Ο Αντιπρόεδρος του DIKO καλωσορίζει το coronavirus Reporter Cyprus

Ο Αντιπρόεδρος του DIKO Μιχάλης Δαμιανός διαγνώστηκε θετικά με κοροναϊό, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση συγκράτησης και ξεκίνησε τη διαδικασία επανάκτησης των επαφών του.

Σε μια δημοσίευση στο Facebook, ο κ. Νταμιάνου είπε: «Έχω περιοριστεί από το Σάββατο επειδή ήμουν θετικός για τον έλεγχο του κοροναϊού με τη μέθοδο ταχείας ανίχνευσης. Προσβλέπω στα αποτελέσματα της μοριακής έρευνας, λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις τόσο για τον εαυτό μου όσο και για την οικογένειά μου. “

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Δαμιανό, «Έχω ακόμα κάποια συμπτώματα, ακολουθώ υπομονετικά τις οδηγίες των γιατρών. Ο κοροναϊός είναι ένας προφανής ιός που μπορεί να είναι επικίνδυνος για τη ζωή μας, αλλά ειδικά για τη ζωή των ευάλωτων ομάδων των ηλικιωμένων μας. Η κυβέρνηση, εκτός από την προσωπική ευθύνη όλων, έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη να βγάλει τη χώρα από την επιδημία. Κρίνοντας από τα στατιστικά στοιχεία που έχουν ληφθεί μέχρι στιγμής, δυστυχώς, μπορούμε εύκολα να συμπεράνουμε ότι τα μέτρα απέτυχαν, ταυτόχρονα «σκοτώνοντας» την οικονομία. Στο επίκεντρο που βρισκόμαστε σήμερα, δεν επιτρέπονται λάθη και δοκιμές. Ελπίζω αυτή η περιπέτεια να τελειώσει σύντομα. “Προσωπικά, θα συνεχίσω να εκπληρώσω τις επαγγελματικές και πολιτικές μου ευθύνες, ακολουθώντας τα διατάγματα και τους περιορισμούς.”

Source