Ο Αντιπρόεδρος Oktay έδωσε τα καλά νέα ότι ένα άλλο εμβόλιο θα ξεκινήσει τη φάση 1


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΑντιπρόεδρος Fuat OktayΈκανε αξιολογήσεις σχετικά με την ατζέντα στη ζωντανή μετάδοση της τηλεοπτικής μετάδοσης Çamlık στο Yozgat

Kovid-19Σημειώνοντας ότι επί του παρόντος υπάρχουν 18 εγχώριες μελέτες εμβολίων, 7 από αυτές είναι πολλά υποσχόμενες, ο Oktay ανέφερε ότι 4 από τα 7 εμβόλια βρίσκονται στη φάση της κλινικής εφαρμογής.

Oktay, Καθηγητής από το Πανεπιστήμιο Kayseri Erciyes. Δρ. Δήλωσε ότι το εμβόλιο που αναπτύχθηκε από τον Aykut Özdarendeli θα μετακινηθεί στο τελικό κλινικό στάδιο, φάση-3, πολύ σύντομα.

Τονίζοντας ότι έχει σημειωθεί σοβαρή πρόοδος στις μελέτες εμβολίων και ότι παρακολουθούν στενά τις μελέτες που έχουν φτάσει στο κλινικό στάδιο, ο Oktay είπε:

“Έχουμε καλά νέα σήμερα. Έχουμε λάβει την είδηση ​​ότι ο υποψήφιος εμβόλιο που αναπτύχθηκε από τον καθηγητή μας καθηγητή Dr. Osman Erganiş από το Πανεπιστήμιο Selcuk ολοκλήρωσε την προ-κλινική φάση και θα ξεκινήσει τη φάση-1.

«Ξέρουμε πολύ καλά πού να πάμε γιατί έχουμε περπατήσει πολλούς δρόμους».

Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου (TRNCΑξιολογώντας την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου για τα μαθήματα Κορανίου, ο Οκτάι είπε ότι η ανακοίνωση μιας τέτοιας απόφασης κατά τις πρώτες μέρες του Ραμαζανιού δεν ήταν καλή πίστη ως χρονοδιάγραμμα.

Υπογραμμίζοντας ότι είναι σαφές ότι δεν θα υπάρξει διακοπή και ότι τα μαθήματα θα συνεχιστούν ως αποτέλεσμα εντατικών διαβουλεύσεων με τον Πρόεδρο της ΤΔΒΚ Ersin Tatar, τον Πρωθυπουργό Ersan Saner και τους αρμόδιους υπουργούς, ο Οκτάι είπε ότι απαιτείται νομικός κανονισμός για την εγγύηση αυτής της κατάστασης.

Ο Οκτάι συνέχισε τα λόγια του ως εξής:

«Όταν αυτό εξηγείται με έμφαση στον κοσμικό, φυσικά, έχουμε στο παρελθόν πολύ σοβαρά προβλήματα, και αυτό λύθηκε υπό την ηγεσία του Προέδρου μας. Υποφέραμε από τον μετασχηματισμό του κοσμισμού, ο οποίος θα έπρεπε να εφαρμοστεί ως εγγυητής τις πεποιθήσεις του έθνους, σε ένα εργαλείο που θα χτυπήσει μια αλυσίδα στην αντίθετη συνείδηση. Αυτό το έθνος έχει διωχθεί πολύ σε αυτήν τη χώρα.

Απλώς θυμηθείτε 28 Φεβρουαρίου, υπήρξαν πολλά προβλήματα. Θυμηθείτε τις διαδικασίες που χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1960. Δηλώσαμε ότι δεν θα επιτρέψουμε να συμβούν τα ίδια πράγματα στην Κύπρο. Μιλάμε για μια ένωση στην οποία είναι μέλη των εκπαιδευτικών. Τα χέρια και το στόμα της Τουρκίας για να οριστεί ως αιματηρός κατακτητής δεν μπορούν να αφεθούν στο έλεος μιας ένωσης που φτάνει μέχρι τις θρησκευτικές, εθνικές και πολιτιστικές αξίες. Δεδομένου ότι έχουμε διανύσει αυτούς τους δρόμους πολλές φορές, γνωρίζουμε καλά πού να πάμε. Επομένως, είπαμε ξεκάθαρα ότι αυτός ο δρόμος είναι αδιέξοδο και κανείς δεν πρέπει να εισέλθει σε αυτόν τον αδιέξοδο. Δεν το επιτρέπουμε αυτό. “

Αναφερόμενος στις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με την ΤΔΒΚ, ο Οκτάι είπε: «Υπάρχει μια διάσταση όπου μπορούμε να συζητήσουμε μια λύση σε αυτήν την πλατφόρμα βάσει μιας δομής όπου η Ομοσπονδία και οι ομόλογοι της δεν θα είναι πλέον λύση, δύο ίσες κοινωνίες και δύο ισότιμα ​​κυρίαρχα κράτη. ” μίλησε.

Τα νέα που παρουσιάζονται στους συνδρομητές μέσω του AA News Flow System (HAS) δημοσιεύονται στον ιστότοπο του Anadolu Agency με συνοπτικό τρόπο. Παρακαλούμε επικοινωνήστε για εγγραφή.

.Source