Οσάι εντάξει Σζαλάι είναι στο δρόμο

Έμιν Ουλούκ

Μια εξαιρετική κίνηση μεταφοράς προήλθε από τη Fenerbahçe, η οποία είναι αποφασισμένη να αυξήσει το βάθος της ομάδας για το στόχο του πρωταθλήματος. Το κίτρινο μπλε ναυτικό, περιμένοντας την υπογραφή του παγκόσμιου σταρ Μεσούτ Άζιλ τη Δευτέρα, έφτασε σε ένα χαρούμενο τέλος για τον ουγγρικό στοπ Attila Szalai. Εν τω μεταξύ, ολοκλήρωσε τη μεταφορά της επόμενης σεζόν. Ο Fenerbahçe κατέληξε σε 4ετή συμφωνία με τον Bright Osayi-Samuel, το 21χρονο δεξιό έλλειμμα των βρετανικών ομάδων 1ου πρωταθλήματος QPR. Επέλεξε το νιγηριανό κίτρινο και μπλε ναυτικό που ήθελαν 11 ομάδες, συμπεριλαμβανομένων των Celtic και Rangers.

Το πώμα τελείωσε επίσης

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο Osayi, που αξίζει τουλάχιστον 10 εκατομμύρια λίρες, θα τερματίσει τη σεζόν στο QPR. Ο Fenerbahçe δεν θα δώσει μαρτυρία στα δεξιά και θα ιδρώσει για τους βάρβαρους από το 2021-22. Από την άλλη πλευρά, καλά νέα ήρθε από τον διπλό πόδι Ούγγρο αναστολέα Σζαλάι, ο οποίος έπαιξε στον Ελληνοκύπριο εκπρόσωπο Απόλλωνα. Ο Apollo ανακοίνωσε ότι συμφώνησαν με τον F. Garden για τη μεταφορά του 22χρονου Szalai. Ο Yellow lacivertliler ανακοίνωσε επίσης ότι η μεταφορά του αμύλου της Ουγγαρίας έχει τελειώσει.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΦΟΡΑ
Διπλό πρότυπο!

∂ Η εξέγερση του Fenerbahçe συνεχίζει να κρατά τον Aytaç στο γήπεδο στη θέση όπου ο Mert Hakan ρίχτηκε στον αγώνα της Kasımpaşa. Ενώ ο Mert Hakan υπερασπίστηκε το «Αντέδρασα με πόνο», το κίτρινο-μπλε κλαμπ φορτώθηκε στην επίσημη δήλωση, διαιτητές, PFDK και Διαιτησία.

.Source