Ο αείμνηστος αρραβωνιαστικός του συγγραφέα του Gainesville ζει στη συνέχεια του, “Gods, Dreams & Love”

Μέσα από τα δάκρυα και τον πόνο του πένθους, ο θάνατος του αρραβωνιαστικιού του, η Jane Valentine, ο Gerald Griffin του Gainesville έθεσε το μυαλό του σε μια αποστολή και έγραψε.

Ο Γκρίφιν είπε ότι κυκλοφόρησε το μυθιστόρημα αγωνίας, «Οι Θεοί του Χειμώνα», το 2017 ως λογοτεχνική οδύσσεια για να κρατήσει ζωντανή τη μνήμη του Αγίου Βαλεντίνου. Το βιβλίο συνδύασε τις πραγματικές πτυχές της ζωής του με τη μυθοπλασία και ακολούθησε τον χαρακτήρα Bob Daniels, τον οποίο ο συγγραφέας είπε ότι βασίστηκε στον εαυτό του. Όταν τελείωσε το μυθιστόρημα, ο Γκρίφιν είπε ότι αισθάνθηκε κίνητρο να γράψει μια συνέχεια για να μεταφέρει την κληρονομιά του αείμνηστου αρραβωνιαστικού του ακόμη περισσότερο.

«Το να βλέπεις και να βιώνεις τον πόνο μετά το θάνατό της είναι απερίγραπτο», είπε ο Γκρίφιν. «Μου κρατάει ακόμα. Κράτησα τον εαυτό μου μαζί για να γράψω αυτά τα βιβλία για τη Jane. “

Στις 11 Δεκεμβρίου 2020, το “Gods, Dreams & Love” δημοσιεύτηκε από τον Brooklyn Writers Press.

Σε αντίθεση με το “The Gods of Winter”, ο Griffin είπε ότι η συνέχεια προσφέρει μια εντελώς φανταστική ιστορία που δεν σχετίζεται με την εποχή του με τον Valentine.

Το δεύτερο μυθιστόρημα ξεκινά από το σημείο όπου έφυγε το πρώτο βιβλίο, ξεκινώντας από τον πρωταγωνιστή, τον Μπομπ, που ασχολείται με την τραγωδία του θανάτου της αρραβωνιαστικιάς του Γκλόρια Χόπκινς. Ο Γκρίφιν είπε ότι η έναρξη του μυθιστορήματος έχει οριστεί στο Gainesville.

Source