Ορισμένες λεωφόροι, πλατείες και λεωφόροι δεν θα επιτρέπονται στη Σμύρνη την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

Ορισμένες λεωφόροι, πλατείες και λεωφόροι για τους εορτασμούς της παραμονής της Πρωτοχρονιάς δεν θα επιτρέπονται στη Σμύρνη από τις 21:00 απόψε έως τις 10:00 αύριο.

Το επαρχιακό συμβούλιο υγιεινής του Σμύρνη συγκλήθηκε υπό την προεδρία του κυβερνήτη του Σμύρνης Yavuz Selim Köşger.

Στη δήλωση που έγινε σχετικά με τη συνάντηση, υπενθυμίστηκε ότι με την εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, δόθηκε εντολή στους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς που θα έκαναν τα πλήθη να συγκεντρωθούν με ανεξέλεγκτο τρόπο, ώστε να μην διαταραχθεί η καταπολέμηση του νέου τύπου επιδημίας κοροναϊού (Kovid-19).

Οι αποφάσεις που λαμβάνονται κατά τη συνεδρίαση είναι οι εξής:

“Σε ένα περιβάλλον όπου εφαρμόζονται πολλά μέτρα για τη διασφάλιση της κοινωνικής απομόνωσης, οι ενέργειες ξένων τουριστών, οι οποίοι εξαιρούνται προσωρινά από την απαγόρευση κυκλοφορίας στη χώρα μας στο πλαίσιο των τουριστικών δραστηριοτήτων, δεν επισκιάζουν την επιτυχία που επιτεύχθηκε στη μείωση της εξάπλωσης της επιδημίας και δεν προκαλούν την αντίληψη της αδυναμίας στην καταπολέμηση της επιδημίας · απόψε στις 21:00. Ο περιορισμός όλων των εισόδων στους δρόμους, τις λεωφόρους ή τις πλατείες, που έχουν συμβολικά χαρακτηριστικά στα κέντρα της πόλης και της περιοχής μας, τα οποία ταυτίζονται με τις πόλεις ή είναι γνωστά ως περιοχές γιορτής ή συγκέντρωσης, συμπεριλαμβανομένων ξένων τουριστών, και με τη δημοσιοποίηση δημόσιων ειδοποιήσεων σχετικά με τους περιορισμούς. Τα μέτρα φυσικής ασφάλειας λαμβάνονται κατά τρόπο ώστε να αποτρέπεται η είσοδος ανθρώπων σε αυτά τα μέρη κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου, μια δραστηριότητα όπου άτομα (συμπεριλαμβανομένων των ξένων τουριστών) μπορούν να συναντηθούν κατά τη διάρκεια της περιόδου περιορισμού σε συγκεκριμένους δρόμους, λεωφόρους ή πλατείες. Αποφασίστηκε να μην επιτραπούν οι δύο. “

Στη δήλωση, Πλατεία Gündoğdu, Πλατεία Konak Cumhuriyet, Πύργος Ρολογιού Konak, Οδός Konak Kıbrıs Şehitleri, First Kordon, Buca Forbes Street, Bayraklı Love Road, Bornova Küçük Park, Bornova Square, Karşıyaka Bazaar, Bostanlı Street, καθώς και οι ακτές του Karşıya Αναφέρθηκε ότι οι καθορισμένες περιοχές συμπεριλήφθηκαν επίσης στον περιορισμό.

Πηγή: Anadolu Agency / Ali Korkmaz

.Source