Ο αριθμός των περιπτώσεων στον ιό κορώνας της Τουρκίας είναι; Πόσα άτομα πέθαναν από την κορώνα;

Πριν από την επερχόμενη τουριστική σεζόν, η Ελλάδα αποφάσισε να αφαιρέσει την 7-ημερήσια υποχρεωτική καραντίνα που εφαρμόστηκε στη χώρα στον αγώνα κατά του Kovid-19 για ορισμένες χώρες.

Στην Ελβετία, οι περιορισμοί Kovid-19 είναι χαλαροί, από σήμερα Μετά την απόφαση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, οι βεράντες και οι ανοιχτοί χώροι εστιατορίων, καφέ και μπαρ άρχισαν να εξυπηρετούν το κοινό στη Γενεύη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας.

Μια ομάδα ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων στην Ιταλία διαμαρτυρήθηκε για τα μέτρα ενάντια στο ξέσπασμα του Kovid-19 κλείνοντας την κυκλοφορία του αυτοκινητόδρομου Α1, μιας από τις κύριες αρτηρίες της χώρας.

Η Ιορδανική κυβέρνηση εισήγαγε μια εξαίρεση για τις προσευχές της Παρασκευής στην ολοκληρωμένη απαγόρευση κυκλοφορίας το Σαββατοκύριακο (Παρασκευή) που έλαβε από τις 10 Μαρτίου. Στην απόφαση που ελήφθη στο Συμβούλιο Υπουργών, δηλώθηκε ότι επιτρέπεται στους πολίτες να πάνε στα τζαμιά με τα πόδια και να κάνουν προσευχές την Παρασκευή εντός μίας ώρας, υπό τον όρο ότι συμμορφώνονται με τις αρχές προστασίας από την επιδημία.

Μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής στο Ιράν, Καθ. Δρ. Ο Mesud Merdani δήλωσε ότι δεν υπάρχει χώρος στις υπηρεσίες του Kovid-19 λόγω της πυκνότητας στα νοσοκομεία της χώρας του.

276.000 δόσεις του εμβολίου Kovid-19, που διανεμήθηκαν στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Προγράμματος Πρόσβασης των εμβολίων Kovid-19 (COVAX), το οποίο στοχεύει στην παροχή ίσης πρόσβασης σε χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), μεταφέρθηκαν στο Περού .

Source