Ο Αντιπρόεδρος Oktay βρίσκεται στην ΤΔΒΚ ως μέρος της επίσκεψης μελέτης του

Αντιπρόεδρος Fuat Oktay, Φτάνοντας στο αεροδρόμιο Ercan με ιδιωτικό αεροπλάνο στις 14:00 τοπική ώρα, TRNC Ο πρωθυπουργός Ersan Saner, ο υπουργός Δημοσίων Έργων και Μεταφορών Unal εκθετικός, ο πρέσβης της Τουρκίας στη Λευκωσία, ο Ali Murat Başçer, ο διοικητής των Τουρκικών ειρηνευτικών δυνάμεων Στρατηγός Sezai Ozturk, ο διοικητής των δυνάμεων ασφαλείας καλωσορίστηκε από τον στρατηγό Zorlu Topaloğlu και άλλους αξιωματούχους.

Την πρώτη ημέρα της επίσκεψης, ο Οκτάι θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της ΤΔΒΚ Ερσίν Τατάρ, τον Πρόεδρο της Συνέλευσης της ΤΔΒΚ της Δημοκρατίας, τον Άντερ Σενναρόγλου και τον Πρωθυπουργό Σάνερ.

Ο Αντιπρόεδρος Oktay θα είναι ο προσκεκλημένος του προγράμματος ζωντανής μετάδοσης στην κρατική τηλεόραση της ΤΔΒΚ Bayrak Radio Television (BRT) στις 21:00 απόψε.

Θα πραγματοποιηθούν απόψεις σχετικά με το πρωτόκολλο χρηματοδοτικής συνεργασίας μεταξύ Τουρκίας και ΤΔΒΚ.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, θα υπογραφεί ένα μνημόνιο συμφωνίας σχετικά με τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης μεταξύ του Γραφείου Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Προεδρίας και του Πρωθυπουργού της ΤΔΒΚ και ενός πρωτοκόλλου εφαρμογής για την πραγματοποίηση επενδύσεων σε αυτοκινητόδρομους μεταξύ της Γενικής Διεύθυνσης Αυτοκινητόδρομων και του Υπουργείου TRNC Δημοσίων Έργων και Μεταφορών. Τουρκική Ένωση Δήμων και Συμβούλιο Ανώτατης Εκπαίδευσης με τη συνεργασία μεταξύ ομολόγων της τουρκοκυπριακής πλευράς για την επίτευξη της συμφωνίας.

Ο Οκτάι, ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών Adil Karaismailoismlu, ο Πρόεδρος της Προεδρικής Επικοινωνίας Fahrettin Altun, ο επικεφαλής του Προπονητή Ψηφιακών Μετασχηματισμών Επιχειρήσεων Ali Taha και ο Πρόεδρος της Ένωσης Δήμων της Τουρκίας, Fatma Sahin.

Τα νέα που παρουσιάζονται στους συνδρομητές μέσω του AA News Flow System (HAS) δημοσιεύονται στον ιστότοπο του Anadolu Agency με συνοπτικό τρόπο. Παρακαλούμε επικοινωνήστε για εγγραφή.

.Source