Ο Αντιπρόεδρος της Τουρκίας Fuat Oktay, έρχεται σήμερα στην ΤΔΒΚ – BRTK

Ο Αντιπρόεδρος της Τουρκίας Fuat Oktay, έρχεται σήμερα στην ΤΔΒΚ.

Ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών της Τουρκίας Oktay Fair Karaismailoğlu, ο Πρόεδρος της Προεδρικής Επικοινωνίας Fahrettin Altun και το Γραφείο Ψηφιακού Μετασχηματισμού θα συνοδεύσουν τον προπονητή του Προέδρου Ali Taha.

Ο Οκτάι, ο οποίος θα γίνει δεκτός από τον Πρόεδρο Έρσιν Τατάρ, αναμένεται να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Συνέλευσης της Δημοκρατίας Önder Sennaroğlu και τον Πρωθυπουργό Ersan Saner.

Θα πραγματοποιηθεί διήμερη επίσκεψη εργασίας Οκτάη, διαπραγματεύσεις για το Πρωτόκολλο Χρηματοοικονομικής Συνεργασίας μεταξύ Τουρκίας και ΤΔΒΚ

Επιπλέον, το Γραφείο Ψηφιακής Μετατροπής του Προέδρου και του Πρωθυπουργού της Τουρκίας με το μνημόνιο συνεννόησης σχετικά με τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης Τουρκία Γενική Διεύθυνση Αυτοκινητόδρομων και Δημοσίων Έργων και το Υπουργείο Μεταφορών αυτοκινητόδρομων μεταξύ υπογραφών πρωτοκόλλου εφαρμογής για την πραγματοποίηση της επένδυσης θα απορριφθεί.

Ο Φουάτ Οκτάι θα συναντηθεί επίσης με τους επικεφαλής των Οργανισμών Πλατφόρμας Οικονομικών Οργανώσεων την Πέμπτη στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του.

Οκτάη, BRT ζωντανή μετάδοση για την υποστήριξη της Τουρκίας στον αγώνα κατά του Covidien-19, την ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας και το ερώτημα του BRT News Center για την τελευταία κατάσταση στην Κύπρο θα απαντηθεί.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ειδική μετάδοση με το Fuat Oktay στο BRT 1 από τις 21:00 απόψε.

Source