Ο αρχιεπίσκοπος εμβολιάστηκε. Ευχαριστώ … |: Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο αρχηγός της Εκκλησίας της Κύπρου, Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, εμβολιάστηκε κατά του κοροναϊού στο Κέντρο Υγείας του Λάτσιο. Έφτασε στο κέντρο μετά από περίπου 10 π.μ., όταν ο εμβολιασμός είχε προγραμματιστεί για τις 10 μ.μ. Στις 30, έλαβε το εμβόλιο παρουσία του Υπουργού Υγείας, Κωνσταντίνου Ιωάννου.

Μετά τον εμβολιασμό, ο αρχιεπίσκοπος έκανε δηλώσεις τονίζοντας ότι με αυτήν την εφεύρεση του εμβολίου θα είμαστε ασφαλείς, αλλά πρέπει να ληφθούν μέτρα. Τέλος, διευκρίνισε ότι δεν πιστεύει ότι κάποιος έχει μολυνθεί από τον ιό μέσω της εκκλησίας, καθώς τηρούνται όλα τα μέτρα.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους επιστήμονες που βρήκαν αυτό το εμβόλιο για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να καταπολεμήσουν τον κοροναϊό. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι θα ζήσουμε με αυτήν την ασθένεια μαζί με άλλες ασθένειες. Θα είμαστε ασφαλείς με το εμβόλιο που εφευρέθηκαν. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι πρέπει να επιστρέψουμε στα γεγονότα, είπα στην κυβέρνηση από την αρχή ότι πρέπει να είμαστε αυστηροί, είπαμε στους ιερείς μας ότι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να υπερασπιζόμαστε ο ένας τον άλλον. “Πιστεύω ότι κανείς δεν μένει στην εκκλησία, γιατί από την πρώτη στιγμή που εφαρμόζουμε τα μέτρα, δεν κάθονται το ένα δίπλα στο άλλο”.

Source