Ο ακαδημαϊκός Aylin Sözer κάηκε μέχρι θανάτου!

Στην Κωνσταντινούπολη Maltepe Κεμάλ Ντελμπ αρσενικό όνομα, λέκτορας σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο, φέρεται ως πρώην του Aylin SözerΈβαλε φωτιά στη φωτιά αφού έριξε εύφλεκτο υλικό στο. Ο Σόζερ έχασε τη ζωή του. Κατά τη διάρκεια της έρευνας του ύποπτου, βρέθηκαν χρυσός που ανήκε στο Sözer και εύφλεκτο υγρό. Όταν ο Kemal Delbe τέθηκε υπό κράτηση, οι γύρω άνθρωποι προσπάθησαν να λυγίσουν.

Εν τω μεταξύ, οι πυροσβέστες άρχισαν να σβήνουν τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα. Πολίτες και παιδιά σε άλλα διαμερίσματα εκκενώθηκαν λόγω του καπνού που γεμίζει το κτίριο.

Αποκαλύπτονται λεπτομέρειες για τη δολοφονία

Στις έρευνες, πληροφορήθηκε ότι ο Kemal Delbe ζήτησε από τον Aylin Sözer να δανειστεί χρήματα και πήγε στο σπίτι του Sözer χθες το βράδυ. Το μεσημέρι σήμερα, ο ύποπτος έκοψε πρώτα το λαιμό του Aylin Sözer και έπειτα το έβαλε φωτιά αφού έριξε εύφλεκτο υλικό πάνω του. Η γυναίκα κάηκε μέχρι θανάτου με τρομερό τρόπο.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 12.30 στην περιοχή του Μαλτέπε. Τα αδέρφια του, που δεν μπορούσαν να ακούσουν από τον Aylin Sözer, μέλος της σχολής σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο, ανέφεραν την κατάσταση στις αστυνομικές ομάδες. Οι αστυνομικές ομάδες, που πήγαν στο σπίτι όπου ζούσε ο Σόζερ, συνειδητοποίησαν σύντομα ότι υπήρχε κάποιος μέσα. Οι ομάδες χτύπησαν την πόρτα, αλλά κανείς δεν την άνοιξε. Βλέποντας την αστυνομία να έρχεται, ο ύποπτος Kemal Delbe μαζεύτηκε μπροστά από την πόρτα. Τότε ο κλειδαράς που κάλεσαν οι ομάδες άνοιξαν την πόρτα. Βλέποντας ότι η πυρκαγιά ξέσπασε στο διαμέρισμα, η αστυνομία ανέφερε την κατάσταση στους πυροσβέστες.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας του ύποπτου, βρέθηκαν χρυσός που ανήκε στο Sözer και εύφλεκτο υγρό.

Lynch απόπειρα

Όταν ο Kemal Delbe τέθηκε υπό κράτηση, οι γύρω άνθρωποι προσπάθησαν να λυγίσουν. Ο αδερφός του Aylin Sözer είχε μια νευρική βλάβη στη σκηνή. Μετά τη σκηνή του εγκλήματος και την έρευνα του εισαγγελέα στο σπίτι, το σώμα της Aylin Sözer θα σταλεί στο Ινστιτούτο Ιατροδικαστικής.

Διοικητική περιφέρεια Maltepe: Το διαμέρισμα πυρπολήθηκε για ύποπτη κλοπή

Κάνοντας μια δήλωση σχετικά με τη δολοφονία, ο Επαρχιακός Διοικητής του Μαλτέπε χρησιμοποίησε τις δηλώσεις για τη δολοφονία του Αϊλίν Σόζερ κάνοντας “το διαμέρισμα πυρπολήθηκε για ύποπτη κλοπή” Η διοικητική περιφέρεια ανακοίνωσε την έναρξη δικαστικής έρευνας.

Δήλωση της Ziya Selçuk

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Ζία Σέλτσουκ Η Aylin Sözer από τον προσωπικό της λογαριασμό κοινωνικών μέσων ενημέρωσης έκανε μια δήλωση σχετικά με τη δολοφονία. Υπουργός Selçuk, «Λυπάμαι βαθιά για την είδηση ​​ότι ένας νεαρός συνάδελφός μου, ένας πολύτιμος εκπαιδευτικός Δρ. # AylinSözer, δολοφονήθηκε βάναυσα. Είναι πολύ οδυνηρό να είμαι θύμα ενός δολοφόνου, για να πούμε το λιγότερο. Κατάρα, εύχομαι υπομονή στην οικογένεια και τους μαθητές του. Σας ευχαριστώ.έγραψε.

Μίλησε για τη βία πριν από ένα έτος

Είναι λέκτορας στο τμήμα προσχολικής εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Aydın της Κωνσταντινούπολης. Η Aylin Sözer μίλησε για τη «βία» στο Haber Global, όπου ήταν προσκεκλημένη τον Απρίλιο του 2019.

Αξιολογώντας τον τρόπο με τον οποίο οι αυξανόμενες περιπτώσεις δολοφονιών και βίας αντικατοπτρίζονται στα παιδιά, ο Sözer δήλωσε ότι “Όσο περισσότερο παρατηρούμε τη βία στην κοινωνία, τόσο διαδεδομένη γίνεται μεταξύ των παιδιών”.

.Source