Ο Αντιπρόεδρος της τελευταίας στιγμής Oktay συναντήθηκε με τον Sennaroğlu, Πρόεδρο της Συνέλευσης της ΤΔΒΚ της Δημοκρατίας

Αντιπρόεδρος Fuat Oktay Τουρκία, Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου (TRNC) Ο Πρόεδρος της Συνέλευσης της Δημοκρατίας επισκέφθηκε τον ηγέτη Sennaroglu.

Σε επίσκεψη εργασίας στην ΤΔΒΚ, ο Αντιπρόεδρος Oktay συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου Sennaroğlu στη Δημοκρατική Συνέλευση.

Ο Οκτάι, στη δήλωσή του εδώ, συγχαίρει τον Σενναρόγλου, τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο του Κοινοβουλίου, και ευχήθηκε το καθήκον του να είναι επωφελές.

Δηλώνοντας ότι ήρθαν στην ΤΔΒΚ με μια πολυάσχολη ομάδα, ατζέντα και έργα, ο Οκτάι δήλωσε ότι συναντήθηκε επίσης με τον Πρόεδρο της ΤΔΒΚ Ερσίν Τατάρ πριν από τη διάσκεψη 5 + 1 για την Κύπρο, η οποία προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί υπό την ηγεσία των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) και θα παρευρεθούν από τα εγγυητικά κράτη.

Ο Οκτάι είπε, “Αύριο θα έχουμε συνομιλίες με την κυβέρνηση της ΤΔΒΚ, εστιάζοντας στην ανάπτυξη έργων, προϋπολογισμών και υποδομών, εν συντομία, με βάση την κατασκευή και την αναζωογόνηση της ΤΔΒΚ. Ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Adil Karaismailoaillu είναι επίσης στην αντιπροσωπεία μας Ελπίζω να το βλέπετε πιο συχνά. ” είπε.

οι δήμοι στην Τουρκία και τη Βόρεια Κύπρο υπογραμμίζουν την ανάγκη να εργαστούν πολύ πιο ισχυρά Oktay, ο Σύνδεσμος Δήμων Τουρκίας και Κύπρου για την ανάπτυξη έργων υποδομής που πρέπει να σημειωθεί ότι σοβαρή συνεργασία με την Τουρκική Ένωση Δήμων.

“Θέλουμε οι δραστηριότητες ψηφιακού μετασχηματισμού να αντικατοπτρίζονται στους πολίτες στην ΤΔΒΚ”

Οκτάι, δηλώνοντας ότι η έμφαση στις δραστηριότητες ψηφιακής μετατροπής στην ΤΔΒΚ “Έντονη Ως δραστηριότητες ψηφιακής μετατροπής στην Τουρκία, η ΤΔΒΚ, θα αντανακλούσαμε τους πολίτες. Αυτή είναι ιδιαίτερα η επιδημία των δημόσιων υπηρεσιών, ταυτόχρονα και οι θέσεις εργασίας ο ιδιωτικός τομέας πολύ πιο άνετα Θέλαμε να μοιραστούμε αυτήν την εμπειρία στην ΤΔΒΚ κατόπιν αιτήματος της κυβέρνησης της ΤΔΒΚ. ” είπε.

Ο Οκτάι δηλώνοντας ότι κανείς δεν θα μπορούσε να σταθεί μπροστά στην ενότητα και τη συνεργασία της Τουρκίας με την ΤΔΒΚ, το κοινοβούλιο που εκπροσωπεί τη βούληση του έθνους να είναι σε ενότητα και αλληλεγγύη “τρελοί Τούρκοι” είπε ότι η επιχείρηση θα εκσυγχρονιστεί περαιτέρω.

Οκτάι, “θέλω να κάνουμε ό, τι κάνουμε για τους διαρθρωτικούς μετασχηματισμούς πολύ σημαντικό μέρος που θα πραγματοποιηθεί αυτός ο διαρθρωτικός μετασχηματισμός. Είμαστε εδώ από εσάς ειδικά για να εκφράσουμε για άλλη μια φορά τις προσδοκίες μας. Θα επισημανθεί από το Κοινοβούλιο στις συνομιλίες της Κύπρου, Πρόεδρος του Τατάρ της Τουρκίας και η ΤΔΒΚ Με αυτή την έννοια, θα χαρούμε αν η φωνή της Συνέλευσης είναι πιο δυνατή, πιο δυναμική και καθαρή. ” μίλησε.

“Η χρηματοδοτική συνεισφορά της Τουρκίας για την πατρίδα είναι ζωτικής σημασίας”

Ο Πρόεδρος του Κοινοβουλίου Sennaroğlu ευχαρίστησε τον Oktay για το συγχαρητήριο μήνυμα που του έστειλε μετά την εκλογή του.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, Oktay Turkey και TRNC μεταξύ της επιτυχίας της χρηματοοικονομικής συνεργασίας Sennaroğlu για μελέτες που θα διεξαχθούν βάσει του πρωτοκόλλου, «Μέσω του πρωτοκόλλου χρηματοοικονομικής συνεργασίας όσον αφορά τη διακοπή της ΤΔΒΚ, η οικονομική συνεισφορά της πατρίδας της Τουρκίας είναι ζωτικής σημασίας. Η Τουρκία για την υποστήριξη που παρέχει για βοήθεια στον τομέα της υγείας και θέλω να ευχαριστήσω την κυβέρνηση της Τουρκίας και άλλους αξιωματούχους εξ ονόματος του λαού μας. ” είπε.

Ο Sennaroğlu, δήλωσε ότι τα σχέδια ηλεκτρονικής διακυβέρνησης της Τουρκίας θα αναπτυχθούν με την υποστήριξη της ΤΔΒΚ πιστεύουν ότι θα καταγράψουν την ψηφιακή εποχή.

Δηλώνοντας ότι με την ανάπτυξη του έργου υποδομής αυτοκινητοδρόμων στην ΤΔΒΚ, το δίκτυο μεταφορών στη χώρα θα φτάσει τα παγκόσμια πρότυπα, ο Sennaroğlu επεσήμανε ότι οι συναντήσεις του Οκτάιτ με την Πλατφόρμα Οικονομικών Οργανισμών είναι πολύ σημαντικές.

Oktay, Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Adil Karaismailoğlu, Πρόεδρος Προεδρικών Επικοινωνιών Fahrettin Altun, Γραφείο Ψηφιακής Μετατροπής του Προέδρου Ali Taha Koc, Πρόεδρος της Ένωσης Δήμων Fatma Sahin, Υπουργός Δημοσίων Έργων και Μεταφορών της ΤΔΒΚ Unal εκθετικός και Πρέσβης της Τουρκίας στη Λευκωσία, Ali Murat Ο Başçer συνόδευσε επίσης.

Source