Ο ΑΣΘΕΝΟΣ CORONAVIRUS φέρνει μαμά δύο δέντρων στον κόσμο

Δρ στη Λευκωσία, την πρωτεύουσα της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ). Στο νοσοκομείο έκτακτης ανάγκης Burhan Nalbantoğlu Campus, ο 32χρονος Dilek Colbayır, 32 ετών, ο οποίος ήταν έγκυος σε 33 εβδομάδες, γέννησε δίδυμα μωρά με καισαρική τομή. Ο Dilek Colbayır, ο οποίος είχε θετικό τεστ Kovid-19 και έδειξε συμπτώματα όπως πυρετό, μεταφέρθηκε στη μονάδα μητρότητας λόγω των αυξανόμενων πόνων κατά τη διάρκεια της θεραπείας με covid-19. Op Δρ. Δηλώνοντας ότι ο Colbayır περιμένει δίδυμα μωρά, ο Buse Büyükbaşoğlu είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Demirören (DHA), “Ήταν συνέχεια ενός ιδιωτικού νοσοκομείου. Αργότερα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μας μετά το θετικό τεστ Kovid-19. Ο ασθενής ήταν υπό παρακολούθηση. Προβλέποντας ότι θα γεννήσει νωρίς. “Κάναμε όλες τις προετοιμασίες μας σύμφωνα με αυτόν”, είπε.

“ΠΟΛΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ”

Τονίζοντας ότι τα δίδυμα ηλικίας 33 εβδομάδων θέτει πρόβλημα για αυτούς, Op. Δρ. Ο Büyükbaşoğlu είπε, “Με την έναρξη του πόνου το Σάββατο το πρωί, αποφασίσαμε να γεννήσουμε αμέσως. Κάναμε τις προετοιμασίες μας για να προστατευτούμε από τον ιό, πραγματοποιήσαμε την επέμβαση προστατεύοντας τα μωρά. Μας υποβλήθηκαν σε πολύ καλή επεξεργασία.” είπε.

Η ΔΟΚΙΜΗ PCR ΔΙΕΥΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ

Παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας των μωρών και της μητέρας, ο Büyükbaşoğlu είπε, “Τα μωρά μας και οι μητέρες μας είναι σε καλή κατάσταση. Τα μωρά δεν έχουν τίποτα ενοχλητικό αυτή τη στιγμή. Λίγες μέρες αργότερα, τα μωρά θα εξεταστούν για το Kovid- 19. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν συμπτώματα συμπτωμάτων. Η οικογένεια δεν έχει κατονομαστεί ακόμη. Η υγεία της οικογένειας είναι επίσης πολύ καλή. Όλοι βρίσκονται υπό απομόνωση “, είπε.

Τελευταία ενημέρωση: 9.02.2021 19:32:52

Source