Οχήματα με εμβόλια και τρόφιμα … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Εμβόλιο Covid-19 ները Μεταφορείς που μεταφέρθηκαν σε περιοχές που εξαιρούνται από τον τυφώνα Filomena, οι οποίες έχουν προκαλέσει έντονες χιονοπτώσεις στην κεντρική Ισπανία εδώ και δεκαετίες, σκοτώνοντας τέσσερα άτομα, θα σταλούν σήμερα. η ισπανική κυβέρνηση.

Οι διασώστες έσωσαν 1.500 άτομα παγιδευμένα μέσα σε αυτοκίνητα στην περιοχή της Μαδρίτης. Οι αρχές κάλεσαν τους πολίτες να παραμείνουν στο σπίτι τους λόγω του αυξημένου κινδύνου ατυχημάτων και μετάδοσης κοροναϊού.

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία ανακοίνωσε τις προβλέψεις επικίνδυνων συνθηκών τις επόμενες ημέρες. Την επόμενη εβδομάδα, η θερμοκρασία αναμένεται να είναι κάτω από 10 βαθμούς κάτω από το μηδέν, με την προοπτική πτώσης δέντρων և να μετατραπούν σε πάγο χιονιού :.

Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Μαδρίτης παρέμεινε κλειστό, με την εταιρεία να ανακοινώνει ότι δεν θα ανοίξει ξανά το νωρίτερο σήμερα το μεσημέρι, οπότε οι πτήσεις θα ξαναρχίσουν σταδιακά.

Περίπου 20.000 χιλιόμετρα δρόμων στην κεντρική Ισπανία έχουν υποστεί ζημιές από κακές καιρικές συνθήκες, με την κυβέρνηση να στέλνει εμβόλια και τροχόσπιτα σε όσους έχουν ανάγκη, δήλωσε το Σάββατο ο υπουργός Μεταφορών Χοσέ Λουίς Άμπαλος.

Μια 36χρονη γυναίκα γέννησε χθες σε ασθενοφόρο στη Μαδρίτη αφού δεν μπορούσε να φτάσει στο νοσοκομείο λόγω χιονιού.

Ένας άντρας και μια γυναίκα πνίγηκαν σε ένα αυτοκίνητο μετά από πλημμύρα ενός ποταμού κοντά στην πόλη της Μάλαγα στη νότια Ισπανία, και δύο άστεγοι πέθαναν από το κρύο στα ανατολικά της Μαδρίτης και του Calatayud, ανέφεραν αξιωματούχοι.

Η κρατική μετεωρολογική υπηρεσία (AEMET) ανακοίνωσε χθες 20-30 εκατοστά χιονιού στη Μαδρίτη, η οποία είναι η μεγαλύτερη ποσότητα από το 1971.

Πηγή: cnn.gr

Source