Ο Αναστασιάδης ανακοίνωσε εκδηλώσεις εκ των προτέρων, έστειλε ένα μήνυμα … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης έχασε την ευκαιρία να λάβει πιο αυστηρά μέτρα μετά την επιδείνωση της επιδημιολογικής εικόνας κατά τις τελευταίες είκοσι τέσσερις ώρες, η οποία θα ελέγξει την εξάπλωση στο νησί μας.

Σε μια συνέντευξη με τον Άλφα, ο Νίκος Αναστασιάδης ήταν ξεκάθαρος, τονίζοντας ότι «εάν η κατάσταση συνεχίσει να αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς όπως τις προηγούμενες ημέρες, είναι πιθανό ότι θα υπάρξουν κάποια μέτρα για τον έλεγχο της διασποράς όσο το δυνατόν περισσότερο»

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος ανακοίνωσε ότι ήταν μια κρίσιμη περίοδος. “Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι η μαγεία της διαταραχής δεν είναι μια αντικοινωνική συμπεριφορά που δεν τους αφορά. Αν τους αφορά, τότε η επιλογή είναι δική τους, αλλά αφορά και τους συνανθρώπους μας. Αυτή τη στιγμή, το αίσθημα αλληλεγγύης είναι έντονο. “

Ο πρόεδρος κάλεσε τους πολίτες να λάβουν μέτρα, αλλά έστειλε επίσης το δικό του μήνυμα σχετικά με τους εμβολιασμούς. “Οι κανόνες υγιεινής, όπως προτείνουν οι επιστήμονες, πρέπει να τηρούνται σε όλο τον κόσμο. Πρέπει επιτέλους να απαλλαγούμε από αβάσιμες ανησυχίες σχετικά με εξαιρέσεις απομακρυσμένων εμβολίων. «Το εμβόλιο, όχι το εμβόλιο, προστατεύει ζωές, προστατεύει οικογένειες, προστατεύει την οικονομία».

Source