Ο έλεγχος του επικεφαλής ιατρού Birinci του Νοσοκομείου Kyrenia Akçiçek ήταν αρνητικός

Η δήλωση μετά τη δοκιμή PCR που έκανε σήμερα ήταν αρνητική, οι πρώτες 14 ημέρες ανακοίνωσαν ότι μπήκε στην καραντίνα στο σπίτι. Η δήλωση έχει ως εξής:

«Η οικογένειά μου, αγαπητοί μου φίλοι, δεν με άφησες ποτέ όταν ήμουν σε καραντίνα, θα πολεμήσουμε και θα επιβιώσουμε από αυτήν την επιδημία μαζί, ως αποτέλεσμα των αρνητικών δοκιμών μου, η 14ήμερη διαδικασία καραντίνας ξεκίνησε στο σπίτι μου.

Ειδικά κατά τη διάρκεια αυτής της επιδημίας του νοσοκομείου Girne Akçiçek, όλοι οι Δρ. Εύχομαι επίσης άμεση ανάρρωση στη νοσοκόμα και στο βοηθό μου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους φίλους μου που είναι τώρα σε υπηρεσία για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους σε αυτά τα ιερά καθήκοντα. Από την αρχή, είχα μια πολύ άνετη διαδικασία με το ηθικό και την υποστήριξή σας, και ευτυχώς, είμαι στο καθήκον μου μετά από 14 ημέρες, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα επαφών του υπουργείου Υγείας, όλο το προσωπικό του πανδημικού νοσοκομείου, η νοσοκόμα και όλο το προσωπικό που εξυπηρετεί το ξενοδοχείο.

Σε αυτήν την ένταση, εξυπηρετούν πολύ αφοσίωση και πέρα ​​από την ικανότητά τους.

Τέλος, επιτρέψτε μου να δηλώσω ότι παρακαλώ μην φύγετε από το σπίτι εκτός εάν είναι απαραίτητο, ας φορέσουμε τη μάσκα μας, δώστε προσοχή στην υγιεινή των χεριών και πολύ, πολύ σημαντικό, εάν έχουμε συμπτώματα γρίπης, μιλήστε αμέσως με το γιατρό σας και κάντε τη δοκιμή σας στο πρώτη ημέρα και προστατεύστε την οικογένειά σας και μετά το περιβάλλον σας, ο εμβολιασμός θα συνεχιστεί στην οργάνωση του Υπουργείου Υγείας σε αυτήν τη διαδικασία, ενώ ευχαριστώ τον λαό μου. παρακαλώ, προσέξτε, σας εύχομαι όλες τις υγιείς, ειρηνικές και ευτυχισμένες μέρες. “

.Source