Ο Αντιπρόεδρος της Βραζιλίας Χάμιλτον Μουράο έπιασε τον Κόβιντ-19

Διαφήμιση

BUENOS AİRES (AA) – Ανακοινώθηκε ότι ο Βραζιλιάνος Αντιπρόεδρος, Χάμιλτον Μουράο, πιάστηκε σε ένα νέο είδος κοροναϊού (Kovid-19).

Σύμφωνα με τη δήλωση της ομάδας Τύπου του Μουράο, δηλώθηκε ότι ως αποτέλεσμα του θετικού τεστ Kovid-19, ο Βραζιλιάνος Αντιπρόεδρος τοποθετήθηκε σε καραντίνα στο παλάτι Jaburu, την επίσημη κατοικία. Δεν δόθηκαν λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Mourao, 67 ετών.

Στη Βραζιλία, όπου μέχρι στιγμής 12 υπουργοί έχουν συλληφθεί με τον Kovid-19, ο Πρόεδρος Jair Bolsonaro έδειξε επίσης θετικό τον Ιούλιο.

Ο ιός, που κόστισε τη ζωή 191 χιλιάδων 139 ανθρώπων στη Βραζιλία, ο οποίος έχει πληθυσμό άνω των 210 εκατομμυρίων και είναι η τρίτη χώρα που πλήττεται περισσότερο από την επιδημία στον κόσμο, έχει παρατηρηθεί σε 7 εκατομμύρια 484 χιλιάδες 285 άτομα μέχρι σήμερα.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και με την εμφάνιση της πηγής, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source