Ο απόλυτος οδηγός για να περάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Όσον αφορά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, πολλοί άνθρωποι παραιτούνται από την προσπάθεια υπέρ ενός εύκολου γεύματος για φαγητό μπροστά από την τηλεόραση, αλλά με το 2020 να είναι μια τόσο φοβερή χρονιά για τόσους πολλούς ανθρώπους, γιατί να μην κάνετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου 2021 εξαιρετικά ξεχωριστή! Εάν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, μην ανησυχείτε, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Εδώ είναι ο απόλυτος οδηγός μας για να περάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Πρωινό στο κρεβάτι

Όταν πρόκειται να ξεκινήσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αμέσως, τίποτα δεν είναι καλύτερο από το πρωινό στο κρεβάτι για το σημαντικό σας άλλο. Είτε το τηγανίτες του είτε λίγο τοστ και ένα φλιτζάνι καφέ, αφού το φτιάξετε και μετά το φτιάξετε θα κάνει τον κόσμο της διαφοράς. Σηκωθείτε μισή ώρα νωρίτερα για να βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετό χρόνο για να βάλετε τις τελικές πινελιές.

Σχεδιάστε την ημέρα

Μόλις βγείτε από το πρωινό και καθαρίσετε τον εαυτό σας, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάτι να κάνετε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είτε πρόκειται για μια νωρίς παράσταση στον κινηματογράφο είτε για μια εκδήλωση γευσιγνωσίας κρασιού, βεβαιωθείτε ότι έχετε καλύψει την ημέρα. Ωστόσο, δεν θέλετε να φύγετε πολύ νωρίς μετά το πρωινό, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε χρόνο να ετοιμαστείτε και να φανείτε ο καλύτερος για να βγείτε έξω.

Ημέρες κλειδώματος

Εάν βρίσκεστε σε κατάσταση όπου είστε κλειδωμένοι και δεν μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το να είστε έξω, τότε γιατί να μην κάνετε κάτι διαφορετικό στο σπίτι; Αυτό θα μπορούσε να περιλαμβάνει επιτραπέζια παιχνίδια που συνήθως δεν παίζετε ή ακόμη και να παρακολουθείτε ταινίες και να βγάζετε το ποπ κορν. Εάν θέλετε μια ευκαιρία να σηκωθείτε και να ντυθείτε, τότε γιατί να μην οργανώσετε μια βόλτα μαζί; Δεν θα μπορείτε να ταξιδέψετε πολύ μακριά από το σπίτι σας, αλλά αξιοποιήστε στο έπακρο την ημέρα σας και βγείτε για λίγο καθαρό αέρα.

Μαγειρέψτε μια νέα συνταγή μαζί

Μόλις επιστρέψετε από τον περίπατο ή το απόγευμα, γιατί να μην δοκιμάσετε μια νέα συνταγή μαζί; Θα μπορούσατε να μαγειρέψετε λίγο αμυδρά, ή θα μπορούσατε να δοκιμάσετε άλλα αγαπημένα σνακ. Ό, τι κι αν επιλέξετε να μαγειρέψετε, μπορείτε να το κάνετε μαζί και να βεβαιωθείτε ότι και οι δύο απολαμβάνετε την εμπειρία.

παρουσιάζει

Θα θελήσετε να πάρετε δώρα πριν από τη μεγάλη μέρα και δεν υπάρχει καλύτερος χρόνος να τα μοιραστείτε όταν έχετε ένα σνακ, μπείτε από τον περίπατό σας και επιστρέφετε στον καναπέ σας για ένα απόγευμα και βράδυ απαίσιο ταινίες και φαγητό. Εάν έχετε τον σύντροφό σας κάτι προσανατολισμένο στην αυτοεξυπηρέτηση, αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να το δώσετε, Ολοκλήρωση αγοράς για περισσότερες πληροφορίες εδώ

Τρέξτε τους ένα μπάνιο

Εάν έχετε μπάνιο, τότε γιατί να μην εκτελέσετε το σημαντικό σας άλλο; Ειδικά αν τους έχετε αγοράσει ένα δώρο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν. Τίποτα δεν λέει αισθησιακό και ρομαντικό σαν να έχεις τον σύντροφό σου να σε κάνει μπάνιο. Βγείτε έξω όταν το κάνετε, μιλάμε για πέταλα, κεριά, φυσαλίδες τα έργα! Ενημερώστε τους ότι μπορούν να περάσουν όσο χρόνο θέλουν εκεί χωρίς να φοβούνται ότι θα διακοπεί και ενώ έχουν μια καλά κερδισμένη βουτιά, μπορείτε να αρχίσετε να ταξινομείτε το δείπνο.

Βραδινό

Σε κανέναν δεν αρέσει η ιδέα του πλυσίματος, ειδικά όχι σε μια μέρα που θα πρέπει να ξοδεύετε χρόνο μεταξύ τους. Ένα από τα καλύτερα πράγματα που πρέπει να βγείτε από το κλείδωμα είναι η άνοδος υπηρεσιών όπως το Deliveroo και το uber, που σας δίνει την επιλογή να παραδώσετε το αγαπημένο σας εστιατόριο στην πόρτα σας. Όταν ο σύντροφός σας είναι στο μπάνιο, ετοιμάστε το σαλόνι, δώστε το καθαρό και βεβαιωθείτε ότι τα πιάτα είναι έτοιμα. Όταν νομίζετε ότι έχουν τελειώσει στη μέση, παραγγείλετε το αγαπημένο τους πιάτο. Όταν τελειώσουν με το μπάνιο τους και στο σαλόνι τους, το δείπνο θα είναι στο δρόμο!

Βολεύομαι

Μόλις ο σύντροφός σας είναι έξω από το μπάνιο και φοράει στο σαλόνι του, ήρθε η ώρα να χαλαρώσετε σε μια ταινία και να φάτε το φαγητό σας. Ας ελπίσουμε ότι έχετε τη σωστή παραγγελία, ώστε να μπορείτε τώρα να αποφασίσετε τι θα παρακολουθήσετε για το βράδυ!

Τύλιξε

Όσον αφορά τη σωστή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, λίγος προγραμματισμός και σκέψη προόδου δεν έβλαψε κανέναν. Θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα δώρο που παρατάσσεται πρώτα απ ‘όλα! Μην τρέχετε απλά στο βενζινάδικο και μην αρπάξετε λουλούδια, βεβαιωθείτε ότι το έχετε σκεφτεί και το τυλίξετε καλά. Ακόμα κι αν είστε στο κλείδωμα, μην ανησυχείτε, υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βεβαιωθείτε ότι η ημέρα σας είναι εξαιρετικά ξεχωριστή. Από το πρωινό στο κρεβάτι μέχρι το μαγείρεμα των αγαπημένων σας σνακ μαζί. Υπάρχει κάτι που μπορείτε να κάνετε για να εμπλέξετε το ζευγάρι σας!

Source