Ο βετεράνος της Κύπρου υπέκυψε στον κοροναϊό

Πέθανε ο βετεράνος της Κύπρου Σάμι Ντούμαν (67), ο οποίος υποβλήθηκε σε θεραπεία με κοροναϊό με τη σύζυγό του για 15 ημέρες στην περιοχή Bafra του Samsun.

Ο βετεράνος της Κύπρου, Sami Duman και η σύζυγός του Nuran Duman (65), που ζούσαν στην περιοχή Bafra, έπιασαν κοροναϊό. Ο Gazi Sami Duman, ένας ασθενής της ΧΑΠ που ξεκίνησε τη θεραπεία με τη σύζυγό του στο νοσοκομείο, μεταφέρθηκε σε εντατική θεραπεία μετά την επιδείνωση της υγείας του. Ο Sami Duman πέθανε το πρωί, παρά την παρέμβαση των γιατρών. Ο Γκάζι Σάμι Ντούμαν θάφτηκε στο οικογενειακό νεκροταφείο μετά την τελετή και την τελετή κηδείας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των μέτρων κοραναϊού στην περιοχή Örencik της περιοχής.

Συμμετέχοντας στην τελετή, ο εκπρόσωπος των βετεράνων της μάχης Bafra Rahmi Şahin είπε: «Ως ένας πολύ καλός και πολύτιμος Τούρκος στρατιώτης που συμμετείχε ενεργά στην 1η και 2η ειρηνευτική επιχείρηση της Κύπρου, ο Σύνδεσμος Βετεράνων της Μάχης, ο οποίος αγωνίστηκε στο όνομα της ειρήνης και της ελευθερίας, είναι γεμάτος έλεος από τον Αλλάχ. «Εύχομαι τα συλλυπητήριά μου στην οικογένειά του. Εύχομαι επίσης επείγουσα ανάρρωση στη σύζυγό του Νουράν, η οποία υποβλήθηκε σε θεραπεία».

.Source