Ο αριθμός των θετικών περιπτώσεων στο Akdoğan αυξήθηκε σε 13

Ο αριθμός των θετικών περιπτώσεων στο Akdoğan αυξήθηκε σε 13

Δηλώνοντας ότι ο αριθμός των περιπτώσεων στο Akdoğan έφτασε τα 13, ο δήμαρχος του Akdoğan Latif καλεί τους κατοίκους της περιοχής να «μείνουν μακριά από τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς, να ακολουθήσουν τους κανόνες της μάσκας, της απόστασης και της υγιεινής».

Ο αριθμός των θετικών περιπτώσεων στο Akdoğan αυξήθηκε σε 13

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Στο βίντεό του, το οποίο μοιράστηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αχμέτ Λατίφ δήλωσε ότι ο αριθμός των περιπτώσεων στο Akdoğan έφτασε τα 13 και κάλεσε τους ανθρώπους της περιοχής να «μείνουν μακριά από τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς, να τηρούν μάσκες, κανόνες απόστασης και υγιεινής.

Αναφέροντας ότι οι αυξανόμενες περιπτώσεις προκαλούνται από άτομα που έχουν γίνει θετικά στην καραντίνα, ο Latif είπε: «Η γενική κατάσταση των ασθενών μας είναι καλή, η διαδικασία θεραπείας των δύο χωρικών μας συνεχίζεται με φαρμακευτική αγωγή. Ελπίζουμε ότι θα μας επιστρέψουν νωρίς », είπε.

Ο Latif είπε: «Παρακαλώ, λίγες μέρες πριν από το τέλος του 2020. «Ας υπακούμε στους κανόνες της μάσκας, της απόστασης και της υγιεινής».

Άλλες ειδήσεις AKDOĞAN

.Source