Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύτηκαν με κοροναϊό υπερέβη όλα τα προηγούμενα αρχεία [ΒΙΝΤΕΟ]

Δύο ακόμη άντρες έχασαν τη μάχη μας. Αυτός είναι ένας 82χρονος άνδρας με υποκείμενες ασθένειες που υποβλήθηκε σε θεραπεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Όσο για την 91χρονη γυναίκα με υποκείμενες ασθένειες που έζησαν στο Κέντρο Αποκατάστασης της Αρίτης. Ο συνολικός αριθμός των θανάτων που οφείλονται στον κορανοϊό έχει φτάσει τους 129.

Ο αριθμός των ασθενών έσπασε κάθε προηγούμενο έτος

Η εικόνα στα κρατικά νοσοκομεία είναι έντονη. Ο αριθμός των ασθενών έφτασε τους 180, 54 σε κρίσιμη κατάσταση.

Αναλυτικά, 72 ασθενείς υποβάλλονται σε θεραπεία στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, 6 από αυτούς στο MAF. Έτσι, υπάρχουν μόνο 3 κρεβάτια στο νοσοκομείο αναφοράς.

59 ασθενείς υποβάλλονται σε θεραπεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, 30 από τους οποίους βρίσκονται στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Ο αριθμός των ασθενών που υποβάλλονται σε θεραπεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας είναι ο υψηλότερος από την αρχή της επιδημίας, ενώ άλλοι 8 ασθενείς υποβάλλονται σε θεραπεία στο MAF του ίδιου νοσοκομείου. 41 ασθενείς υποβάλλονται σε θεραπεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, 10 από τους οποίους υποβάλλονται σε θεραπεία στο MAF και άλλοι 8 υποβάλλονται σε θεραπεία στο Makareio.

Source