“Ορισμένα πάρτι σκέφτονται ποια ομάδα θα κερδίσει το πρωτάθλημα ή το κύπελλο” (απειλή βομβών, Παπαστάβου κ.ά.

Ανακοινώσεις στο Super άθλημα MFA: 104.0 απονεμήθηκε από τον Ανδρέα Παπαχαραλάμπους. Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι παραιτήθηκε χθες από τη θέση του προέδρου της Επιτροπής Αθλητικής Δεοντολογίας και Άμυνας.

Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής PROTATHLIMA. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Αναλυτικά.

“Δεν υπήρχε άλλη επιλογή, διότι δεδομένου ότι η επιτροπή χτίστηκε, δεν μπορεί να λειτουργήσει. Δεν έχει σημασία, παραιτήθηκαν. Αυτή η επιτροπή λειτουργεί σύμφωνα με το νόμο և κανονισμούς, αλλά ο νόμος αυτός παραβιάζεται από εκατοντάδες μέρη կան δεν υπάρχουν κανονισμοί. Είναι σαν να έχεις εταιρεία χωρίς διευθυντές ղեկավար να έχεις ναύλωση. Δεν υπήρχε τίποτα για εμάς. Αυτό ρωτούσαν πριν από την ημέρα που παραιτήθηκα, δεν έχω ακόμα απάντηση. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης μου έστειλε μια επιστολή που έλεγε ότι δεν ήμουν επικεφαλής του φορτίου, ότι κανείς δεν ήξερε ακόμα ποιος ήταν. Οι άνθρωποι φώναζαν, αλλά δεν είχαμε γραφεία, δεν είχαμε μέρη για ανάκριση, δεν είχαμε τα απαραίτητα τηλέφωνα, υπολογιστές και ούτω καθεξής. Κανένα από τα παραιτηθέντα μέλη δεν ξέρει πώς να πληρώνει τους μισθούς του. “Από τις πρώτες μέρες της θητείας μας, εντοπίσαμε αδυναμίες, τις μεταβιβάσαμε στις αρμόδιες αρχές, τα μέρη, και τους προσφέραμε τη μορφή αλλαγής, αλλά δίνοντάς τους σε αυτά, παρέμειναν έτσι.”

Ο κύριος λόγος για την παραίτηση. “Υπάρχουν πολλοί λόγοι, αλλά αν όλα όσα ανέφερα παραπάνω ήταν εκεί, όλα θα ήταν τέλεια, όλοι οι άλλοι δεν θα εμφανίζονταν. Δεν κάνω λάθος για τους απογοητευμένους ανθρώπους. Σε όλους τους τομείς που ανέλαβα, η πίεση ήταν πάντα. Όταν έγινα πρόεδρος του διαιτητικού δικαστηρίου, όλα τα συνδικάτα με εμπιστεύτηκαν, και ακόμη και αν μου ασκήθηκε πίεση, με απειλήθηκαν με βόμβα. Πήγα μπροστά και ανανέωσα τη δίαιτα μου. “Δεν μας αγγίζουν, είναι δικαίωμα όλων να ασκήσουν πίεση”.

Σχετικά με το αν έχασε την εμπιστοσύνη σε αυτήν την περίφημη στιγμή Ανόρθωση-Απόλλωνα. “Ίσως υπήρχε παρεξήγηση γιατί κανείς δεν ήξερε πώς λειτούργησε η επιτροπή. Στη συνέχεια μπήκε στην πλατφόρμα της Στοκχόλμης, μας έστειλαν το βίντεο և είπαν ότι πρέπει να διερευνηθεί αμέσως, επειδή είπαν ότι υπήρχαν οδηγίες. Ο κ. Γλίκης μπορεί να πει αυτό που θέλει, είναι δικαίωμά του αν θέλει να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της ομάδας του, αλλά υπερασπίζεται μόνο την ομάδα του, όχι το πρωτάθλημα και το άθλημα. Αυτό που υποστηρίζουμε είναι ότι το διοικητικό συμβούλιο γράφει τους σωστούς αριθμούς, δεν έχω καμία σχέση με καμία ομάδα.

Για τις πυρκαγιές που απελευθερώθηκαν στην επιστολή παραίτησης που απευθύνεται στο πολιτικό σύστημα «Υπήρχε πάντα πολιτική πίεση, πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε τυφλοί. Πρέπει να παραδεχτούμε ότι ορισμένα κόμματα σκέφτονται ποια ομάδα θα κερδίσει το πρωτάθλημα ή το κύπελλο. Γνωρίζουν ότι σε μια τέτοια περίπτωση, οι ψήφοι θα έρθουν σε αυτούς. “

Για την κατάθεση του πάστορα. “Οι δηλώσεις καταγράφονται”, έγραψε ο μάρτυρας, ο ανακριτής-δικηγόρος, εάν υπάρχουν. Ο δίσκος αντιγράφηκε και αρχειοθετήθηκε. Η μόνη απόδειξη που δεν συνέβη ήταν με τον κ. Παπασταύρου. Ο κ. Παπασταύρου είπε ότι ήθελε να μοιραστεί τη συνεισφορά με τον κ. Σαββίδη. Τώρα, όταν ο κ. Ο Σαββίδης παραιτήθηκε, έτσι δεν είναι; Όποιος κι αν είναι, δεν δέχομαι να αφήσω τη γραμμή που ακολουθούν, το συμπέρασμα αυτό βασίστηκε στην μαρτυρία του Παπαστάβου. Κάλεσα τον κ. Σαββίδη, և αν νομίζει ότι παρενέβη, ությունը το συμπέρασμα είναι σωστό, πρέπει να μείνει όπως είναι. Πού είναι το κακό; Αυτό σημαίνει ότι ο πρόεδρος δεν έχει καμία λέξη; Ο πρόεδρος θα κριθεί, είτε ο διορισμός του είναι καλός είτε κακός. “Δεν χρειάζεται να διοριστεί νέα επιτροπή εάν η κατάσταση δεν συμφιλιωθεί, καθώς θα εμφανιστεί ενώπιόν του”.

Source