Ο αριθμός των μηνυμάτων που γιορτάζουν το νέο έτος έχει ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο στο Turkcell BiP Author iDealData


Ο αριθμός των μηνυμάτων που γιορτάζουν την Πρωτοχρονιά στο Turkcell BiP ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο

Τούρκελ (IS 🙂 Ο αριθμός των μηνυμάτων που γιορτάζουν την Πρωτοχρονιά στη BiP έχει ξεπεράσει το 1 δισεκατομμύριο.

Αυτό δεν μπορεί να συναντηθεί ως φυσική επαφή με τα αγαπημένα τους πρόσωπα στους πολίτες της Τουρκίας την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και συναντήθηκε στο μπιπ πλατφόρμας ζωής. Ενώ μίλησαν 17 εκατομμύρια λεπτά από τη BiP για δύο ημέρες, πραγματοποιήθηκαν 600 χιλιάδες λεπτά βιντεοκλήσεων και ήχου.

Ο αριθμός των μηνυμάτων που γιορτάζουν το νέο έτος στην πλατφόρμα ξεπέρασε το 1 δισεκατομμύριο. Περίπου 22 εκατομμύρια GB δεδομένων χρησιμοποιήθηκαν τη νύχτα της 31ης Δεκεμβρίου και την πρώτη ημέρα του έτους. Όλο το χριστουγεννιάτικο απόγευμα της Τουρκίας σε σύγκριση με πέρυσι λόγω της χρήσης δεδομένων σε σπίτια έχει αυξηθεί κατά 12 εκατομμύρια GB.

Οι συνδρομητές του Turkcell, οι οποίοι εισήλθαν στη νέα χρονιά στο σπίτι στο πλαίσιο των απαγορεύσεων κυκλοφορίας, βίωσαν μία από τις πιο έντονες περιόδους συνομιλίας και ανταλλαγής μηνυμάτων. Οι συνδρομητές της Turkcell είχαν συνολικά 884 εκατομμύρια λεπτά συνομιλίας με τους συγγενείς τους. Η τελευταία ημέρα του έτους ήταν η πιο συζητημένη ημέρα με 521 εκατομμύρια 566 χιλιάδες λεπτά. Οι πόλεις που μίλησαν περισσότερο ήταν η Κωνσταντινούπολη, η Άγκυρα, η Σμύρνη, η Προύσα, η Αττάλεια, η Γκαζιαντέπ, η Άδανα, ο Ντιγιαρμπακίρ και ο Κοκαέλι. Ενώ η Κωνσταντινούπολη μίλησε για σχεδόν 123 εκατομμύρια λεπτά, η Άγκυρα έφτασε τα 51 εκατομμύρια, ο Σμύρνη 29 εκατομμύρια και η Bursa έψαξε σχεδόν στα 25 εκατομμύρια λεπτά. Ακολούθησαν αυτές οι επαρχίες η Αττάλεια με 23 εκατομμύρια 373 χιλιάδες λεπτά, η Γκαζιαντέπ με 19 εκατομμύρια 480 χιλιάδες λεπτά, η Αδάνα, ο Ντιγιαρμπακίρ και ο Κοκαέλι με περίπου 19 εκατομμύρια λεπτά χρόνου ομιλίας. Ο Turkcell μίλησε επίσης στο εξωτερικό για περίπου 795 χιλιάδες λεπτά.

Αναζητήθηκαν τα περισσότερα Τουρκμενιστάν προς Τουρκία, Κύπρος, Αφγανιστάν, Γερμανία, Ουζμπεκιστάν και Βουλγαρία. Στις περισσότερες χώρες, η Τουρκία αναζητά από το εξωτερικό στη Γερμανία, η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου, το Ιράκ, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κατατάχθηκε ως Ουκρανία και Σερβία.

Η διεύθυνση της ψυχαγωγίας της Πρωτοχρονιάς ήταν BiP

Η BiP ήταν η επιλογή εκείνων που δεν μπορούσαν να συναντηθούν σωματικά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα στις αρχές του νέου έτους. Η πλατφόρμα εσωτερικής ζωής και επικοινωνίας της Τουρκίας με 17 εκατομμύρια λεπτά φωνητικών κλήσεων πραγματοποιήθηκαν σε 600 χιλιάδες λεπτά με βιντεοκλήσεις. Πάνω από 1 δισεκατομμύριο νέα συγχαρητήρια μηνύματα εστάλησαν στην πλατφόρμα, ενώ 200 χιλιάδες χρήστες έκαναν 130 εκατομμύρια μηνύματα σε ομάδες συνομιλίας που συμπεριλήφθηκαν.

Η χρήση του Διαδικτύου για κινητά έχει πολλαπλασιαστεί

Οι συνδρομητές του Turkcell, που ζούσαν τη χαρά της Πρωτοχρονιάς στο σπίτι, χρησιμοποίησαν σχεδόν 22 εκατομμύρια GB δεδομένων για δύο ημέρες. Η Κωνσταντινούπολη κατατάσσεται πρώτη μεταξύ των κορυφαίων πόλεων στην κυκλοφορία δεδομένων. Οι Άγκυρα, Σμύρνη, Προύσα, Κοκαέλι, Αττάλεια, Γκαζιαντέπ, Χατάι, Μερσίν και Şanlıurfa ακολούθησαν την Κωνσταντινούπολη αντίστοιχα.

Το TV + συνόδευσε τη νέα χρονιά με τις καλύτερες ταινίες

Η πιο δημοφιλής πλατφόρμα ψηφιακής τηλεόρασης της Τουρκίας TV περισσότερο, κάνοντας την ειδική επιλογή των Χριστουγέννων να συναντηθεί με το κοινό. Όσοι προτιμούν να μπουν στην Πρωτοχρονιά παρακολουθώντας τηλεόραση παρακολούθησαν 396 εκατομμύρια λεπτά TV +.

– Κέντρο ειδήσεων iDeal-

Αποποίηση ευθυνών: Μέσα σύντηξης θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι τα δεδομένα που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι απαραίτητα σε πραγματικό χρόνο ούτε ακριβή. Όλες οι τιμές CFD (μετοχές, δείκτες, συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης) και Forex δεν παρέχονται από χρηματιστήρια αλλά μάλλον από κατασκευαστές της αγοράς, και έτσι οι τιμές μπορεί να μην είναι ακριβείς και μπορεί να διαφέρουν από την πραγματική τιμή αγοράς, που σημαίνει ότι οι τιμές είναι ενδεικτικές και δεν είναι κατάλληλες για εμπορικούς σκοπούς. Επομένως, η Fusion Media δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν απώλειες συναλλαγών που ενδέχεται να προκύψουν ως αποτέλεσμα της χρήσης αυτών των δεδομένων.

Μέσα σύντηξης ή οποιοσδήποτε ασχολείται με το Fusion Media δεν θα φέρει καμία ευθύνη για απώλεια ή ζημία ως αποτέλεσμα της εμπιστοσύνης στις πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων, των τιμών, των γραφημάτων και των σημάτων αγοράς / πώλησης που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο. Παρακαλούμε να είστε πλήρως ενημερωμένοι σχετικά με τους κινδύνους και τα κόστη που σχετίζονται με τη διαπραγμάτευση των χρηματοπιστωτικών αγορών, είναι μια από τις πιο επικίνδυνες επενδυτικές μορφές.

Source