Ο αξιωματικός του αστυνομικού Τύπου έκανε μια δήλωση για τα νέα υπό τον τίτλο «Διαπραγμάτευση συνωμοσίας» στον τύπο σήμερα.

πανό99

Ο αστυνομικός Τύπος έκανε μια δήλωση σε τοπική εφημερίδα σήμερα, υπό τον τίτλο “Συνομωσία διαπραγμάτευση”, σχετικά με τα νέα σχετικά με έναν αρχηγό της αστυνομίας που φέρεται να απολύθηκε με το πρόσχημα της δωροδοκίας και δηλώθηκε ότι υπήρχαν ψευδείς ισχυρισμοί στις ειδήσεις.

πανό134

Σε γραπτή δήλωση του αστυνομικού Τύπου, σχετικά με τον αρμόδιο αρχηγό της αστυνομίας · Ένα αρχείο σχετικά με τα αδικήματα της πλαστογράφησης επίσημων εγγράφων, της αναστολής σε κυκλοφορία, των ψευδών αρχείων, των εσφαλμένων συμπεριφορών και της παράνομης παροχής αρχείων · Ανακοινώθηκε ότι υποβλήθηκαν δύο ξεχωριστοί φάκελοι στο Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα, συμπεριλαμβανομένων των εγκλημάτων Λήψης δωροδοκίας, παραποίησης επίσημων εγγράφων, παραπλανητικών αρχείων, ενθάρρυνσης ψευδούς έκφρασης και κατάχρησης καθηκόντων.

Στη δήλωση, η οποία σημείωσε ότι η διαδικασία αγωγής και για τους δύο φακέλους συνεχίζεται στο Δικαστήριο, φαίνεται ότι η εκπομπή που έγινε περιέχει αβάσιμους ισχυρισμούς που παραπλανούν τη Γενική Διεύθυνση Αστυνομίας με παραπλανητική διαδικασία ενώ οι δικαστικές διαδικασίες βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη και παραπλανούν το κοινό. Παρουσιάζεται στο κοινό.

Source