Ο Αχμέτ Τακάν, ακολουθώντας τα λόγια του Süleyman Soylu, “ένας πολιτικός που πιάνει τον κόσμο!” μέτρητος

Ο υπουργός Εσωτερικών Süleyman Soylu, εναντίον του Kılıçdaroğlu, είπε: «Όταν φτάσει ο Λάφα, το αντικείμενο στο οποίο αντιδρούμε είναι αυτό. Είναι σαφές ότι είναι μια τρομοκρατική οργάνωση, το έγκλημα είναι σαφές… Το να είσαι τρομοκράτης είναι έγκλημα. φταίμε. Η καλοσύνη θα αναμένεται. κρατικοί τρόποι να περιμένω. Κανείς δεν λυπάμαι Η επάρκεια δεν είναι κρατικός τρόποςΧρησιμοποίησε τις εκφράσεις.

Ατρόμητος συγγραφέας Αχμέτ ΤακάνΣτη στήλη του σήμερα, μέτρησε τους πολιτικούς που παραιτήθηκαν με τις αποτυχίες τους, λέγοντας «Ουάου!

Ο φορέας, “Ένας παγκόσμιος πολιτικόςΔήλωσε τα ακόλουθα στο άρθρο του με τίτλο “! ..”:

Τι είπε ο υπουργός Εσωτερικών Süleyman Soylu στον αρχηγό της CHP, Kemal Kılıçdaroğlu, όταν ήταν πολύ θυμωμένος και θυμωμένος για τις ερωτήσεις που έθεσε στην κυβέρνηση στην επιχείρηση Gara;

«Λυπάμαι, κανένας ανόητος δεν είναι κρατικός τρόπος».

Ήρθε στο μυαλό μου.

– Ο πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Γιούκιο Χατογιάμα, ο οποίος παραιτήθηκε επειδή δεν μπορούσε να τηρήσει την υπόσχεσή του να κλείσει την αμερικανική βάση στη χώρα του και ένα από τα μέλη του κόμματος του είχε εμπλακεί σε διαφθορά.

– Ο Αιγύπτιος υπουργός Μεταφορών Ρασάντ αλ-Ματενί, ο οποίος παραιτήθηκε ως αποτέλεσμα του ατυχήματος στο τρένο στο οποίο 49 άνθρωποι πέθαναν.

– Ο πρωθυπουργός της Λετονίας Βάλντι Ντομμπρόβκις, ο οποίος παραιτήθηκε μετά από 54 άτομα που πέθαναν με την κατάρρευση της στέγης στο εμπορικό κέντρο, λέγοντας “Έχω επίσης ευθύνη.”

– Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών της πΓΔΜ Μίλια Γιανακισκι, ο οποίος παραιτήθηκε μετά από 15 τουρίστες που πέθαναν ως αποτέλεσμα της καταστροφής του σκάφους στη λίμνη, λέγοντας «λαμβάνοντας υπόψη ηθικούς λόγους».

– Ο πρωθυπουργός της Νότιας Κορέας Τσανγκ Χονγκ Γουόν, ο οποίος παραιτήθηκε μετά από θάνατο 276 ατόμων στην καταστροφή των πορθμείων, όπου οι μαθητές μετακινήθηκαν για σχολικό ταξίδι.

– Ο Πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Ναότο Καν, ο οποίος παραιτήθηκε αφού επικρίθηκε ως αποτέλεσμα της αναποτελεσματικής διαχείρισης κρίσεων κατά τη διάρκεια του σεισμού 8,9 μεγέθους και του τσουνάμι που ακολούθησε στις 11 Μαρτίου 2011.

– Η υπουργός Μεταφορών της Κόστα Ρίκα Karla Gonzales, η οποία παραιτήθηκε μετά την κατάρρευση της γέφυρας στην οποία πέθαναν 5 άτομα.

-Ο υπουργός Δικαιοσύνης της Νορβηγίας Knut Storberget, ο οποίος παραιτήθηκε μετά από κριτική για την ανεπάρκεια του στη διπλή επίθεση στο Όσλο, όπου 77 άνθρωποι πέθαναν.

– Ο Ελληνοκύπριος υπουργός Άμυνας Κώστας Παπακώστας, ο Αρχηγός Γενικού Επιτελείου Πέτρος Τσαλικίδης και ο Υπουργός Εξωτερικών Μάρκος Κυπριανού, ο οποίος παραιτήθηκε μετά από θάνατο 13 ατόμων στην έκρηξη στη Ναυτική βάση.

– Ο υπουργός Μεταφορών Ivaylo Moskovski, ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης Νικολάι Νάνκοφ και ο υπουργός Εσωτερικών Βαλεντίν Ράντεφ, ο οποίος παραιτήθηκε αμέσως μετά το τροχαίο ατύχημα που σκότωσε 17 άτομα στη Βουλγαρία.

– Ο Ολλανδός υπουργός Άμυνας Jeanine Hennis, Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Tom Middendorp, ο οποίος παραιτήθηκε με την αιτιολογία ότι είχε πολιτική ευθύνη για το θάνατο δύο στρατιωτών που υπηρετούσαν στο Μάλι εξ ονόματος των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) λόγω της τυχαίας έκρηξης.

Ουάου κορόιδα, ουάου! .. Δεν πρέπει να είναι ικανοποιημένοι με το απορροφητικό τους! ..

Αφήστε τους να έρθουν και να μάθουν τι “προσαρμόστηκε” εδώ! ..

.Source