Ο Απόλλων γυρίζει την κορυφή / Η Ανόρθωση δεν έχει ντέρμπι (φωτογραφίες)

Απόλλωνα από την κόλαση στην κόλαση – το αντίθετο της Ανόρθωσης.

Η ομάδα του Ian Anis Petrakis επέστρεψε στο σκορ μέσα σε μισή ώρα, 2 από τα γκολ που σκόραρε ο Kvilitaya ուս Huspaur. 0, αλλά ο Dignini (2) եց ολοκλήρωσε το παιχνίδι με τον Matei խաղի παρέμεινε στην κορυφή :.

ΑΙΩΝΙΟΣ:

Σε 1Σε: Μετά τον πυροβολισμό του Hosbauer στο λεπτό, ο Sotiri έδωσε ποινή για το χέρι του Salai. Πήγε στο VAR και το έφερε πίσω αφού έβαλε το χέρι του στο σώμα του Salah. Αυτό ακολούθησε ένα εγκεφαλικό επεισόδιο από το ian anniotas, το οποίο δεν εστίασε.

Στις 9Σε: Το λάθος που έκανε ο Apollo ανάγκασε τον Kvilitaias να εγκαταλείψει την επίθεση, ο Γεωργιανός δεν έκανε λάθος, η μπάλα έστειλε το δίχτυ 0-1.

Στις 19Σε: Ο Kvilitaya πυροβόλησε από κοντά, αλλά ο Dimitriu πήρε το κόρνερ με μεγάλη ανταπόκριση. Στις 29Σε: Στο λεπτό, ο Kaltsas μετέτρεψε την μπάλα, ο Dor Micha μετέτρεψε την μπάλα στο δικό του δίχτυ, και ο Housbauer έλαβε πέναλτι, το οποίο ήταν 0-2.

Στο 38ο λεπτό, ο Πετράκης έριξε τον Ντάμπικ αντί του Ντένικ, προσπαθώντας να αλλάξει τα δεδομένα του παιχνιδιού. Αμέσως μετά το σουτ του Καλτσά, κέρδισε το κόρνερ, και κατά τη διάρκεια της παράστασης, ο Δημητρίου συγκέντρωσε το κεφάλι του Vrgots.

Στις 45Σε: Ο Salay χτύπησε το κεφάλι του ένα λεπτό μετά το διάλειμμα, αλλά η Loria το πήρε εύκολα.

Σιωπηλός χρόνος

47Σε: Ο Καλτσάς έκανε το σουτ μέσα στο λεπτό, αλλά ο Δημητρίου το έσπρωξε πίσω, ενώ στην επιστροφή ο Κβιλιτάγια κατάλαβε το σουτ.

52Σε: λεπτό. Ο Dabo έκανε το σταυρό από αριστερά, ο Dignin άρπαξε το κεφάλι του και μείωσε το 1-2.

59Σε: Ο Πίττας ήταν στην άμυνα αλλά δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει τον γύρο. Λίγο αργότερα, ωστόσο, σε ηλικία 60 ετώνΣε: Ο Pedro έκανε το σταυρό στο λεπτό, ο Matey πήρε αμέσως τη θέση, νικώντας τη Loria 2-2.

Στο 72ο, ο Lucas Sotiriou συμβουλεύτηκε το VAR և έθεσε ποινή για τον Apollo για το χέρι του Vrgot. Ο Digini σταμάτησε καλά το παιχνίδι, κάνοντας το 3-2.

Σε 90 + 1 Vrgots χτύπησε από το ύψος της περιοχής, αλλά η μπάλα βγήκε.

Απόλλων Δημητρίου, Pedro, Juste, Roberts, Salai, Denik (38t Dabo), Kiriakou, Matei (85 ΄ Catellaris), Pittas, ian anniotas, Dingi (78 ass Vasiliu)

Στο παγκάκι. Παπαστιλιανού, Φιλιώτης, Χαραλάμπους, Ψυχάς, Γκάππ, Μπενσόπ

Διόρθωση: Loria, Abartsumyan (66 ΄ Margasa), Vrgots, Sildenfeld, Korea, Dausville, K. Artimatas, Husbauer (83 ΄ Eludu), Kaltsas (83 h Christofi), Micah (78 ΄ Μανία), Quilita

Στο παγκάκι. Πού, Π. Αρτυμάτας, Κορέα, Πελέας, Γαλιτσίου:

Κίτρινος:Ganiotas, Matei / Hussbauer

Ο αγώνας.

ΚΑΙ IVE ΣΤΗΝ ΙΣΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ.

Έκθεση φωτογραφίας:

Απόφαση δικαστηρίου διαιτησίας:

Διαιτητής: Sotiriu Lucas
Πρώτος βοηθός διαιτητή: Georgiou Charalambos
Δεύτερος βοηθός διαιτητή: Lazaru Ioannis
4ος διαιτητής: Fellas Konstantinos
VAR – Teuli Χρυσοβαλάντης
AVAR – Ευαγόρας Ευαγόρας
Παρατηρητής: Ιωάννου Μιχάλης

Source