Ο Αιγύπτιος υπουργός κάνει σπάνια επίσκεψη στο Ισραήλ για να μιλήσει για ενεργειακή συνεργασία

Ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου φιλοξενεί τον υπουργό Ενέργειας της Αιγύπτου, την πρώτη δημόσια επίσκεψη ανώτερου αιγυπτιακού κυβερνητικού αξιωματούχου σε πέντε χρόνια.

Ο Netanyahu λέει στον Tarek el-Molla ότι η ανακάλυψη φυσικού αερίου στη Μεσόγειο είναι μια «εκπληκτική ευκαιρία» για συνεργασία μεταξύ του Ισραήλ, της Αιγύπτου και άλλων χωρών σε θέματα ενέργειας και άλλων.

Αποκαλεί την επίσκεψη ως «σημαντική μέρα» για τις σχέσεις των χωρών και λέει ότι υπάρχει αρκετό αέριο για να προμηθεύσουν τους πολίτες τους και να γίνουν σημαντικοί εξαγωγείς.

Ο El-Molla λέει ότι ανυπομονεί να συζητήσει για το πολυεθνικό φόρουμ φυσικού αερίου, το οποίο περιλαμβάνει το Ισραήλ, την Αίγυπτο, την Κύπρο, την Ελλάδα και την Παλαιστινιακή Αρχή.

Η συνάντηση έρχεται καθώς το Ισραήλ αντιμετωπίζει μια μεγάλη διαρροή πετρελαίου, η οποία έχει επισημάνει τους φόβους των ακτιβιστών για περιβαλλοντική ζημία λόγω της ενεργειακής εκμετάλλευσης στην ανατολική Μεσόγειο.

Είμαι περήφανος που εργάζομαι στους The Times του Ισραήλ

Ως δημοσιογράφος του Times του Ισραήλ, προσπαθώ να μεταφέρω τα γεγονότα και την επιστήμη πίσω από την κλιματική αλλαγή και την περιβαλλοντική υποβάθμιση, να εξηγήσω – και κριτική – τις επίσημες πολιτικές που επηρεάζουν το μέλλον μας, και να περιγράψω τις ισραηλινές τεχνολογίες που μπορούν να αποτελέσουν μέρος της λύσης.

Είμαι παθιασμένος με τον φυσικό κόσμο και απογοητευμένος από τη θλιβερή έλλειψη συνειδητοποίησης περιβαλλοντικών θεμάτων που δείχνουν οι περισσότεροι πολίτες και πολιτικοί στο Ισραήλ.

Είμαι περήφανος που κάνω το ρόλο μου για να ενημερώνω σωστά τους αναγνώστες του The Times of Israel σχετικά με αυτό το ζωτικό θέμα.

Η υποστήριξή σας, μέσω της συμμετοχής στο Η κοινότητα των χρόνων του Ισραήλ, μας επιτρέπει να συνεχίσουμε το σημαντικό έργο μας. Θα γίνετε μέλος της κοινότητάς μας σήμερα;

Ευχαριστώ,

Σου Σουκς, Δημοσιογράφος Περιβάλλοντος

Γίνετε μέλος της κοινότητας Times of Israel Γίνετε μέλος της κοινότητάς σας Είστε ήδη μέλος; Συνδεθείτε για να μην το δείτε

Είσαι σοβαρός. Το εκτιμούμε αυτό!

Γι ‘αυτό ερχόμαστε καθημερινά στη δουλειά – για να παρέχουμε στους απαιτητικούς αναγνώστες όπως εσάς κάλυψη που πρέπει να διαβάσετε για το Ισραήλ και τον εβραϊκό κόσμο.

Τώρα έχουμε ένα αίτημα. Σε αντίθεση με άλλα καταστήματα ειδήσεων, δεν έχουμε δημιουργήσει paywall. Όμως, καθώς η δημοσιογραφία που κάνουμε είναι δαπανηρή, προσκαλούμε αναγνώστες για τους οποίους οι The Times of Israel έχουν καταστεί σημαντικοί για να βοηθήσουν στη στήριξη του έργου μας με τη συμμετοχή τους Η κοινότητα των χρόνων του Ισραήλ.

Με μόλις 6 $ το μήνα μπορείτε να βοηθήσετε στη στήριξη της ποιοτικής δημοσιογραφίας μας απολαμβάνοντας τους The Times of Israel ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, καθώς και την πρόσβαση αποκλειστικού περιεχομένου που διατίθεται μόνο σε μέλη της κοινότητας Times of Israel.

Γίνετε μέλος της κοινότητάς σας Γίνετε μέλος της κοινότητάς σας Είστε ήδη μέλος; Συνδεθείτε για να μην το δείτε

Source