Ο ακτινολόγος πεθαίνει από κοροναϊό

Προύσα Ο γιατρός ακτινολογίας Yavuz Durmuş, που εργάζεται στο Νοσοκομείο Εκπαίδευσης και Έρευνας του Yüksek İhtisas, είχε υποβληθεί σε θεραπεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ίδιου νοσοκομείου για 50 ημέρες λόγω κοροναϊού. Σταμάτησε και έζησε σε μια τεχνητή συσκευή πνευμόνων για 30 ημέρες. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των συναδέλφων του, δεν μπορούσε να σωθεί.

Έμαθε ότι θα πραγματοποιηθεί τελετή στο νοσοκομείο για την κηδεία του Yavuz Durmuş, ο οποίος είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Οι συνάδελφοι του Yavuz στο ίδιο νοσοκομείο ήθελαν να διατηρηθεί ζωντανή η Μονάδα Επεμβατικής Ακτινολογίας και το Κέντρο Εγκεφαλικού επεισοδίου που είχε ιδρύσει.

Έλαβε το βραβείο γιατρού της Χρονιάς από τον Υπουργό Κόκα

Κορωνοϊός Ο ειδικός ακτινολογίας Yavuz Durmuş, ο οποίος πέθανε, επιλέχθηκε ως ο καλύτερος γιατρός της χρονιάς στις 14 Μαρτίου την ημέρα της ιατρικής πέρυσι. Το Νοσοκομείο Κατάρτισης και Έρευνας Durmuş Bursa Yüksek İhtisas επιλέχθηκε ως γιατρός της χρονιάς χάρη στην εξαιρετική επιτυχία που έπαιξε στην ίδρυση του Interventional Radiology and Stroke Center. Ο Υπουργός Υγείας Fahrettin Koca έδωσε το πιστοποιητικό εκτίμησης στον Durmuş κατά την τελετή.

Δρ. Σε μια γραπτή δήλωση του επικεφαλής ιατρού του νοσοκομείου όπου εργάζεται ο Yavuz Durmuş, «Ενώ βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στον Covid 19, ο οποίος εργάζεται μέρα και νύχτα, διατηρώντας πρώτα την επαγγελματική ηθική, ειδικός ακτινολογίας Είμαστε βαθιά λυπημένοι για την απώλεια του Yavuz Durmuş. Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας στον αγαπητό συνάδελφό μας, την οικογένειά του, τους συγγενείς και τους αγαπημένους του.

.Source