ΟΧΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. CLEAPET NANO TOWEL

Η κακή μυρωδιά, η υπερβολική απώλεια μαλλιών και τα προβλήματα του δέρματος δεν ευθύνονται για τους φίλους σας. Όλο το έγκλημα αφορά επιβλαβείς και βακτηριακούς ιούς.

Τελειώστε την οσμή, την υπερβολική απώλεια μαλλιών και τα προβλήματα του δέρματος χάρη στην πατενταρισμένη δύναμη της πετσέτας Cleapet Nano και του ασημιού.

Πώς κάνει ?

Είναι πολύ απλό αυτό που πρέπει να κάνετε. Σκουπίστε το φίλο σας με την πετσέτα Cleapet Nano μόνο μία φορά σε 15 ημέρες.

Εδώ είναι τα άλλα χαρακτηριστικά της πετσέτας Cleapet Nano …

Προβλήματα δέρματος, κατάρρευση και πρόβλημα οσμών

Οι δερματικές παθήσεις, η τριχόπτωση και οι οσμές προκαλούνται κυρίως από βακτήρια και ιούς. Με τις μοναδικές αντισηπτικές ιδιότητες της πετσέτας Cleapet nano και του ψεκασμού αργύρου, θεραπεύει τα δερματικά προβλήματα των φίλων σας και αποτρέπει την εμφάνιση αυτών των προβλημάτων. Εξαλείφει προβλήματα όπως μυρωδιά, τριχόπτωση. Παρέχει πλήρη καθαρισμό και προστασία χωρίς ζημιά στο δέρμα, τα μαλλιά, τα αυτιά, τα μάτια και τα πόδια.

Ποιος είναι ο αγώνας κολύμβησης;

Δεν τους αρέσει να πλένονται από τη φύση. Επιπλέον, το πλύσιμο επηρεάζει αρνητικά την υγεία του δέρματος αραιώνοντας το στρώμα λαδιού στο δέρμα τους. Σε αυτήν την περίπτωση, η διαδικασία πλύσης μετατρέπεται σε πόνο και για τα δύο μέρη. Το Cleapet φτάνει, τον αγκαλιάζει με υγεία και καθώς τα μικρόβια εξαφανίζονται, λυπημένα και βρεγμένα πρόσωπα εξαφανίζονται.

Το Cleapet σάς επιτρέπει να γνωρίσετε την αληθινή, υγιεινή μυρωδιά του

Λαμβάνετε άσχημες οσμές από τη γάτα ή το σκύλο σας; Αυτό δεν είναι το πραγματικό του άρωμα … Αυτές οι κακές οσμές προκαλούνται από επιβλαβή βακτήρια και ιούς. Το Cleapet Nano Towel και το Nano Spray καταστρέφουν επιβλαβείς μικροοργανισμούς χάρη στα ιόντα νανο-αργύρου στο περιεχόμενό του. Αυτό το αναψυκτικό είναι καλό και για τους δύο.

Το Cleapet είναι μια ασπίδα προστασίας μεγάλης διάρκειας!

Δεν χρειάζεται να καθαρίζετε συνεχώς το σκυλί σας που κάνετε για μια βόλτα κάθε μέρα ή τη μικρή γάτα σας που πιάνετε στο νεροχύτη της κουζίνας. Χρησιμοποιώντας το Cleapet Wipe μία φορά, μπορείτε να προστατεύσετε από βακτήρια και ιούς για 15 ημέρες.

Σίγουρα είναι προϊόν vegan!

Παράγεται από μια ομάδα που εργάζεται για ζώα και φύση, το Cleapet διαθέτει πιστοποιητικό VEGAN που ισχύει σε όλο τον κόσμο.

-Με βάση το νερό

– Φιλικό προς το περιβάλλον, έχει 99,9% χαρακτηριστικό υποβάθμισης στη φύση.

– Δεν υπάρχει ζωικό προϊόν στο περιεχόμενό του.

– Κατά την παραγωγή του, τα ζώα δεν υπέστησαν βλάβες.

-Δεν βλάπτει τους ανθρώπους.

Αρκεί να καλέσετε το 0533 870 73 72 για να έχετε προϊόντα CLEAPET NANO TOWEL.

https://www.facebook.com/CleapetCyprus

Source