Ο βετεράνος της Κύπρου υποκύπτει στον ιό της κορώνας

Ο βετεράνος της Κύπρου, Sami Duman και η σύζυγός του Nuran Duman (65), που ζουν στην περιοχή Bafra, έπιασαν τον ιό της κορώνας. Ο Γκάζι Σάμι Ντούμαν, ένας ασθενής της ΧΑΠ που ξεκίνησε τη θεραπεία με τη σύζυγό του στο νοσοκομείο, μεταφέρθηκε σε σοβαρή φροντίδα μετά την επιδείνωση της υγείας του.

Ο Sami Duman πέθανε το πρωί, παρά την παρέμβαση των γιατρών. Ο Γκάζι Σάμι Ντάμαν θάφτηκε στο οικογενειακό νεκροταφείο μετά την τελετή και την τελετή κηδείας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των μέτρων ιών κορώνας στην περιοχή Örencik της περιοχής.

“ΠΟΛΥ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ”

Συμμετέχοντας στην τελετή, ο εκπρόσωπος των βετεράνων μάχης Bafra Rahmi Şahin είπε: «Ως ένας πολύ ομαλός και πολύτιμος Τούρκος στρατιώτης που συμμετείχε ενεργά στην 1η και 2η ειρηνευτική επιχείρηση της Κύπρου, θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στον Sami Duman, το ευγενές μέλος της Ένωσης Βετεράνων Πολέμου, που αγωνίστηκε στο όνομα της ειρήνης και της ελευθερίας. Εύχομαι επίσης επείγουσα θεραπεία στον σύζυγό της Νουράν, ο οποίος επίσης αντιμετωπίζεται ». έδωσε

Source