Ο Άγιος Βασίλης ήταν… Λέρα. 10 ιστορίες με μικρά και μεγάλα εγκλήματα

Δέκα “Άγιος Βασίλης” που έγραψαν ιστορία με τα εγκλήματά τους. Από το λαθρεμπόριο ναρκωτικών έως τη δολοφονία 9 ατόμων

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Στη γενική συνείδηση, ο Άγιος Βασίλης ταυτίζεται με την πάροδο του χρόνου με έναν παππού με λευκή γενειάδα και κοκκινωπό κοστούμι, τον οποίο αγαπούν οι ενήλικες και λατρεύουν τα παιδιά, ανοίγοντας την πόρτα της ελπίδας σε αυτόν.

Από την άλλη, φυσικά, υπάρχει ο βρώμικος Άγιος Βασίλης από τη θρυλική ταινία “Ο Άγιος Βασίλης είναι βρώμικος” που καθαρίζει τις ντουλάπες των καταστημάτων με έναν νάνο ντυμένο σαν ξωτικό.

Μεταξύ των μυθικών ταινιών, ωστόσο, υπήρχαν και Santa Clauses που συγκλόνισαν τον πλανήτη με τα εγκλήματά τους, μεγάλα ή μικρά.

Δες το βίντεο. Το Robbery KFC Man ντύνεται ως Santa Robbs KFC που σέρνεται έξω από το Window Drive

Παρακολουθήστε την ταινία “Ο Άγιος Βασίλης είναι ένα βουνό (κακός Σάντα) – από παιδιά που θέλουν ταινίες”

https://www.youtube.com/watch?v=cP96t4BhSdc:

Ο Άγιος Βασίλης διανέμει μαριχουάνα.

Στις 5 Ιανουαρίου 2015, ο Randy Lang μπήκε στο κατάστημα αλυσίδων εστιατορίων Buffalo Wild Wings στο Monterey της Καλιφόρνια, αφιερώνοντας αποφασιστικά μερικές από τις τελευταίες μαζορέτες του. Ισχυρίστηκε ότι η ομολογία του είχε ληφθεί μέσω βασανιστηρίων και ότι η ομολογία του είχε ληφθεί μέσω βασανιστηρίων. Ο ψεύτικος Άγιος Βασίλης αποπλάνησε τους πελάτες του εστιατορίου, λέγοντας ότι τους έφερε δώρα, αφήνοντας κομμάτια μαριχουάνας στα χέρια τους. Αλλά το πλήρωμα έλαβε επίσης ένα ανεπιθύμητο χριστουγεννιάτικο δώρο όταν ο Λανγκ γέμισε ένα βάζο με μεγάλη ποσότητα μαριχουάνας. Δυστυχώς για τον Lang, οι παραλήπτες των δώρων του δεν ήταν ευχαριστημένοι μαζί τους και κάλεσαν την αστυνομία σχεδόν αμέσως. Όταν έφτασε η αστυνομία, ο Λάντζε ήταν ακόμα εκεί, ήρεμος και χαρούμενος. Ο αρχηγός της αστυνομίας Nick Borges θυμάται. «Είπε ότι περίμενε να συλληφθεί για κάτι τέτοιο. Δεν φαίνεται να είναι η πρώτη του φορά, ήταν απλώς σουρεαλιστικό. “

Ο Άγιος Βασίλης έκανε ναρκωτικά τις χριστουγεννιάτικες αγορές στο Βερολίνο.

Τα Χριστούγεννα είναι τεράστιες διακοπές στη Γερμανία. Δεκέμβριος Τουρίστες και ντόπιοι ταξιδεύουν στο Βερολίνο κάθε Δεκέμβριο για να απολαύσουν μερικές από τις καλύτερες χριστουγεννιάτικες αγορές στον κόσμο. Αλλά το 2011, ένας άντρας ντυμένος με τον Άγιο Βασίλη έπλενε περισσότερα από δώδεκα ανυποψίαστους ανθρώπους που διασκεδάζονταν εκεί. Ο λεγόμενος “Schnapps Spiker” πλησίασε τα θύματά του σε έντονη εορταστική διάθεση, ισχυριζόμενος συχνά ότι είχε γίνει πατέρας է προσφέροντας δωρεάν ποτά για να γιορτάσει μαζί του. Αλλά τους έδωσε υγρή έκσταση, ένα πολύ γνωστό φάρμακο που χρησιμοποιείται συνήθως στον βιασμό. Αμέσως μετά την κατάποση προκαλεί έμετο, ζάλη և, στις περισσότερες περιπτώσεις, απώλεια συνείδησης. Ο Charles Bloom, διευθυντής της Χριστουγεννιάτικης αγοράς Alexanderplatz, έχει προσφέρει ανταμοιβή 1.000 € για πληροφορίες που οδηγούν στη σύλληψη του Schnapps Spiker. “Αυτή η βρώμικη, δειλή συμπεριφορά πρέπει να σταματήσει.” Το βραβείο, ωστόσο, δεν ήταν επικείμενο · ένα χρόνο αργότερα, το περιστατικό στην Χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου επαναλήφθηκε με ένα άλλο ναρκωτικό.

Ο Άγιος Βασίλης απαντά σε αρμενικά γράμματα με ορκισμένα λόγια.

Το Canada Post έχει ένα πρόγραμμα κάθε χρόνο, όπου τα παιδιά μπορούν να γράψουν μια επιστολή στον Santa և και να λάβουν εξατομικευμένη απάντηση. Μέχρι το 2007, είχαν γραφτεί περισσότερες από 15 εκατομμύρια επιστολές και το ταχυδρομείο εισήγαγε το Guinness Book of World Records για τις περισσότερες επιστολές που έλαβε ο Σάντα. Ωστόσο, αυτό που συνέβη στην περίοδο των Χριστουγέννων του 2007 δεν ήταν αποτέλεσμα ενός σκόπιμου αλλά κακόβουλου σχεδίου. Δέκα παιδιά έλαβαν απαντήσεις από τον Άγιο Βασίλη με το μήνυμα “Αυτή η επιστολή είναι πολύ μεγάλη, ηλίθια.”
“Η μαμά σου είναι σφουγγαρίστρα” և “Ο μπαμπάς σου είναι γκέι”. Το περιεχόμενο των απαντήσεων πιθανότατα έλεγε την αλήθεια, αλλά φυσικά δεν ήταν δουλειά του Σάντα να το πει αυτό. Μετά το σκάνδαλο, η Canadian Post εξέδωσε δήλωση λέγοντας ότι είχαν κάνει ό, τι ήταν δυνατόν για να βρουν τον ένοχο, ο οποίος νόμιζαν ότι ήταν “άτακτο ξωτικό” Όπως αποδείχθηκε, ήταν μια ομάδα ανηλίκων που είχαν εισέλθει στο σωρό των επιστολών του Άγιου Βασίλη.

Ο Άγιος Βασίλης κλέβει ένα ελικόπτερο.

Την Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015, ένας άντρας ντυμένος με τον Άγιο Βασίλη έφτασε στο αεροδρόμιο Campo de Marte στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, προσπαθώντας να νοικιάσει ένα ελικόπτερο. Ήταν η αρχή της περιόδου των Χριστουγέννων και πιο συγκεκριμένα η βραζιλιάνικη Παρασκευή των Χριστουγέννων. Όταν ρωτήθηκε από τον πιλότο του ελικοπτέρου γιατί ήθελε να νοικιάσει ένα ελικόπτερο, ο Άγιος Βασίλης του είπε ότι ήθελε να κάνει μια «έκπληξη» για να γιορτάσει αυτή την ξεχωριστή μέρα. Πράγματι, ο Άγιος Βασίλης εξέπληξε τον πιλότο όταν έβγαλε το όπλο του και του διέταξε να πετάξει σε ένα αγρόκτημα μακριά από την πόλη. Εκεί συνάντησε τον συνεργάτη του, και στη συνέχεια το δίδυμο «έδεσε τον πιλότο» και έφυγε με το νέο του ελικόπτερο. Χρειάστηκαν αρκετές ώρες για να απελευθερωθεί ο πιλότος, οπότε η αστυνομία ενημερώθηκε για την απαγωγή. Το ελικόπτερο – οι δύο επιβάτες του κάπνιζαν. Μπορούν επίσης να βρεθούν στον Βόρειο Πόλο

Το μπαρόκ στιλ του Σάντα οδηγεί σε 9 συλλήψεις և 70 κλήσεις.

Από την ίδρυσή του το 1998, το ετήσιο μπαρόκ στιλ Άγιου Βασίλη στο Χόμποκεν δημιούργησε τεράστια προβλήματα στη Νέα Υόρκη. Το αποκορύφωμα της χρονιάς ήταν το 2015, με εννέα συλλήψεις και summ 70 κλήσεις για διάφορα εγκλήματα τοξικομανίας. Η βραδινή εκδήλωση, η οποία ξεκινά χθες το βράδυ, αποτελείται αποκλειστικά από ανθρώπους, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι ντυμένοι με κοστούμια του Άγιου Βασίλη. Οι ρίζες αυτής της εκδήλωσης είναι στο Σαν Φρανσίσκο, όπου η ατμόσφαιρα είναι πολύ πιο ήπια. Αλλά η σκηνή της Νέας Υόρκης είχε πολλά προβλήματα, γεμάτα βία και κλοπή. Οι διοργανωτές σημειώνουν ότι η εκδήλωση κάνει κάτι καλύτερο από το να βλάψει την πόλη, καθώς μεγάλα χρηματικά ποσά πηγαίνουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Φυσικά, ο αρχηγός της αστυνομίας Hoboken Kenneth Ferrante λέει ότι το SantaCon είναι μια μη εξουσιοδοτημένη αστυνομική εκδήλωση, ότι οι φιλανθρωπικές δωρεές δεν δικαιολογούν άτομα που έρχονται στο Hoboken, θέτοντας σε κίνδυνο τους επισκέπτες και τους κατοίκους.

Ο κλεμμένος KFC του Άγιου Βασίλη.

Στην αγγλική πόλη Darbyshire, τη νύχτα της 19ης Δεκεμβρίου 2015, ένας άντρας με κοστούμι Άγιου Βασίλη ανέβηκε στο παράθυρο ενός εστιατορίου KFC. Αντί για τη λευκή, σγουρή γενειάδα του, φορούσε μια μαύρη κάλτσα από νάιλον που έκρυβε την ταυτότητά του. Ωστόσο, σύμφωνα με την παράδοση, στο ρόλο που έπαιξε, φορούσε καπέλο Santa, σακάκι και παντελόνι, όλα κόκκινα. Ο κακός Άγιος Βασίλης γέμισε την τσάντα του με όλα τα χρήματα στο ταμείο και απείλησε τους εργαζόμενους με ένα μαχαίρι να ανοίξει το ντουλάπι. Η αστυνομία του Νταρμπίσιρ δημοσίευσε την ακριβή περιγραφή του εγκληματία. “Φορούσε ένα κόκκινο καπέλο, κόκκινο παντελόνι και ένα κόκκινο σακάκι, και το πρόσωπό του ήταν καλυμμένο.” Δεν είναι γνωστό πόσα χρήματα έκλεψε από το κατάστημα, αλλά ήταν μάλλον αρκετά για ένα καλό χριστουγεννιάτικο δείπνο.

Ο Άγιος Βασίλης τον κτύπησε μέχρι θανάτου, ύποπτος για κλοπή σοκολάτας.

Στις 10 Δεκεμβρίου 2004, ο Elkin Clark, ντυμένος με τον Άγιο Βασίλη, πουλούσε κουτιά σοκολάτας Hershey στο κέντρο της Ατλάντα. Σύμφωνα με αυτόν, επιτέθηκε στον πελάτη επειδή “έκλεψε τα υπάρχοντά μου. Τον ζήτησα δεκαπέντε φορές να μην αγγίξει τα πράγματα μου, αλλά δεν το έκανε. ” Ισχυρίζεται ότι η παλιά του γυναίκα έκλεψε 29 κουτιά σοκολάτας αξίας 145 $. Ωστόσο, δεν υπάρχουν στοιχεία για κλοπή του. Οι μάρτυρες επικεντρώνονται έντονα στο γεγονός ότι ο Κλαρκ γύρισε χωρίς λόγο, μαζεύοντας ένα μεγάλο ραβδί και χτύπησε το πίσω μέρος του κεφαλιού της γυναίκας. Δύο φοιτητές προσπάθησαν να τρέξουν για να προστατεύσουν το θύμα. Ταυτόχρονα, ο Κλαρκ χτύπησε τη γυναίκα δύο φορές περισσότερο όταν έπεσε στο έδαφος με αίμα. Ένα μήνα αργότερα, η γυναίκα πέθανε από τους τραυματισμούς της. Ο Κλαρκ προσπάθησε να μαλακώσει τις κατηγορίες, λέγοντας ότι η 74χρονη γυναίκα πέθανε λόγω υποκείμενων προβλημάτων υγείας, αλλά δεν έγινε αποδεκτή.

Γαβριήλ Candice

Ο Άγιος Βασίλης μαχαίρωσε έναν θρησκευτικό ηγέτη κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων.

Ο Gabriel Candice ήταν πρόεδρος της Ορθόδοξης Εκκλησίας Jaffa στο Ισραήλ. Ως αποτέλεσμα, η ετήσια χριστουγεννιάτικη πομπή στο κέντρο της Γιάφα διοργανώθηκε κυρίως από την ομάδα του. Αυτό το γεγονός τον στόχευσε επίσης. Στις 6 Ιανουαρίου 2012, έξω από την τοπική εκκλησία κατά τη διάρκεια των εορτασμών των Χριστουγέννων, ένας άντρας ντυμένος με τον Άγιο Βασίλη πλησίασε την Candice από πίσω και τη μαχαίρωσε στην πλάτη. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου πέθανε από τους τραυματισμούς του. Έξι άτομα συνελήφθησαν, μεταξύ των οποίων ο Tafal Abu Maneh, ένας από τους αντιπάλους του Κάδιξ στην προεδρία της εκκλησιαστικής ένωσης ad-afa. Η Candice νίκησε τον Manege δύο φορές στις εκλογές. Ο τοπικός κληρικός είπε ότι ο δολοφόνος όχι μόνο σκότωσε την Candice, αλλά “σκότωσε τη χριστουγεννιάτικη γιορτή μας, τις ανθρώπινες, φροντιστικές αξίες που ενσαρκώνει ο χριστουγεννιάτικος πατέρας, κάτι που κάνει τα παιδιά χαρούμενα την παραμονή των Χριστουγέννων”.

Η γροθιά του Αϊ-Βασίλη με τον έφηβο έκανε τα παιδιά να κλαίνε.

Ένας 35χρονος άνδρας ντυμένος με τον Άγιο Βασίλη διάτρησε έναν έφηβο κατά τη διάρκεια ενός χριστουγεννιάτικου πάρτι που ονομάζεται “Santa Claus Inside” στην παράκτια πόλη του Γκρέιτ Γιάρμουθ της Αγγλίας τον Δεκέμβριο του 2000 Και οι δύο δεν είχαν τίποτα, αλλά η ζημιά έγινε στο πλήθος των παιδιών, τα οποία τρομοκρατήθηκαν και έκλαιγαν όταν ο Άγιος Βασίλης άφησε την αστυνομία με χειροπέδες. Αν και ο συγκεκαλυμμένος Άγιος Βασίλης ήταν μέρος της επίσημης παρουσίασης, αυτή τη φορά υπήρχε ένας άλλος Άγιος Βασίλης στο έλκηθρο, οπότε τα μικρά ηρέμησαν λίγο.

Με τη σειρά του, η αστυνομία προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση μεταφέροντας μερικά από τα πιο φοβισμένα παιδιά στο τμήμα για να δείξει ότι είχαν συλληφθεί δόλια. Έδωσαν επίσης μια μάλλον κομψή δήλωση, λέγοντας: Λίγο μετά την άφιξη του Άγιου Βασίλη, ένας άλλος άνδρας στο κοστούμι Άγιου Βασίλη μπήκε σε ένα επιχείρημα, το οποίο οδήγησε σε ένα επιχείρημα. “Η αστυνομία του Νόρφολκ είναι πεπεισμένη ότι ο πραγματικός Άγιος Βασίλης δεν θα εγκρίνει άτομα που συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο. Φυσικά, θα συνεχίσει να επισκέπτεται και να δίνει δώρα.”

Η σφαγή της Κοβάνα

Αναμφίβολα, αυτό είναι το πιο φρικτό έγκλημα που έχει διαπράξει ποτέ ο “Άγιος Βασίλης” … Την παραμονή της παραμονής των Χριστουγέννων 2008 σε ένα από τα προάστια του Λος Άντζελες, Κοβίνα, ο Μπρους Έφρι Πάρντο συνελήφθη από έναν δολοφόνο Αμόκ. Οι στόχοι του θυμού του ήταν η πρώην σύζυγός του και η οικογένειά του. Ανακάλυψαν για το τελευταίο τους διαζύγιο πριν από μια εβδομάδα. Ο Pardo χτύπησε την πόρτα του πρώην πεθερού του, φορώντας ένα πλήρες κοστούμι του Άγιου Βασίλη. Κρατούσε ένα δώρο στο χέρι του, αλλά υπήρχαν διάφορα όπλα σε αυτό. Όταν πλησίασε η κόρη της πρώην νύφης του, η οποία ανυπομονούσε την επίσκεψη του Άγιου Βασίλη, την πυροβόλησε στο πρόσωπο. Το παιδί επέζησε, αλλά εννέα άτομα δεν τα κατάφεραν.

Οι περισσότεροι από αυτούς φάνηκαν να πέθαναν από τραύματα από πυροβολισμούς όταν ο Πάρντο πυροβόλησε σφαίρες από ημιαυτόματα όπλα σε πλήθος 25 ατόμων. Το νεότερο θύμα ήταν 17 ετών, επιβεβαιώθηκε ότι πέθανε στη φωτιά που ξεκίνησε από τον Pardo με αυτοσχέδια φλόγα. Ο Pardo είχε 17.000 $ μετρητά και ένα αεροπορικό εισιτήριο για τον Καναδά, οπότε προφανώς σκόπευε να φύγει. Οι αρχές πιστεύουν ότι ο ίδιος ο Pardo κάηκε άσχημα και έπρεπε να αλλάξει τα σχέδιά του. Καθώς βγήκε από το πάρτι της παραμονής των Χριστουγέννων, το κοστούμι του Άγιου Βασίλη έλιωσε στο δέρμα του. Ο Πάρντο οδήγησε στη συνέχεια στο σπίτι του αδελφού του, όπου πυροβολήθηκε. Έβγαλε το κοστούμι του, ό, τι είχε απομείνει, και το άφησε στο αυτοκίνητό του, το οποίο ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά, για να εκραγεί όταν το έψαξε η αστυνομία. Αν και η αυτοσχέδια εκρηκτική του συσκευή λειτούργησε, κανείς δεν τραυματίστηκε.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source