Ο αξιωματικός του Αζερμπαϊτζάν τήρησε την υπόσχεσή του να «σώσει τη γη του» στον Χουλούσι Ακάρ

Διαφήμιση

Πραγματοποιήθηκε στο Αζερμπαϊτζάν, Τουρκία-Αζερμπαϊτζάν Ο πραγματικός εταίρος της ροής ροής / Κοινή Τάγμα Άσκησης στο Akar έλαβε βραβεία για την επιτυχία του, «θα σώσουμε το χώμα μας», ο οποίος υποσχέθηκε στον υπολοχαγό Μέμιγιεφ, στις 27 Σεπτεμβρίου και στις 10 Νοεμβρίου τον συνεχιζόμενο πόλεμο της Gubadly στον 44ήμερο πόλεμο στην επαρχία. Μάρτυρας μετά από συμμετοχή στην απελευθέρωση πολλών οικισμών από την αρμενική κατοχή.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλούσι Ακάρ, μαζί με τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατηγός Γιασάρ Γκιούλερ και τους Διοικητές της Δύναμης, άνοιξαν έκθεση φωτογραφίας με τον Υπουργό Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν Ζακίρ Χάσονοφ στην αίθουσα ανάγνωσης Χέινταρ Αλίγιεφ του Κέντρου Εκπαίδευσης Ένοπλων Δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν κατά την επίσκεψή του στο Αζερμπαϊτζάν.

“Η αδελφότητα Αζερμπαϊτζάν-Τουρκίας είναι αιώνια” στην έκθεση φωτογραφίας του, καθώς και η φιλία μεταξύ των δύο χωρών ως “Εσωτερικές Επιχειρήσεις” του σχεδιασμού, της εκτέλεσης, των εικόνων της προπαρασκευαστικής φάσης, των διπλωματικών πρωτοβουλιών και των εικόνων, ενώ είχαν σχέση με αυτούς τους δύο υπουργούς, είχαν λάβει πληροφορίες σχετικά με την έκθεση. Μια φωτογραφία που τραβήχτηκε κατά τις προηγούμενες επισκέψεις του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Ακάρ στο Αζερμπαϊτζάν στην έκθεση προσέλκυσε την προσοχή.

Ο συνταγματάρχης Αμπντούλα Γκουρμπάνι, αξιωματούχος του Υπουργείου Άμυνας του Αζερμπαϊτζάν, είπε την ιστορία του μάρτυρα, του υπολοχαγού Μέμιεφ, ο οποίος είναι ο ήρωας της φωτογραφίας, και αυτής της φωτογραφίας που άγγιξε τον Άκαρ.

Ο Γκουρμπάνι είπε ότι στο τέλος της άσκησης που πραγματοποιήθηκε στις 13 Αυγούστου 2020, ο Άκαρ είχε μια συνομιλία με μερικούς από τους στρατιώτες που έδωσε βραβεία και πήρε φωτογραφίες. “Είναι πολύ ωραίο που δείχνετε τη δύναμη και τον επαγγελματισμό σας στην άσκηση. Αλλά το κύριο καθήκον σας θα πρέπει να είναι να σώσετε τα εδάφη σας που βρίσκονται υπό κατοχή για 30 χρόνια. Πρέπει να αποδείξετε την επιτυχία σας εδώ στο πεδίο της μάχης”, δήλωσε ο Γκουρμπάνι. δήλωσε ότι απευθύνθηκε στο έντυπο.

Ο Γκουρμπάνι είπε ο Μέμιεφ στον Άκαρ, “Περιμένουμε εντολές από τον αρχηγό. Μόλις φτάσει η παραγγελία, θα σώσουμε τη γη μας και θα εκπληρώσουμε το αίτημά σας.” Δήλωσε ότι απάντησε στη φόρμα.

Ο υπολοχαγός Μέμιγιεφ ο Γκουμπάντλι λέγοντας ότι η επαρχία των οικισμών διασώθηκε για τις επιχειρήσεις που διεξήχθησαν πριν από το Ακάρλ για να αλέσει την επίδειξη φωτογραφικών όπλων στους φίλους Γκουρμπάνι, του Μεμίγιεφ “Αυτός ο αδερφός είναι ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Ακάρ Χουλούσι. Είπε ότι έπρεπε να αποδείξουμε τι μάθαμε στο πεδίο της μάχης. Σε εμπιστεύτηκα και υποσχέθηκα στον Akar. Υποσχέθηκα ότι θα σώσουμε τα εδάφη μας νικώντας τον εχθρό. Θα τερματίσουμε 30 χρόνια λαχτάρα. ” μετέφερε αυτό που είπε.

Εκφράζοντας αυτό, ο Γκουρμπάνι, ο Μέμιεφ και οι σύντροφοί του κράτησαν πραγματικά τα λόγια τους και έσωσαν πολλά χωριά του Γκουμπαντί από την κατοχή, είπε:

«Δυστυχώς, ο πόλεμος και η νίκη δεν είναι χωρίς απώλειες. Ο Μέμιεφ τραυματίστηκε σοβαρά στις συγκρούσεις. Με χαμόγελο Τελευταίο αμέσως« έφτασα τώρα στο στόχο. Κράτησα την υπόσχεσή μου στον αδερφό του υπουργό Άμυνας της Τουρκίας Ακάρ. Η πατρίδα το κάνει σωστό ». είπε και έγινε μάρτυρας. “

Ο Γκουρμπάνι πρόσθεσε ότι οι σύντροφοι του Μέμιγιεφ εκδικούνται τον ίδιο και τους άλλους μάρτυρες.

.Source