ΟΦΗ, Νείρα, Πετράκης և Κύπρος OF – ΟΦΗ:

ΟΦΗ:

Η OFI επιβεβαιώνει ότι οι σχέσεις ανανέωσης με την Αργεντινή συνεχίζονται

Ο Juan Neira είναι από τους κορυφαίους OFI Ονόματα competitive Η ανταγωνιστική του παρουσία είναι ένα βαρόμετρο για την ομάδα.

Ο μέσος της Αργεντινής περνά τον τελευταίο χρόνο της σύμβασής του με την PAE, καθώς έχει παραταθεί μέχρι το καλοκαίρι του 2021, իհարկե, φυσικά, η παραμονή του είναι ήδη πρόβλημα για τους προπονητές.

Ο OFI επιβεβαιώνει ότι οι επαφές μαζί του συνεχίζονται για ανανέωση, αλλά πριν επεκτείνουμε αυτήν την ενότητα, θα σημειώσουμε τι πραγματικά συμβαίνει στα σενάρια που ήθελαν να είναι ο στόχος μεταφοράς για τον Apollon Limassol.

Μια υπόθεση που ήταν ενδιαφέρουσα εκ πρώτης όψεως λόγω της παρουσίας του Ίνα Ανή Πετράκη στον πάγκο των κυπριακών αποθεμάτων.

Ο Απόλλωνας, αναφερόμενος στην ενδυνάμωση της μεταφοράς τους, είπε τη φράση για έναν παίκτη τύπου «Neira», δηλαδή, με τα χαρακτηριστικά ενός μέσου OFI, τον οποίο οι Κύπριοι, στην πραγματικότητα, «σάρωσαν» επιμελώς λόγω του ευρωπαϊκού αγώνα.

Στην Αργεντινή, παρεμπιπτόντως, η βαθμολογία του Πετρακογιάννη θεωρείται δεδομένη, αλλά θεωρείται ότι δεν θα “κοροϊδεύσει” ποτέ τον παίκτη που είναι το φετινό “άλφα ωμέγα” του OFI. Έτσι, τέλος, το κουτσομπολιό του Juan Neira για την Κύπρο δεν ήταν ποτέ πρόβλημα, ούτε ήταν πολύ περισσότερο μια προσέγγιση.

Όσον αφορά τις συζητήσεις σχετικά με την επανάληψη της συνεργασίας με την OFI PAE, ο OFI ήθελε να τον «δέσει» από το καλοκαίρι έως τα επόμενα χρόνια, αλλά κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους της σύμβασής του ήταν προσεκτικός καθώς περίμενε να δει πώς ήθελε να μετακομίσει στην αγορά ποδοσφαίρου.

Αλλά τώρα οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει από τον παίκτη για να βρει το χρυσό μέρος, κάτι που είναι επιθυμία τόσο της ομάδας όσο και της Neira …

,Source