Ορισμένες περιοχές χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα για 6 ώρες

Ορισμένες περιοχές χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα για 6 ώρες

Εγκαταστάσεις λατομείων και κινητήρες νερού στην περιοχή Değirmenlik, Alevkayası, Yayla Tepe και Levent Stone Quarries. Στην περιοχή της Κερύνειας, δεν θα δοθεί ηλεκτρική ενέργεια στο Tarsan Farm και στα περίχωρά του και στο χωριό Beşparmak για 6 ώρες.

Ορισμένες περιοχές χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα για 6 ώρες

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Ορισμένες περιοχές θα είναι χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα για 6 ώρες.

Τουρκική Αρχή Ηλεκτρισμού Κύπρου (ΚΙΒ-ΤΕΚΑνακοίνωσε ότι σήμερα δεν μπορεί να παρασχεθεί ηλεκτρική ενέργεια σε ορισμένες περιοχές της Κερύνειας.

Στη δήλωση που έγινε, σημειώθηκε ότι λόγω του έργου που θα πραγματοποιηθεί στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας μεσαίας τάσης, δεν μπορεί να παρασχεθεί ηλεκτρική ενέργεια στο Tarsan Farm και στα περίχωρά του και στο χωριό Beşparmak από τις 09:00 έως τις 15:00.

Η ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΛΕΒΚΑΓΙΑΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΤΩΣΗΣ

Η ηλεκτρική ενέργεια δεν θα είναι διαθέσιμη για 6 ώρες σήμερα για τα λατομεία και τους κινητήρες νερού στην περιοχή Değirmenlik, Alevkayası, Yayla Tepe και Levent Taş.

Από την Τουρκική Αρχή Ηλεκτρισμού (ΚΙΒ-ΤΕΚΣύμφωνα με τις πληροφορίες που δόθηκαν, δεν θα παρασχεθεί ηλεκτρική ενέργεια στα λατομεία Değirmenlik, εγκαταστάσεις και κινητήρες νερού, Alevkayası, Yayla Tepe και Levent Taş Quarries, μεταξύ 09.00 και 15.00 περίπου αύριο λόγω των εργασιών που πρέπει να γίνουν στο δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας.

Άλλα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΑ

.Source