Ο Αλτούν κατηγορεί την Ελλάδα ότι μοιάζει με τρομοκρατικές οργανώσεις

Ο Διευθυντής Επικοινωνιών της Προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν κατηγόρησε την Ελλάδα ότι “φιλοξενεί τρομοκρατικές οργανώσεις”, συμπεριλαμβανομένου του PKK.

Altun, “αληθινοί πρόσφυγες που αφήνονται να πεθάνουν στο Αιγαίο, οι λεγόμενοι τρομοκράτες στεγάζονται σε στρατόπεδα προσφύγων εντός των συνόρων της ΕΕ, το ΝΑΤΟ σχεδιάζει επιθέσεις αυτοκτονίας και τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον της Τουρκίας.” χρησιμοποίησε την έκφραση.

Ο Altun μοιράστηκε στα Αγγλικά στο λογαριασμό του στο Twitter σχετικά με την υποστήριξη της Ελλάδας για το PKK.

Η Τουρκία είναι ένα βίντεο που μοιράζεται 3 λεπτά που περιγράφει τον αγώνα ενάντια στις τρομοκρατικές οργανώσεις Altun, “Η Ελλάδα κάνει μοχθηρές τις τρομοκρατικές οργανώσεις, ειδικά το PKK. Όταν αφέθηκε να πεθάνει πραγματικοί πρόσφυγες στο Αιγαίο, οι τρομοκράτες στεγάζονται σε λεγόμενα στρατόπεδα προσφύγων εντός των συνόρων της ΕΕ, μέλος του ΝΑΤΟ που σχεδιάζει επιθέσεις αυτοκτονίας και τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον της Τουρκίας. Ήρθε η ώρα να λήξει η ασυλία της Ελλάδας. ” βρήκε την αξιολόγηση.

Στα βίντεο που μοιράστηκαν Αν και η Τουρκία ήταν αποφασισμένη να καταπολεμήσει την τρομοκρατία, ορισμένες ξένες χώρες υπογράμμισαν ότι βοήθησαν αυτές τις ομάδες.

Στο βίντεο, αναφέρθηκε ότι ο αρχηγός του ΡΚΚ Αμπντουλάχ Οτσαλάν πήγε στην Αθήνα το 1999 και χρησιμοποίησε ένα ελληνοκυπριακό διαβατήριο.

Υπενθυμίζοντας ότι ο Öcalan συνελήφθη ενώ μεταφέρθηκε από την κατοικία του Έλληνα Πρέσβη στο Αεροδρόμιο του Ναϊρόμπι, δηλώθηκε ότι κατά τη διάρκεια της δίκης του Öcalan, η Ελλάδα παραδέχτηκε πώς είχε υποστηρίξει το PKK για χρόνια.

Στο βίντεο, το οποίο τόνισε ότι ο Öcalan είπε ότι οι μαχητές του ΡΚΚ εκπαιδεύτηκαν όπλα στο στρατόπεδο του Λαυρίου, υπογραμμίστηκε επίσης ότι το εν λόγω στρατόπεδο εξακολουθεί να είναι ενεργό.

Αναφέρθηκε επίσης ότι η Ελλάδα υποστήριξε ανοιχτά τα «μέλη της FETO» μετά την απόπειρα πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου και ότι οι συνωμοτιστές που έφυγαν σε αυτήν τη χώρα περιπλανιόντουσαν άνετα στη χώρα αντί να εκδοθούν.

Στο βίντεο, εκφράζονται οι γείτονες της Άγκυρας, ιδιαίτερα η Ελλάδα ενάντια σε τρομοκρατικές οργανώσεις, χώρες που είναι επίσης σύμμαχοι του ΝΑΤΟ, οι οποίες καλούν την Τουρκία να υποστηρίξει κάθε είδους αγώνα.

.Source