοσιογράφος

Το Υπουργείο Υγείας της Τουρκίας Φαρμακευτική και Ιατρικές Συσκευές (TİTCK) με ανάλυση για το εμβόλιο συμπληρώθηκε coronavac “Έγκριση έκτακτης ανάγκης”.

Η Τουρκία στη δήλωση του Οργανισμού Φαρμακευτικών και Ιατρικών Συσκευών, του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και υιοθετήθηκε υπό τις μεταδοτικές ασθένειες από το Υπουργείο Υγείας και Δημόσιας Υγείας, απειλώντας σοβαρά το Kovid-19 που σχεδιάστηκε να χρησιμοποιήσει για την καταπολέμηση της πανδημίας “Το φιαλίδιο εναιωρήματος ένεσης IM Coronavac 600 SU / 0,5 mL που περιέχει” είναι Αναφέρθηκε ότι το εμβόλιο αξιολογήθηκε στο πλαίσιο της Έγκρισης έκτακτης ανάγκης για να διασφαλιστεί η ταχεία πρόσβαση στο κοινό.

Η δήλωση κατέγραψε:

«Σε αυτό το πλαίσιο, κατά την αξιολόγηση των επιστημονικών δεδομένων, τα δείγματα που έφτασαν στη χώρα μας εξετάστηκαν στα εργαστήρια του ιδρύματός μας για 14 ημέρες. Ως αποτέλεσμα της επιστημονικής αξιολόγησης και των επιθεωρήσεων, δίνεται το Υπουργείο Υγείας, η Τουρκία Φαρμακευτικές και ιατρικές συσκευές για την έγκριση έκτακτης ανάγκης Αρχή για το εμβόλιο.

Source