Ο αριθμός των υπόπτων αυξήθηκε σε 4 και ο αριθμός των αμνών σε 23

πανό8

ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΙ Η αστυνομία δήλωσε ότι οι E.Ü., AYA και HY, Ö.Ç., οι οποίοι παραδέχτηκαν ότι έκλεψαν αρνιά από τα πρόβατα στο Düzova, δήλωσαν ότι ήταν επίσης μαζί τους και ο αριθμός των κλεμμένων αμνών βρέθηκε να είναι 23 . Σημειώνοντας ότι βρέθηκαν όλα τα αρνιά που είχαν κλαπεί και συνελήφθη επίσης ο Ö.Ç., η αστυνομία μετέφερε χθες 4 υπόπτους στο δικαστήριο λόγω της συνεχιζόμενης έρευνας και έλαβε ένα τριήμερο ένταλμα κράτησης για όλα αυτά.

Αχμέτ UÇAR

Ακολουθώντας τους υπόπτους E.Ü., AYA και HY, οι οποίοι συνελήφθησαν με το επιχείρημα ότι έκλεψαν αρνιά από διαφορετικά γαλακτοκομεία και τα πούλησαν σε άλλο γαλακτοκομείο στην επίπεδη περιοχή στο χωριό Ντούζοβα της Λευκωσίας, which.Ç., τα οποία οι τρεις ύποπτοι δήλωσαν ότι ήταν μαζί την ημέρα του συμβάντος, το άτομο που ονομάστηκε, συνελήφθη επίσης και οι τέσσερις ύποπτοι μεταφέρθηκαν μαζί στο δικαστήριο χθες και ελήφθη εναντίον τους ένα τριήμερο ένταλμα κράτησης.

Στην μαρτυρία που δόθηκε στο δικαστήριο, η αστυνομία δήλωσε επίσης ότι έγινε κατανοητό ότι 23 αρνιά είχαν κλαπεί από γαλακτοκομεία στην περιοχή Ağıllar της Ντούζοβα και ότι όλα τα αρνιά ταυτοποιήθηκαν και παραλήφθηκαν.

Ο αστυνομικός Ali Aydoğanlı, ο οποίος έδωσε ορκωτή μαρτυρία κατά τη χθεσινή ακρόαση κράτησης παρουσία του δικαστή Temay Sağer στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ανέφερε τα γεγονότα.

Aydoğanlı, ύποπτοι E.Ü., AYA, HY και Ö. Είπε ότι Was. Διακυβεύτηκε από το έγκλημα του τσίρκου.

Ο Aydoğanlı δήλωσε ότι οι ύποπτοι διέγραψαν μικρά μηρυκαστικά ζώα από την γαλακτοκομική εκμετάλλευση που ανήκε στην CG στη Ντούζοβα μεταξύ 14-15 Ιανουαρίου 2021 και 19:00 – 08:00, 3 από αυτά είναι άνδρες ηλικίας μεταξύ 1 εβδομάδας και 1 και μισού μηνός και δεν έχουν αριθμούς αυτιών. Σημείωσε ότι έκλεψαν συνολικά 8 υβριδικά αρνιά, 3 από αυτά θηλυκά καφέ και 2 από αυτά σε μαύρο και άσπρο, τοποθετώντας τα στα οχήματά τους με πινακίδα ZRR 376.

πανό134

Ο Aydoğanlı δήλωσε ότι οι ύποπτοι εντοπίστηκαν στις 20 Ιανουαρίου 2021 και συνελήφθησαν σύμφωνα με εκκρεμή απόφαση και ότι το εν λόγω όχημα και τα αρνιά είχαν ληφθεί ως αποδεικτικά στοιχεία.

Στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργήθηκε, ο Aydoğanlı, στην περιοχή Düzova Ağıllar μεταξύ 18-19 Ιανουαρίου 2021 και μεταξύ 19.00-11.00, 1 υβριδικό αυτί 10 ημερών και 1 μαύρο μόνο, 2 αρνιά συνολικά, και πάλι 376 ZRR από το γαλακτοκομικά προϊόντα του αγρότη MG. Τόνισε ότι εντοπίστηκε ότι τα έκλεψαν βάζοντάς τα στα οχήματά τους.

Εξηγώντας ότι ήταν αποφασισμένο ότι οι ύποπτοι είχαν πουλήσει τα αρνιά που έκλεψαν σε ένα γαλακτοκομείο, ο Aydoğanlı τόνισε ότι στο πλαίσιο της έρευνας, καθορίστηκε ότι κλέφθηκαν συνολικά 23 αρνιά και ότι βρέθηκαν και σηματοδοτήθηκαν όλα τα αρνιά.

Ο Aydoğanlı δήλωσε ότι οι ύποπτοι έδωσαν πρόσθετες δηλώσεις και παραδέχτηκαν ότι ο ύποπτος που ονομάζεται Ö.Ç. ήταν παρών μαζί τους την ημέρα του συμβάντος και δήλωσε ότι ο Ö.Ç. συνελήφθη επίσης σύμφωνα με την εκκρεμούσα απόφαση.

Σημειώνοντας ότι η έρευνα δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, υπάρχουν δηλώσεις που πρέπει να ληφθούν και παρόμοιες καταγγελίες έχουν ληφθεί από την περιοχή, ο Aydoğanlı ζήτησε από τους υπόπτους να παραμείνουν υπό κράτηση για 3 ακόμη ημέρες.

Ο δικαστής Temay Sağer, ο οποίος αξιολόγησε την κατάθεση που δόθηκε παρουσία του, διέταξε τους υπόπτους να κρατηθούν για 3 ακόμη περιόδους, θεωρώντας ότι εάν οι ύποπτοι απελευθερωθούν, ενδέχεται να επηρεάσουν αρνητικά την έρευνα.


Ημερομηνία ενημέρωσης: 23 Ιανουαρίου 2021, 14:41

Source