Ο αριθμός των περιπτώσεων παγκοσμίως ξεπέρασε τα 81 εκατομμύρια

Ο αριθμός των περιπτώσεων υπερέβη τα 19 εκατομμύρια 589 χιλιάδες στις ΗΠΑ, 10 εκατομμύρια 224 χιλιάδες στην Ινδία, 7 εκατομμύρια 486 χιλιάδες στη Βραζιλία και 3 εκατομμύρια 78 χιλιάδες στη Ρωσία.

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας των ΗΠΑ Brett Giroir, μετάλλαξε Κορωνοϊός ανακοίνωσε ότι το είδος του θα μπορούσε επίσης να είναι στις ΗΠΑ.

Ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν στη Γερμανία λόγω της επιδημίας ξεπέρασε τις 30 χιλιάδες. Σύμφωνα με τη δήλωση του Ινστιτούτου Robert Koch, το οποίο διεξάγει μελέτες στον τομέα των μολυσματικών ασθενειών, 348 άτομα πέθαναν τις τελευταίες 24 ώρες λόγω του ιού και η συνολική απώλεια ζωής αυξήθηκε σε 30 χιλιάδες 126.

Στο Βέλγιο ΚορωνοϊόςΤα πρώτα εμβόλια έγιναν μετά την έγκριση του εμβολίου που αναπτύχθηκε κατά του.

Στη Φινλανδία και τη Νορβηγία ΚορωνοϊόςΑντιμετωπίστηκε γρήγορος τύπος φήμης.

Ο αγώνας Έβερτον-Μάντσεστερ Σίτι έχει προγραμματιστεί να παίξει σήμερα στην Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, που εμφανίζεται στην ομάδα φιλοξενούμενων Κορωνοϊός καθυστέρησε λόγω των περιπτώσεών τους.

Υπουργός Υγείας Αλί Πίλι, στην χώρα Κορωνοϊός Ένα μέρος του εμβολίου που λέγεται ότι προέρχεται από την Τουρκία, δήλωσε ότι αναμένει ότι αυτό το εμβόλιο θα φτάσει στην ΤΔΒΚ εντός 10 ημερών.

Στη Σερβία απαγορεύονται οι εορτασμοί της Πρωτοχρονιάς, ενώ καφετέριες και εστιατόρια θα είναι ανοιχτά μέχρι τις 18:00 τοπική ώρα στις 31 Δεκεμβρίου και την 1η Ιανουαρίου.

Στη Μαλαισία Κορωνοϊός Οι ασθενείς που δεν εμφανίζουν συμπτώματα θα μεταφερθούν στην καραντίνα στο σπίτι

Ισραήλ, Κορωνοϊός Στο πλαίσιο της καταπολέμησης, πήγε σε καραντίνα για δύο εβδομάδες από το απόγευμα της Κυριακής.

Αντιπρόεδρος της Βραζιλίας Χάμιλτον Μουράο ΚορωνοϊόςΑνακοινώθηκε ότι πιάστηκε.

Κυβέρνηση της Μαλαισίας, Κορωνοϊός Εξήγησε ότι άτομα που δεν εμφανίζουν σημάδια ιού παρά τη θετική τους δοκιμασία θα βρίσκονται σε καραντίνα στο σπίτι και όχι στα νοσοκομεία.

Στη Νότια Κορέα ΚορωνοϊόςΈχει αναφερθεί ότι βρέθηκε μια ταχύτερα διαδεδομένη μετάλλαξη. Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων της Νότιας Κορέας ανακοίνωσε ότι ο μεταλλαγμένος ιός εντοπίστηκε σε μια οικογένεια 3 που ήρθε στη Νότια Κορέα από την Αγγλία στις 22 Δεκεμβρίου.

Προέρχεται από το Γουχάν, την επαρχία Hubey της Κίνας Κορωνοϊός Ο Κινέζος δημοσιογράφος που ανέφερε την επιδημία καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 ετών.

Στο Κιργιστάν, στις 18 Μαρτίου Κορωνοϊός Τα θέατρα, που έκλεισαν μετά την εμφάνισή του, άνοιξαν ξανά πριν από τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς.

Υπουργός Υγείας του Λιβάνου, Χαμάντ Χασάν, ΚορωνοϊόςΑνέφεραν ότι είχαν ζητήσει 2 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου Pfizer / BioNTech.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ 21 ΧΙΛΙΑ

Συνολικά 21 χιλιάδες 907 θετικά κρούσματα εντοπίστηκαν σε ολόκληρη την Κύπρο.

20 χιλιάδες 408 εντοπίστηκαν στη Νότια Κύπρο Κορωνοϊός υπόθεση. Ο συνολικός αριθμός των θανάτων είναι 113 …

Ενώ ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων έφτασε τα 1499 στην ΤΔΒΚ, ο αριθμός των θανάτων ήταν 6.

.Source