Ο Ένταμ είναι PEK – Τουρκοκυπριακές εκλογές και οι επιπτώσεις του στην Τουρκία;

Η Βόρεια Κύπρος ως θέμα ιδιαίτερα στενού ενδιαφέροντος για την Τουρκία, συμπεριλαμβανομένης της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου αυτό το Σαββατοκύριακο, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11 Οκτωβρίου 2020, διατήρησε τη θέση της στην ημερήσια διάταξη των προεδρικών εκλογών. Ειδικότερα, υπάρχουν εκείνοι που βλέπουν τα μέτρα που έλαβε ο Mustafa Akıncı, ο οποίος είναι σήμερα ο Πρόεδρος, ανεπαρκείς για την επίλυση του Κυπριακού.

Από την άλλη πλευρά, το άνοιγμα της παραλίας Maraş, το οποίο έκλεισε για 46 χρόνια, τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές, θεωρείται ως εκλογική κίνηση του Mustafa Akıncı. Αυτό το σημείο είναι ιδιαίτερα σημαντικό όσον αφορά την Τουρκική πολιτική των υποψηφίων. Για το λόγο αυτό, η Τουρκία μπορεί να επηρεάσει τις μελλοντικές εκλογές από διαφορετικές πτυχές των σχέσεων της Κύπρου.

Τουρκία Διαφορετικές προοπτικές των υποψηφίων

Ένας από τους υποψηφίους στις εκλογές που θα διεξαχθούν αύριο στην ΤΔΒΚ είναι ο Μουσταφά Ακίτσι, ο οποίος εξακολουθεί να είναι σε υπηρεσία. Είναι γνωστό ότι από τότε που οι Raiders ένωσαν την Κύπρο και η Τουρκία υποστηρίζει ότι παρεμβαίνει στην Κύπρο. Συγκεκριμένα, η Τουρκία Κύπρος αναμιγνύεται που υπονομεύουν τη βούληση και τις πιέσεις της Βόρειας Κύπρου δεν μπορούν να εισέλθουν στην ΕΕ. ειδικά αν το έργο δεν επικαλύπτεται με τις πολιτικές που εφαρμόζει σύμφωνα με τα εθνικά συμφέροντα της Τουρκίας.

Ο Έρσιν Τατάρ είναι ένας από τους ισχυρότερους υποψηφίους στις προεδρικές εκλογές όπου συμμετείχαν 11 υποψήφιοι. Το όραμα του Ersin Tatar είναι να επιλέξει να εισέλθει σε μια εποχή ακόμη πιο ισχυρών σχέσεων με την Τουρκία. Μια νέα Προεδρία όπου ο τουρκικός και ο κυπριακός λαός γίνονται πιο δυνατοί.

Δύο υποψήφια τριαντάφυλλα που θα κερδίσουν στις εκλογές μπορούν να οδηγήσουν σε σημαντικές αλλαγές πολιτικής για την Τουρκία. Αυτή η προσέγγιση είναι διαμετρικά αντίθετη με την Τουρκία και η Κύπρος σε μια διαφορετική διάσταση της σχέσης θα είναι σε θέση να δει το μέτωπο.

Η διαχείριση δεν ζητείται στο ερωτηματολόγιο χωρίς την Τουρκία

Όταν οι προεκλογικές εξετάσεις Έρευνες Κάτοχος του ερευνητικού κέντρου περιαγωγής Murat δήλωση από την περιαγωγή, ειδικά για την περίοδο 5 ετών υπό τον Μουσταφά Ακιντσι, ένα συγκεκριμένο βήμα για την επίλυση του Κυπριακού προβλήματος θεωρείται ως πρόβλημα αδυναμίας της σχέσης που απορρίφθηκε αποτυχία και Τουρκία. Ο Γκεζίτσι είπε επίσης: «Σε όλες τις δημοσκοπήσεις που διεξήγαμε, η συντριπτική πλειοψηφία του τουρκοκυπριακού λαού υποστηρίζει μια λύση δύο κρατών. Η δήλωση του Υπουργού Εξωτερικών Mevlüt Çavuşoğlu που αναφέρει ότι απέτυχε μια προσπάθεια λύσης της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, είναι επίσης σημαντική ».

Έναρξη της παραλίας και εκλογών Maras

Ενώ η ανακοίνωση ότι η παραλία Maraş, η οποία έκλεισε εδώ και 47 χρόνια, άνοιξε εν μέρει στους επισκέπτες πρόσφατα, πολλοί άνθρωποι είναι ευχαριστημένοι και άρχισαν επίσης να συζητούνται οι επιπτώσεις στις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν αύριο. Ο Έρσιν Τατάρ αξιολόγησε αυτήν την κίνηση ως πλεονέκτημα του Μουσταφά Ακίτσι στις εκλογές.

Ο ηγέτης του Ρεπουμπλικανικού Τουρκικού Κόμματος (CTP) και ο αριστερός υποψήφιος Tufan Erhürman δήλωσε ότι το άνοιγμα της ακτής μπορεί να προκαλέσει αντίδραση. Θα μπορούσε να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα. ” Αξιολογήθηκε στη φόρμα. Σε αυτό το σημείο, οι προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν αύριο θα καθορίσουν το μέλλον αυτής της σχέσης κινεί την Κύπρο και την Τουρκία.

.Source